Za koliko se otprilike zavrsi jedna sezona ss.ba lige.

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
I ja sam vam zabio medju ta 4 gola i to mi je prvi gol.haris_alibaba je napisao/la:NK VUKOVI ZLA I DALJE 100%.
I nakon treceg kola i jos jednog gostovanja za NK Vukove zla jos jedna pobjeda je upisana. Ovog puta na gostovanju kod Green Dragonsa Vukovi su jos jednom pokupili cijeli plijen i pokazali da su ove sezone zaista zagrizli muski. Ovaj put sa 2:1 su slavili uz prvijenac kapitena harisa_alibabe i uz pogodak sjajnog ove sezone bavariana_bk. S ovom su pobjedom Vukovi nastavili sjajan pocetak sezone gdje u 3 ligaske i 1 kup utakmici imaju sve pobjede uz fascinantu gol razliku 10:4. Vec u srijedu ceka ih drugo kolo kupa i jos jedna dobra utakmica suigurno.
Pa uvjek aktivni,ja njih ocekivao vec ove sezone u 1 ligi.123456 je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Vukovi,hocete li vi ikada izaci iz te 3 lige???
Moguce jer su dobro startali u ovoj sezoni.
Isto ti dodje samo sto ces natovarit posla za pravljene grbova.Kad smo kod grbova jel ubacen onaj grb sto sam napravio za Green Dmajestic24 je napisao/la:Pa uvjek aktivni,ja njih ocekivao vec ove sezone u 1 ligi.123456 je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Vukovi,hocete li vi ikada izaci iz te 3 lige???
Moguce jer su dobro startali u ovoj sezoni.
Sekretaru,imam jedan prijedlog za tebe.
Mislim da bi bilo bolje da se prva liga zove "Premier Liga"
Znaci mi bi imali nes ovako
1 liga - Premier Liga
2 Liga - I liga
3 Liga - II Liga
123456 je napisao/la:Pa pogledaj u temi za grbove jeli to taj.Ako nije postavi ovdje i kad kapiten odobri to ja cu ga ubaciti.
OK.Cim kapiten potvrdi ja cu to odraditi.Urban Batalion je napisao/la:123456 je napisao/la:Pa pogledaj u temi za grbove jeli to taj.Ako nije postavi ovdje i kad kapiten odobri to ja cu ga ubaciti.
Evo ovaj.
Vjerovatno zbog lose organizacije, u jednom trenutku su se na pdf ss.ba liga mogle vidjeti tri utakmice jednog tima (proslo kolo lige, ovo kolo lige i kup). Ja, licno nisam mogao da se snadjem u tom neredu i nazalost nisam odigrao123456 je napisao/la:Evo zakljucano je 2.kolo KUP-a i prvo sto bode oci je da tri tima nisu uopste tipovala.A desio se i presedan da na jednoj utakmici niti jedan igrac nije tipovao.Dok kod cetiri tima tipovao je samo jedan igrac.Neznam koji je razlog ali ako se ovo bude ponavljalo i u buduce bit ce poduzete radikalne mjere.Pa cak i gasenje neki klubova sve da bi ova liga opstala na jednome zavidnom kvalitetu za sve one koi zele da je igraju.A njih ima i to velika vecina.Dakle idemo dalje ...................
Ni u jednom momentu nisu bile tri utakmice.Prvo sam izbrisao utakmice lige pa postavio nove.Po dvije utakmice predju na drugu stranu.Jeli tesko kliknuti na 2 i vidjeti.Evo sad je ritam subota-srijeda odigravanja utakmica i mislim da nije problem uci bar jedamput i tipovati dvije utakmice.Ali nezelim naravno nikoga tjerati da igra ja svoj posao odradjujem koliko mogu i mislim da nemam neki kardinalni gresaka.Uglavnom vidjecemo stace dalje biti.Ali po ovome do sada mislim dabi se trebali vratiti na lige od po 8 timova.Stevie-G je napisao/la:Vjerovatno zbog lose organizacije, u jednom trenutku su se na pdf ss.ba liga mogle vidjeti tri utakmice jednog tima (proslo kolo lige, ovo kolo lige i kup). Ja, licno nisam mogao da se snadjem u tom neredu i nazalost nisam odigrao123456 je napisao/la:Evo zakljucano je 2.kolo KUP-a i prvo sto bode oci je da tri tima nisu uopste tipovala.A desio se i presedan da na jednoj utakmici niti jedan igrac nije tipovao.Dok kod cetiri tima tipovao je samo jedan igrac.Neznam koji je razlog ali ako se ovo bude ponavljalo i u buduce bit ce poduzete radikalne mjere.Pa cak i gasenje neki klubova sve da bi ova liga opstala na jednome zavidnom kvalitetu za sve one koi zele da je igraju.A njih ima i to velika vecina.Dakle idemo dalje ...................![]()
Ovo je bilo ocajno, moracemo odrzati jedan sastanakrob do bagro je napisao/la:A u pm kakva blamaza![]()
rob do bagro je napisao/la:A u pm kakva blamaza![]()
Kako te nije stid javljat seThe Game je napisao/la:Ovo je bilo ocajno, moracemo odrzati jedan sastanakrob do bagro je napisao/la:A u pm kakva blamaza![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.