Oj majko ja utakmice. Poslije ove i Grcke u gostima sam izgubio par godina zivota.
Placem.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
viKK je napisao/la:ja koliko sam primijetio , edin je zagrlio izeta prilikom slavljenja gola , tako da...
Sent from my Galaxy S III mini using Tapatalk 2
a vi sto mrzite ma pusite kuracc svi,i vi i vase mahalske price,u po usta vas **** pocrkali dabogda.Dzoni je napisao/la:Sta vam je ba ravalit cemo ih u Slovackoj.
Žestoka.Otelo je napisao/la:Neka dobra vutra u Zilini![]()
jelde da su cugnuli? i ja imam osjecal ali nesto kontam pa nisu valjda.samozeljo1987 je napisao/la:Jesu se ovi sa FACE TV-a nalili HAHAHAHHAHA
Ljubomoran sam na njihtepsija je napisao/la:Žestoka.Otelo je napisao/la:Neka dobra vutra u Zilini![]()
Senad je do jaja![]()
Na mladjima svijet ostajeAA23 je napisao/la:LEGENDO HVALA TI NA OVOM GOLU, BICAKCICU ISTO BRAVO MOMCI, BRAVO KAKVA SNAGA OVE DVOJICE MALISANA SAMO NAPRIJED MOMCI IMAMO JOS DA IGRAMO PA CEMO DA SLAVIMO!
juznjak> je napisao/la:iphone je napisao/la:blago tebei,,,,,,,,,,,,,dali iko moze zamislit nasu ekipu bez misketa?????juznjak> je napisao/la:
Nije bla bla .
Meni je Miske jedan od drazih fudbalera,ali ruku na srce,on nema vise mnogo toga da pruzi repki ,i misljenja sam da njegovo mjesto treba da zauzme neko mladji (Hajrovic) jer treba da se misli na buducnost a i SP je blizu- Stoga ukoliko se plasiramo , treba mislii na sutra. Miske u ovom trenutku je dobar da bude back up opcija ,da ulazi s klupe kada je to nepohodno , da igra u drugom djelu utakmica kada su protivnicke odbrane umornije jer tada moze pruziti vise. Tesko da je u ovom trenutku za startnih 11 ,em ne igra u Evropi vise,em je u godinama,usto on i Pjanic ne mogu igrati zajedno . Uglavnom ,hajmo ih razjebati :ugeek:![]()
![]()
Ovo je inat Izevot. Nije ovo inat niti Dzekin, niti Misketov...ne, ne to je samo inat par momaka.PeteDunham je napisao/la:Bravo momci! Bravooo...
Gdje ste sada miševi, ostanite u svojim rupama tu vam je i mjesto. To je taj inat silan, BOSANSKI to nema niko na planeti, ovu srčanost ovu borbu!
Koliko sam samo puta ponovio večeras, Pape ubaci Izeta. Prvi kontakt s' loptom, strašna lijevica ma majstor! Džeko asistent, ko kaže da su u svađi njih dvojica, manite se gluposti nebuloza više. Kad je najteže, mi smo najjači. VOLIM TE BOSNO MOJA, najljepša državo na svijetu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.