Vidis kako zna bit realan,bez pogrdnih imena kao sto su NAPALJENI KOBASICARI,NAPALJENA BALAVURDIJA i sl.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
i to je realno biloanelbavarac je napisao/la:Ko kaze Romariooo pise budalastine![]()
![]()
Vidis kako zna bit realan,bez pogrdnih imena kao sto su NAPALJENI KOBASICARI,NAPALJENA BALAVURDIJA i sl.
milion puta sam rekao pojedini, ne svi, jasno sam preciziraoanelbavarac je napisao/la:al na qurcu,kada tako lijepis etikete dobro bi bilo da imenujes a ne jednu cijelinu nazivati tim imenima
Bayer sigurno Nurnbergu zabija,ali nesto cisto sumnjam da ce i primite vise od jednog s obzirom na napad Cluba.Neutral je napisao/la:Bayer će ako Bog da zabiti gol. U to sam poprilično siguran, a nema šanse da prime 6 komada.
šta sanjao 5:4 ukupan rezultat il 5:4 na Nou Campu ukupan 8:5 za BayernM4kaveli je napisao/la: Ja sanjao 5:4 za Barcelonu.
schweinsteiger je napisao/la:Bayer sigurno Nurnbergu zabija,ali nesto cisto sumnjam da ce i primite vise od jednog s obzirom na napad Cluba.Neutral je napisao/la:Bayer će ako Bog da zabiti gol. U to sam poprilično siguran, a nema šanse da prime 6 komada.
Nego,sta cemo mi s nasom utakmicom protiv Barce ?
effe_sa je napisao/la:Sigurni su i Emre Can i Hojbjerg, koje Pep mnogo cijeni, što se već više puta moglo ćuti, vidjeti u njemačkim medijima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.