Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

storm_raider
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la storm_raider » 15 dec 2014, 15:21

"To Harune pokazimu kakose bori za ovu ljepu Zemlju ti i dino konakovic ste pravi patrijote dok je nurkic po hrvatskoj igro viste branili bosnu svaka cast pozdrav iz melburna"
:facepalm: :facepalm: :facepalm:

@Kobe, ne brini ima Dino novca da napravi krug oko zemlje, a ne da plati povratnu do Denvera i nazad. Mala cijena za ciscenje racuna. Pitanje je volje i ega, nista vise.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 15 dec 2014, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 15 dec 2014, 15:24

Nije ovo uredu sto Harun ovako mislim daje odlicnu argumentaciju menadzeru..Meni zaista nije jsno u kojem smjeru Juka razmislja i u kojem smjeru ide ali st ose tice menadzera njegovog to je jasno njemu je bitan igrac i angazman smao ovo nase qrcenje iz KSBiH mi nije nikako jasno i taman i da nece da igra ovako prepucavanje ne pristaje jednom savezu..

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 15 dec 2014, 15:25

stokton je napisao/la:
Yucca je napisao/la:Citam na Hrvatskim forumima pitaju kako Juka moze zaigrati za Hrvatsku repku tj koje su mu sanse jer kazu bosanci ga otjerali iz repke ljudi bi mu expresno dali drzavljanstvo da zaigra za njih ali imam mi Haruna i Dinu :puke: :puke: sta ce nam Juka
Ma vala ako ima obraza da **** svoju domovinu za koju su ljudi donedavno davali svoje živote da bi mi sada ovde postojali, onda nam i ne treba takva osoba.
Nikoga ne treba molit, a ako mu je menadžer važniji od zemlje to dovoljno govori o njemu.

Ne igra za savez nego za svoj narod i zemlju i ako je spreman da nas **** zbog nekog menadžera ili nekih likova u savezu onda da i ja malo :puke: :puke:
kao npr. njegova uža familija
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 dec 2014, 15:26

a zašto da se ide u Denver na noge Jusufu?? cime je on to zaslužio, kao covjek koji nije upisao niti jedan nastup za A selekciju.

ide li se Mirzi Teletoviću ili Nihadu Đedoviću na noge, da se prose ko mlada pred udaju?? koliko znam - ne ide

Jukino je da se odazove na poziv, da se nacrta na okupljanju i kraj price :!:
ako ce ga menager vodati ko kera i odlucivati za njega hoce li igrati ili nece - onda takav i ne treba selekciji

na kraju krajeva, yebeš ti igraca kojeg treba moliti da igra za svoju domovinu :puke: :puke:

citam juce Meša Baždarević izjavi u stilu: Čast svih časti je biti selektor jednog tima, biti u službi svoje domovine.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 15 dec 2014, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 15 dec 2014, 15:28

let3 je napisao/la:a zašto da se ide u Denver na noge Jusufu?? cime je on to zaslužio, kao covjek koji nije upisao niti jedan nastupa za A selekciju

ide li se Mirzi Teletoviću ili Nihadu Đedoviću na noge, da se prose ko mlada pred udaju?? koliko znam - ne ide

ako ce ga menager vodati ko kera i odlucivati za njega hoce li igrati ili nece - onda takav i ne treba selekciji

na kraju krajeva, yebeš ti igraca kojeg treba moliti da igra za svoju domovinu :puke: :puke:

citam juce Meša Baždarević izjavi u stilu: Čast svih časti je biti selektor jednog tima, biti u službi svoj domovine.
ide se jer je jedan od največih potencijala, kojega si svojim pre.seravanjem otjerao
ostalo je sve šuplja
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 15 dec 2014, 15:31

nerminh74 je napisao/la:
let3 je napisao/la:a zašto da se ide u Denver na noge Jusufu?? cime je on to zaslužio, kao covjek koji nije upisao niti jedan nastupa za A selekciju

citam juce Meša Baždarević izjavi u stilu: Čast svih časti je biti selektor jednog tima, biti u službi svoj domovine.
ide se jer je jedan od največih potencijala, kojega si svojim pre.seravanjem otjerao
ostalo je sve šuplja
to potencijal ocito ne želi da se odazove na okupljanje....taj potencijal nema legacy, nema uticaj, nema pozadinu kao npr. Mirza ili Nihad - a njima se ne ide na noge u New Jersey ili Minhen....nikad nigdje nije nastupio i umjesto da na poziv reprezentativnog okupljanja trčečim korakom pješke dolazi iz Denvera, preko okeana - on se skriva iza ovog smrada menagera, kojem je u interesu da mu klijent ne igra za selekciju.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 15 dec 2014, 15:38, ukupno mijenjano 2 puta.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 15 dec 2014, 15:32

nerminh74 je napisao/la:
stokton je napisao/la:
Yucca je napisao/la:Citam na Hrvatskim forumima pitaju kako Juka moze zaigrati za Hrvatsku repku tj koje su mu sanse jer kazu bosanci ga otjerali iz repke ljudi bi mu expresno dali drzavljanstvo da zaigra za njih ali imam mi Haruna i Dinu :puke: :puke: sta ce nam Juka
Ma vala ako ima obraza da **** svoju domovinu za koju su ljudi donedavno davali svoje živote da bi mi sada ovde postojali, onda nam i ne treba takva osoba.
Nikoga ne treba molit, a ako mu je menadžer važniji od zemlje to dovoljno govori o njemu.

Ne igra za savez nego za svoj narod i zemlju i ako je spreman da nas **** zbog nekog menadžera ili nekih likova u savezu onda da i ja malo :puke: :puke:
kao npr. njegova uža familija

Upravo tako, ako je njegov babo mogo rizikovat svoj život za svoju zemlju zašto on ne bi mogao igrat basketa 1 mjesec godišnje :clap:

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 15 dec 2014, 15:35

AKo ce Juka sve ovlasti prepustiti glavonji, smradu, krmku Trnovcevicu ( jeBbo li ga i on i smrad Omic ) onda se nama lose pise..Taj necovjek, spodoba i ulojeni krmak radi protiv drzave Bosne i Hercegovine. I ako on zeli da ga po svijetu predstavlja cetnik onda ni on nas ne treba da predstavlja po bijelom svijetu. Slobodno nek uzme drugo drzavljanstvo.
15.10 - 15.06 ...

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 dec 2014, 15:38

kako se grozim ovakvih komentara, mislim na forumaša @let3

po mom mišljenju nije bitno ko je kriv, Juka, Savez ili je krivica obostrana, al' sam mišljenja da Harun treba otić' u Denver i popričat' s momkom u četiri oka, da se vidi kako stvari stoje, da ne čitamo više preko medija kako je Juki domovina sve, kako Harun piše neke eseje na Faceu prebacujući krivicu na Jukinog menadžera, itd

ne sumnjam u Jukin patriotizam, al' po meni je on još uvijek zelen da donosi vlastite odluke, pa tako lako padne pod uticaj drugih osoba, pa tako mu menadžer možda puni glavu, a ovaj ga sluša, pa onda ovi Harunovi eseji po Faceu, to ništa dobro neće donijeti

više ćemo mi izgubit' bez Juke, nego što će Juka izgubit' neigranjem za repku ;)

dosta više **** ponosa, ega, uvijek mi je to smetalo!

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 15 dec 2014, 15:40

“Ubacio sam Nurkića u igru. Sviđa mi se njegova snaga i fizička sprema.”, kazao je Shaw. “Naravno, on je napravio dosta grešaka kao što je to normalno za jednog rookieja, ali on se bori i ne preza ni od čega. Spreman je za svaki duel i zato je bio na terenu tako dugo.”

“Nedostaje nam čvrstine u reketima i mislim da sinoć, kao i večeras upravo je Nurkićeva snaga ono što nam treba. Kao što rekoh, ne iznenađuje me što pravi dosta grešaka, ipak je tek stigao u ligu, ali pored njega niko nije lagano prošao i na njega se i ostali naši visoki igrači trebaju ugledati žele li veću minutažu na terenu.”, dodao je Shaw.
samo da se zna za 'poznavaoce'

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 15 dec 2014, 15:44

let3 je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:

ostalo je sve šuplja
to potencijal ocito ne želi da se odazove na okupljanje....taj potencijal nema legacy, nema uticaj, nema pozadinu kao npr. Mirza ili Nihad - a njima se ne ide na noge u New Jersey ili Minhen....nikad nigdje nije nastupio i umjesto da na poziv reprezentativnog okupljanja trčečim korakom pješke dolazi iz Denvera, preko okeana - on se skriva iza ovog smrada menagera, kojem je u interesu da mu klijent ne igra za selekciju.
trenutno nabolji rooki, najbolji skakač po per statistici nema legacy (bay the way ja znam značenje rijeći, a što je ti nebi po naški rekao) :!:
ko nije nikad nigdje nastupio, jesili ti ikada pratio košarku :?:
ko se skriva iza menagera, on je svoju izjavu dao i u njoj je rekao da će doći

hajde malo prvo upoznaj situaciju prije ngeo što počneš pucati paušale začinjenje sa pokojom stranom riječi kao da to daje težinu u osnovi tvojoj šupljoj

PS
od svih BiH igrača IKADA samo mirza ima veči ugovor od po tebi nedokazanog igrača

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 15 dec 2014, 15:46

Chinaglia je napisao/la:kako se grozim ovakvih komentara, mislim na forumaša @let3

po mom mišljenju nije bitno ko je kriv, Juka, Savez ili je krivica obostrana, al' sam mišljenja da Harun treba otić' u Denver i popričat' s momkom u četiri oka, da se vidi kako stvari stoje, da ne čitamo više preko medija kako je Juki domovina sve, kako Harun piše neke eseje na Faceu prebacujući krivicu na Jukinog menadžera, itd

ne sumnjam u Jukin patriotizam, al' po meni je on još uvijek zelen da donosi vlastite odluke, pa tako lako padne pod uticaj drugih osoba, pa tako mu menadžer možda puni glavu, a ovaj ga sluša, pa onda ovi Harunovi eseji po Faceu, to ništa dobro neće donijeti

više ćemo mi izgubit' bez Juke, nego što će Juka izgubit' neigranjem za repku ;)

dosta više **** ponosa, ega, uvijek mi je to smetalo!
1+
Upravo je to što nam treba , hladna glava prije svega i razgovor ...

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 15 dec 2014, 15:50

save je napisao/la:
“Ubacio sam Nurkića u igru. Sviđa mi se njegova snaga i fizička sprema.”, kazao je Shaw. “Naravno, on je napravio dosta grešaka kao što je to normalno za jednog rookieja, ali on se bori i ne preza ni od čega. Spreman je za svaki duel i zato je bio na terenu tako dugo.”

“Nedostaje nam čvrstine u reketima i mislim da sinoć, kao i večeras upravo je Nurkićeva snaga ono što nam treba. Kao što rekoh, ne iznenađuje me što pravi dosta grešaka, ipak je tek stigao u ligu, ali pored njega niko nije lagano prošao i na njega se i ostali naši visoki igrači trebaju ugledati žele li veću minutažu na terenu.”, dodao je Shaw.
samo da se zna za 'poznavaoce'
ti iz krajnosti u krajnost
prvo juka glupostima sebe izbacio iz tima
a onda staviš tekst koji govori obrnuto

karajlo
Kontakt:

Post Postao/la karajlo » 15 dec 2014, 15:51

ove konstrukcije jukinog menadžera da su ga ucjenjivali, forsirali da mu upropaste karijeru itd su neslana laž
reakcija haruna je iznudžena i opravdama, ne najbolje sročena
jusufu poslati poziv kao i svima ostalima, ako se ne odazove to i nece biti prevelik problem i do sada smo igrali bez njega a on trenutno nije puno bolji od kikanovica i stipanovica ako je uopste bolji

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 15 dec 2014, 15:53

karajlo je napisao/la:ove konstrukcije jukinog menadžera da su ga ucjenjivali, forsirali da mu upropaste karijeru itd su neslana laž
jusufu poslati poziv kao i svima ostalima, ako se ne odazove to i nece biti prevelik problem i do sada smo igrali bez njega a on trenutno nije puno bolji od kikanovica i stipanovica ako je uopste bolji

:lol: :lol: :facepalm: :facepalm:

nerminh74@ druze dzaba objasnjavas ovdje nekim ljudima nema smisla dovoljno govori ovaj post iznad
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 15 dec 2014, 15:57

Yucca je napisao/la:
karajlo je napisao/la:ove konstrukcije jukinog menadžera da su ga ucjenjivali, forsirali da mu upropaste karijeru itd su neslana laž

:lol: :lol: :facepalm: :facepalm:

nerminh74@ druze dzaba objasnjavas ovdje nekim ljudima nema smisla dovoljno govori ovaj post iznad
to sam i ja napokon skontao
što bi rekao pilat perem ruke od svega

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 15 dec 2014, 16:01

samo moram ovo dodati

vidim ova dvojica deru u NBA, ovaj EL, ovaj Eurocupu, ma u stvari gdje ono deru :crazy:

inače ispade stipanović koji je igrao za mlade hrvatske veči patriota od juke :wtf:

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 15 dec 2014, 16:01

Kobe Bryant je napisao/la:To sto savez nema pare nije greska bas ljudi iz saveza , nego cjelokupne drzave , nema zakona o finansiranju reprezentacija , RS ili manji entitet marke nece da dadne
malo je reci da grijesis ;)
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 dec 2014, 16:06

Šta se tu ima shvatiti. Pošalješ mu poziv na okupljanje, ako dođe - dobro došao, ako ne dođe, sretno mu. Naši igrači su poznati po tome da se veoma često ponašaju kao uvrijeđene mlade, fudbaleri su nam to više puta pokazali. Niko nije iznad reprezentacije, ni Mahmutović, ni Begić, ni Džeko, Bešić, Nurkić. Za kompromis obično obje strane moraju napraviti neke ustupke, a ako jedna strana tjera inat i tvroglavost, onda od te ljubavi nema ništa.

Harun je za našu košarku važan isto kao Jusuf i nema smisla stavljati se na jednu stranu u ovim 'sukobima'. To što je Nurkić 'mlad i zelen' je totalno nebitno, bitno je da li on želi igrati za BiH ili ne želi. Ja sam siguran da želi i da ga niko u tome ne može spriječiti, ako ga neko i sprječava, jer opet smo od muhe napravili slona, tj. naši mediji, koji su uvijek žedni krvi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 15 dec 2014, 16:07

ja podrzajem tebe mada automatski dodje po nerminu i ovim ostalim da smo glupi poziv poslat ako hoce neka dodje ako se njemu bude ugadjalo mnogo moglo bi da dodje kontraefekat da se nadje onda jos uvrijedjenih igraca jer im se nije dozvolilo da ih lijece ljekari njinovih menadzera i jos mnogo toga jer im pozivi nisu donoseni na noge jer se nisu dovoljno molili da bi igrali za svoju domovinu eto razdora a zaista bi bilo steta da neko narusi atmosferu u ekipi ako cemo sad realno koja je na vrhuncu
Samo Sarajevo

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Maverick i 0 gostiju.