EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Dobro Vrajt igra odbranu, ali je u napadu strava i uzas.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Naši trebaju na početku zadnje dvije trećine bacati loptu pod koš, da se iznudi što više faulova drugačije ne može..
evo to je to... oni realno i nemaju neke ideje u napadu, al idu svjesno na to da mi napravimo faul i oni preko slobodnih bacanja nas pobjedjuju.. ccc
evo to je to... oni realno i nemaju neke ideje u napadu, al idu svjesno na to da mi napravimo faul i oni preko slobodnih bacanja nas pobjedjuju.. ccc
Yebote pobjedit cemo Litvaniju velesilu i nece bit dovoljno. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Svaka cast momcima kako god ovo zavrsi bore se oatavljaju srce na terenu

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
Poluvrijeme.
Ma ne moraju ni pobijediti. Za ove zadnje 3 utakmice im skidam kapu. Kvaliteta je vidno odsutna kad u pitanju klupa, a opet daju sve od sebe. Srce ko olimpijske planine. Svaka im cast.
Ma ne moraju ni pobijediti. Za ove zadnje 3 utakmice im skidam kapu. Kvaliteta je vidno odsutna kad u pitanju klupa, a opet daju sve od sebe. Srce ko olimpijske planine. Svaka im cast.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Bore se lavovi
....ginu u odbrani, na svaku mogucu loptu idu da presjecu, Đedović vec ukrao 3 lopte.
I ako izgube, nema im se šta reci zaista

to se zove kur.ceva sreca...Cartman je napisao/la:Yebote pobjedit cemo Litvaniju velesilu i nece bit dovoljno.

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- legenda reala
- Kontakt:
đe onaj CashMan da banuje ovog Veda
dobro je bolan objelićeš

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ako izdrzimo do kraja trece cetvrtine u nekom egalu, rasturit cemo ih u cetvrtoj! Plus 11 za nas na kraju 

Ipak vjerujem u cudo, i mislim da mi takve lose litvance mozemo dobit + 10L'Avvocato je napisao/la:Poluvrijeme.

Ma prolazimo ba ljudi. Ajmo malo optimizma 

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ne moramo ni pobijediti, ali dobro je ovo. Igrom zadovoljan, zalaganjem takodjer kako god zavrsilo.
Realno nisam ni ocekivao da pobijedimo Srbiju i Litvaniju, a eto protiv Litve dobar otopor pruzamo i mozemo dobit ako nastavimo pametno kao i do sad...
je.ala nas Latvija i lose tempiranje forme.
Realno nisam ni ocekivao da pobijedimo Srbiju i Litvaniju, a eto protiv Litve dobar otopor pruzamo i mozemo dobit ako nastavimo pametno kao i do sad...
je.ala nas Latvija i lose tempiranje forme.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Bravo momci...moze se ovo nabit' u drugom.
Nihade mrcinooo!
Nihade mrcinooo!
- elninho_resTO
- Kontakt:
ja takticaraPIKE je napisao/la:Naši trebaju na početku zadnje dvije trećine bacati loptu pod koš, da se iznudi što više faulova drugačije ne može..

Kad bi ikako pobjedili bilo bi to ogromno,a koliko ogromno pokazalo bi se u nastavku turnira kada Litvanija udje medju 4....Ali opet za sada odlicno,dali smo svoj maximum...
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Bravo momci
Idemo to izgurati nekako na 10!!Go BIH...

I ja sam uvjeren. HAJMO MOMCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mago je napisao/la:Ma prolazimo ba ljudi. Ajmo malo optimizma
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
Potpis..Kamo srece da je ovako bilo od pocetka EP-a..Al eto..111 je napisao/la:Bore se lavovi....ginu u odbrani, na svaku mogucu loptu idu da presjecu, Đedović vec ukrao 3 lopte.
Treba nam u napadu jos neko pored ove standardne 3-Nihada,Mirze i Kikana i da nastavimo ovakvu odbranu..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno smo na -6.
Latvija je na +5.
Latvija je na +5.
U mome zavičaju vinograd zori