Tebi je manje od 25 godina cim se nesjecas sinise muline dusana kerkeza i sergeja jakirovica...da si niih gledao visca bi ti se cinio kao zizu i messi u jednom...Wandelanoite je napisao/la: ↑05 avg 2020, 22:22Zbog cega je Visca za nase uslove dobar igrac? Cime je to dokazao? Nemoj mi samo kao argumente iznositi igre iz turske lige.
Visca je najgori igrac reprezentacije BiH u njenoj historiji gdje je u 48 od 50 utakmica bio najgori igrac na terenu.
Edin Višća
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Višća
Niti je najgori igrač reprezentacije trenutno, niti u historiji, ali bome nije ni u top 5 najboljih.
Njegova nevjerovatna statistika u TL nikad nije prenesena ni 25% u reprezentaciju, jednostavno čovjek se pretvori u bezglavu trkaću kokoš.
Zbog čega je to tako ne znam. Sumnjam da je TL do tolike mjere naštimana da on skupi 15 golova i 15 asistencija i da on eto ne zna igrat. Smatram da nije lako nabit takvu statistiku sve i da ti se svi igrači lige sklanjaju, mora tu biti neke vještine.
Još jedna postoji, a to da je TL goli **** po kvaliteti.
Njegova nevjerovatna statistika u TL nikad nije prenesena ni 25% u reprezentaciju, jednostavno čovjek se pretvori u bezglavu trkaću kokoš.
Zbog čega je to tako ne znam. Sumnjam da je TL do tolike mjere naštimana da on skupi 15 golova i 15 asistencija i da on eto ne zna igrat. Smatram da nije lako nabit takvu statistiku sve i da ti se svi igrači lige sklanjaju, mora tu biti neke vještine.
Još jedna postoji, a to da je TL goli **** po kvaliteti.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Top 5 nasih reprezentativaca SADA...naravno da jeste. Nek mi neko navede drugih 5 koji ce Viscu istisnuti?! (Nemojte mi samo navesti Krunica recimo, ili Bicu jer eto igraju u ligama 5, to bi bilo i smijesno i jadno...)
I da...nije samo Visca bio los zadnjih godina u repki, i SVI ostali su bili losi, bez izuzetka, pa cak i Dzeko i Pjanic.
...
Iz nekog razloga se drvlje i kamenje posipa po momku a boljeg na njegovoj poziciji nemamo...druga stvar, selektori su morali znati izvuci maksimum iz njega...očito da nisu..
...
Ovdje se pokusava osporiti njegov kvalitet opcenito a sto je totalno nemoguce...nema argumenata za takvo sto.
Ocito da je Visca trn u oku nekima zbog mozda privatnih razloga ili cinjenice da ih prska svojim golovima i asistencijama, uspjesima...pa to nikako ne mogu prezvakati i pojesti. Morat ce jos 4,5 godina zvakati, izgleda.
...
Gledao sam u završnici skoro sve utakmice, niti u jednoj im sudije nisu bile naklonjene, naprotiv.
To su sve suplje price kojima se na neargumentnovan nacin pokusava osporiti neciji uspjeh a kako bi se nahranio svoj ego ili bolesni um.
...
Visci sretno u nastavku karijere i da akoBogda bude jos bolji..pa i u reprezentaciji naravno.
Volio bih i ja da Hajrovic igra redovno u Werderu...ali je Hajrovic ocito mala maca za Viscu.
I da...nije samo Visca bio los zadnjih godina u repki, i SVI ostali su bili losi, bez izuzetka, pa cak i Dzeko i Pjanic.
...
Iz nekog razloga se drvlje i kamenje posipa po momku a boljeg na njegovoj poziciji nemamo...druga stvar, selektori su morali znati izvuci maksimum iz njega...očito da nisu..
...
Ovdje se pokusava osporiti njegov kvalitet opcenito a sto je totalno nemoguce...nema argumenata za takvo sto.
Ocito da je Visca trn u oku nekima zbog mozda privatnih razloga ili cinjenice da ih prska svojim golovima i asistencijama, uspjesima...pa to nikako ne mogu prezvakati i pojesti. Morat ce jos 4,5 godina zvakati, izgleda.
...
Gledao sam u završnici skoro sve utakmice, niti u jednoj im sudije nisu bile naklonjene, naprotiv.
To su sve suplje price kojima se na neargumentnovan nacin pokusava osporiti neciji uspjeh a kako bi se nahranio svoj ego ili bolesni um.
...
Visci sretno u nastavku karijere i da akoBogda bude jos bolji..pa i u reprezentaciji naravno.
Volio bih i ja da Hajrovic igra redovno u Werderu...ali je Hajrovic ocito mala maca za Viscu.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Višća je dobar igrač nema šta, ali je kukavica što nikad nije prešao u Top 5 liga a imao je priliku.
To je možda razlog frustracije prema Edinu, od strane mnogih navijača.
On da igra u Schalkeu ili Werderu, bio bi prihvaćen i prosječne igre u repki bi se kroz prste gledali kao što se Kolašincu gleda.
Kod Višće će uvijek ostati ta praznina, barem kod mene jer nikad nije napravio korak naprijed a imao je kapacitet za takvo nešto.
Što se tiče sinoćnje utakmice, bio im je najbolji igrač, tehnički je 3x bolji od saigrača a da ne pričam o dvije mistrije u napadu.
To je možda razlog frustracije prema Edinu, od strane mnogih navijača.
On da igra u Schalkeu ili Werderu, bio bi prihvaćen i prosječne igre u repki bi se kroz prste gledali kao što se Kolašincu gleda.
Kod Višće će uvijek ostati ta praznina, barem kod mene jer nikad nije napravio korak naprijed a imao je kapacitet za takvo nešto.
Što se tiče sinoćnje utakmice, bio im je najbolji igrač, tehnički je 3x bolji od saigrača a da ne pričam o dvije mistrije u napadu.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 06 avg 2020, 10:46, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Procitaj moj post na stranici prije.gruezi je napisao/la: ↑06 avg 2020, 08:04Tebi je manje od 25 godina cim se nesjecas sinise muline dusana kerkeza i sergeja jakirovica...da si niih gledao visca bi ti se cinio kao zizu i messi u jednom...Wandelanoite je napisao/la: ↑05 avg 2020, 22:22Zbog cega je Visca za nase uslove dobar igrac? Cime je to dokazao? Nemoj mi samo kao argumente iznositi igre iz turske lige.
Visca je najgori igrac reprezentacije BiH u njenoj historiji gdje je u 48 od 50 utakmica bio najgori igrac na terenu.
Turska liga je mozda i najteza za igrat, jer ko je bio tamo zna kakva je vlaga, ja sam otisao na jedan termin u Mersinu sa lokalcima bukvalno se disati ne moze. Stranci koji dođu ne zele se maltretirati u takvim uslovima i zbog toga je tempo u Turskoj isti kao u nasoj ligi, a utakmice totalno negledljive. Visca koristi tu situaciju, uvijek je prespreman i motivisan, jos mu je 90% utakmica namjestenih gdje Basaksehir mora pobijediti.
Sto se tice L5 i Visce to se nikad nece desiti jer on nema kvalitet da igra u tim ligama niti ce ko za njega dati ni 2,3 miliona da ga dovede. Ostat ce u Basaksehiru do kraja karijere i tu vjerovatno dobiti neku poziciju poslije.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Nabroj trenutno 5 boljih.Wandelanoite je napisao/la: ↑05 avg 2020, 21:29Kme kme Visca je top 5 nasih reprezentativaca, ali ni mi ne znamo zasto![]()
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Samo Džeko i Pjanić su bolji, to je to.TheChief je napisao/la: ↑06 avg 2020, 11:12Nabroj trenutno 5 boljih.Wandelanoite je napisao/la: ↑05 avg 2020, 21:29Kme kme Visca je top 5 nasih reprezentativaca, ali ni mi ne znamo zasto![]()
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
-
- Kontakt:
Sunjic, Bicakcic, Kolasinac, Jajalo, Dzeko, Gojak, Cimirot, Besic, Pjanic, Zukanovic, Lulic, Demirovic.TheChief je napisao/la: ↑06 avg 2020, 11:12Nabroj trenutno 5 boljih.Wandelanoite je napisao/la: ↑05 avg 2020, 21:29Kme kme Visca je top 5 nasih reprezentativaca, ali ni mi ne znamo zasto![]()
MES QUE UN CLUB!
Jesi ti svjestan da se ovdje govori o njegovom ucinku u reprezentaciji koji je katastrofalan.Gol je zadnji put dao protiv Juzne Koreje u prijateljskoj utakmici koja je igrana prije par GODINA!Koga briga za njegove golove i asistencije u klubu.Sta reprezentacija ima od tih njegovih golova?Nije da on igra odbranu pa da ne daje golove.Covjek igra na krilu...hurem je napisao/la: ↑06 avg 2020, 10:39Top 5 nasih reprezentativaca SADA...naravno da jeste. Nek mi neko navede drugih 5 koji ce Viscu istisnuti?! (Nemojte mi samo navesti Krunica recimo, ili Bicu jer eto igraju u ligama 5, to bi bilo i smijesno i jadno...)
...
...
...
...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Evo neka statistika od igraca sto su igrali na krilu, Sejo i Lula su igrali dosta na bekovima al eto.
Visca sta je tu, nismo mi sad imali neka krila. Neki ce reci moze Krunic, ovaj onaj al to je sve nagadjanje, bez krila.
Sad se moze probati Stevanovic, Menalo.Treba probati
U-utakmice, G-golovi, A-asistencije
Visca U - 50, G -10, A - 8
Lulic U - 57, G - 4, A - 10
Hajrovic U - 27, G - 6, A - 1
Salihovic U - 47, G - 4, A - 9
Sta reci za velikog Izeta u 27 utakmica 1 ****.na asistencija
Visca sta je tu, nismo mi sad imali neka krila. Neki ce reci moze Krunic, ovaj onaj al to je sve nagadjanje, bez krila.
Sad se moze probati Stevanovic, Menalo.Treba probati
U-utakmice, G-golovi, A-asistencije
Visca U - 50, G -10, A - 8
Lulic U - 57, G - 4, A - 10
Hajrovic U - 27, G - 6, A - 1
Salihovic U - 47, G - 4, A - 9
Sta reci za velikog Izeta u 27 utakmica 1 ****.na asistencija
Damire, Znam vrlo dobro kakve su njegove igre u reprezentaciji...isto tako znam kakve su igre drugih reprezentativaca ali se oni ne blate zbog toga a ima ih sigurno koji to vise zaslužuju.
Jel mogao Visca vise doprinijeti? - jeste.
Zasto nije? - to treba pitati i selektore koji su ga ograničili na desnu aut liniju...ali naravno i do njega je.
...
Ja sam medju prvima kritikovao njegov doprinos na terenu u igri naprijed ali i hvalio disciplinu i pomaganje u defanzivi.
Medjutim, nikada nisam blatio, obezvrjedjivao i sl... i upravo u tome je moja poenta.
...
A ovo sto je Wanda gore nabrojao..to je plod subjektivnog misljenja, nikako argumentovanog. Cuj Demirovic, Gojak, Cimirot, Bico, Besic i bla bla...
Pricamo o trenutnom stanju a ne tamo o nekim imaginarnim stvarima.
Jel mogao Visca vise doprinijeti? - jeste.
Zasto nije? - to treba pitati i selektore koji su ga ograničili na desnu aut liniju...ali naravno i do njega je.
...
Ja sam medju prvima kritikovao njegov doprinos na terenu u igri naprijed ali i hvalio disciplinu i pomaganje u defanzivi.
Medjutim, nikada nisam blatio, obezvrjedjivao i sl... i upravo u tome je moja poenta.
...
A ovo sto je Wanda gore nabrojao..to je plod subjektivnog misljenja, nikako argumentovanog. Cuj Demirovic, Gojak, Cimirot, Bico, Besic i bla bla...
Pricamo o trenutnom stanju a ne tamo o nekim imaginarnim stvarima.
-
- Kontakt:
Izet i Visca ne mogu u istu recenicu, Visca za jos 150 utakmica nece uraditi ono sto je Izet uradio. Sto se tice statistike Izet je igrao 90% gostujucih utakmica i veoma malo po 90 minuta.
MES QUE UN CLUB!
Izet je na reprezentativnom nivou bitan onoliko koliko i na klupskom...tj.totalno nebitan lik svugdje i uvijek.
Dobro si rekao, glupo je porediti, ali si zamijenio teze...
Dobro si rekao, glupo je porediti, ali si zamijenio teze...
-
- Kontakt:
Strasno ko se sve pravi pametan 

MES QUE UN CLUB!
Izet 1324 minuta imao 1 asistenciju, hej 1 asitenciju. Visca je igrao 3139 minuta.
Krila su valjda tu da radi asistencija i golova. Sto i nije los doprinos sto se tice Visce, 10 gol i 8 asistencija u 50 utakmica.
Visca da je bolji uzeo bi ga ozbiljan klub iz lige petice, al eto tu je jer nema bolje.
Izet je krenuo iz Svice, dobio je sansu u mnogim klubovima gdje je zavrsio na klupi ili tribinama. Toliko o njemu.
Sve je to tanko
Krila su valjda tu da radi asistencija i golova. Sto i nije los doprinos sto se tice Visce, 10 gol i 8 asistencija u 50 utakmica.
Visca da je bolji uzeo bi ga ozbiljan klub iz lige petice, al eto tu je jer nema bolje.
Izet je krenuo iz Svice, dobio je sansu u mnogim klubovima gdje je zavrsio na klupi ili tribinama. Toliko o njemu.
Sve je to tanko
Tesko je to nekima svariti.
Izet da je krenuo iz banovicke Buducnosti dogurao bi do Mladosti DK...
Samim tim uspjeh Visce itekako dobija na tezini.
...
SBBKBB da je Visca krenuo iz Švicarske a Hajrovic iz Buducnosti...hmmm.
Izet da je krenuo iz banovicke Buducnosti dogurao bi do Mladosti DK...
Samim tim uspjeh Visce itekako dobija na tezini.
...
SBBKBB da je Visca krenuo iz Švicarske a Hajrovic iz Buducnosti...hmmm.
-
- Kontakt:
Visca nema uspjeha sto se tice reprezentacije tako da tu nema sta dobiti na tezini.
Koga boli qrac ko je odakle krenuo? Da nije bilo Izeta BiH ne bi otisla u Brazil i to je tako, tako da sto se tice reprezentacije Izet je dao 70x vise od Visce, koji od kad je upao u prvih 11 BiH nize neuspjeh za neuspjehom.
Koga boli qrac ko je odakle krenuo? Da nije bilo Izeta BiH ne bi otisla u Brazil i to je tako, tako da sto se tice reprezentacije Izet je dao 70x vise od Visce, koji od kad je upao u prvih 11 BiH nize neuspjeh za neuspjehom.
MES QUE UN CLUB!
Dobro, razumjeli smo.
-Da nije Visca igrao nasa bi reprezentacija zadnjih 5 godina nizala USPJEH za uspjehom.
-Ili da je igrao Hajrovic sve ove godine mi bismo nizali uspjehe.
-Samo Hajrovicev gol protiv Slovacke je bitan...svi ostali u kvalifikacijama su bezvrijedni kao i onaj Vedadov u Kaunasu.
-itd.
Ne moras se vise truditi.
-Da nije Visca igrao nasa bi reprezentacija zadnjih 5 godina nizala USPJEH za uspjehom.
-Ili da je igrao Hajrovic sve ove godine mi bismo nizali uspjehe.
-Samo Hajrovicev gol protiv Slovacke je bitan...svi ostali u kvalifikacijama su bezvrijedni kao i onaj Vedadov u Kaunasu.
-itd.
Ne moras se vise truditi.
Sve nakon Brazila je neuspjeh za neuspjehom.
Višća sigurno spada u bolje pojedince, ukoliko ih ima u ovoj neslavnoj eri.
Ovdje se ponekad vidi stvarno bolesno neprijateljstvo, mržnja prema nekim igračima.
Uz ovu mržnju, idu i mitovi i legende kako neki igrači nisu ništa napravili, iako nema argumenata za to.
Ali hajde, kad stvari idu loše isplivaa sve loše.
Višća sigurno spada u bolje pojedince, ukoliko ih ima u ovoj neslavnoj eri.
Ovdje se ponekad vidi stvarno bolesno neprijateljstvo, mržnja prema nekim igračima.
Uz ovu mržnju, idu i mitovi i legende kako neki igrači nisu ništa napravili, iako nema argumenata za to.
Ali hajde, kad stvari idu loše isplivaa sve loše.
Izet ima 1 asistenciju, 1/70 = 8
Cuj 70x vise dao jooooooj, to sto nas je odveo na SP to stoji, al ostalo poslije SP je tanko.
BiH nize neuspjeh zato sto nema dobri igraca.
Mi nismo imali dobra krila, Visca i Duljevic tanko
Sredina osim Pjanic svi na klupi ili tribinama.
Krpimo se sa nekim polovnjacima sto se tici bekova.
Kolasinac je veca klasa, ali lik vecinom ima neke povrede a i on se nije bas nesto pokazao.
Cuj 70x vise dao jooooooj, to sto nas je odveo na SP to stoji, al ostalo poslije SP je tanko.
BiH nize neuspjeh zato sto nema dobri igraca.
Mi nismo imali dobra krila, Visca i Duljevic tanko
Sredina osim Pjanic svi na klupi ili tribinama.
Krpimo se sa nekim polovnjacima sto se tici bekova.
Kolasinac je veca klasa, ali lik vecinom ima neke povrede a i on se nije bas nesto pokazao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.