Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Procitah negdje da ako pobjedimo Belgiju, u 10 mjesecu bi na toj ljestvici trebali bit drugi
odma iza Spanjolaca.

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
dame i gospodo, službeno je ! ! !
ČETVRTI SMO NA SVIJETU

ČETVRTI SMO NA SVIJETU

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Glupost. Kao da utakmice sa Skotskom i Srbijom nista ne znace. Novinari se uspalili i prodaju price. Kad se opet pojavi kalkulator bodova lako cemo izracunat sta nam donose iduce utakmice.Tritolone je napisao/la:Procitah negdje da ako pobjedimo Belgiju, u 10 mjesecu bi na toj ljestvici trebali bit drugiodma iza Spanjolaca.
Nije glupost nego sam ja krivo napisaSignore je napisao/la:Glupost. Kao da utakmice sa Skotskom i Srbijom nista ne znace. Novinari se uspalili i prodaju price. Kad se opet pojavi kalkulator bodova lako cemo izracunat sta nam donose iduce utakmice.Tritolone je napisao/la:Procitah negdje da ako pobjedimo Belgiju, u 10 mjesecu bi na toj ljestvici trebali bit drugiodma iza Spanjolaca.

Evo link
http://www.football-rankings.info/2013/ ... on_29.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ne znam, sumnjam u to, mada je i moguce. Ovisi i o rezultatima Argentine i Njemacke, mada, sve ovisi s kim igraju, protiv nekih protivnika mogu i gubiti bodove, neda mi se sad provjeravat njihov raspored, al et, nek bude, dobijmo sve i budimo drugi 

Dajte dečki... Nećemo sad biti nezasitni, zadovoljiti ćemo se i time da smo 4. sila na svijetu. 

"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
4.na svijetu,3. u Europi,2. na Balkanu 

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
SiamoNoi je napisao/la:4.na svijetu,3. u Europi,2. na Balkanu

...Život za Široki...
- badblueboylivno
- Kontakt:
- Sportfanatik
- Kontakt:
Hrvatska U-17 reprezentacija saznala je kakav je raspored čeka na Europskom prvenstvu njezine dobne kategorije, koje će u svibnju biti odigrano u Slovačkoj. Izabranici Ivana Gudelja će se u prvom dijelu natjecanja sresti s Talijanima, Rusima i Ukrajincima, a prvi protivnik bit će im Italija...
Hrvatski U-17 reprezentativci predvođeni izbornikom Ivanom Gudeljom će za manje od mjesec dana započeti svoj put na U-17 Europskom prvenstvu u Slovačkoj. Ždrijeb je obavljen prošlog tjedna, Hrvatska je na njemu smještena u skupinu B, u kojoj će biti i Ukrajina, Italija i Rusija, a sada znamo i kakav raspored čeka Gudelja i njegove izabranike u prvom krugu.
Prvi suparnik bit će Talijani, s kojima će se hrvatski reprezentativci sresti 5. svibnja u Nitri. U drugom kolu slijedi ogled s Rusijom, 8. svibnja u Zlatim Moravcama, a taj grad u Slovačkoj bit će domaćin i treće hrvatske utakmice, 11. svibnja protiv Ukrajine.
U slučaju da bude na jednom od prva dva mjesta u skupini B, Hrvatska će proći u polufinale, u kojem bi se susrela s momčadi iz susjedne skupine A. U toj grupi bit će domaćin Slovačka, a s njima u društvu su Austrija, Švicarska i Švedska.
Raspored utakmica u skupini B
Prvo kolo, 5. svibnja:
Rusija - Ukrajina 14:30 h (Zlate Moravce)
Hrvatska - Italija 17:30 h (Nitra)
Drugo kolo, 8. svibnja:
Rusija - Hrvatska 14 h (Zlate Moravce)
Ukrajina - Italija 18 h (Nitra)
Treće kolo, 11. svibnja:
Ukrajina - Hrvatska 19:30 h (Zlate Moravce)
Italija - Rusija 19:30 h (Nitra)
Hrvatski U-17 reprezentativci predvođeni izbornikom Ivanom Gudeljom će za manje od mjesec dana započeti svoj put na U-17 Europskom prvenstvu u Slovačkoj. Ždrijeb je obavljen prošlog tjedna, Hrvatska je na njemu smještena u skupinu B, u kojoj će biti i Ukrajina, Italija i Rusija, a sada znamo i kakav raspored čeka Gudelja i njegove izabranike u prvom krugu.
Prvi suparnik bit će Talijani, s kojima će se hrvatski reprezentativci sresti 5. svibnja u Nitri. U drugom kolu slijedi ogled s Rusijom, 8. svibnja u Zlatim Moravcama, a taj grad u Slovačkoj bit će domaćin i treće hrvatske utakmice, 11. svibnja protiv Ukrajine.
U slučaju da bude na jednom od prva dva mjesta u skupini B, Hrvatska će proći u polufinale, u kojem bi se susrela s momčadi iz susjedne skupine A. U toj grupi bit će domaćin Slovačka, a s njima u društvu su Austrija, Švicarska i Švedska.
Raspored utakmica u skupini B
Prvo kolo, 5. svibnja:
Rusija - Ukrajina 14:30 h (Zlate Moravce)
Hrvatska - Italija 17:30 h (Nitra)
Drugo kolo, 8. svibnja:
Rusija - Hrvatska 14 h (Zlate Moravce)
Ukrajina - Italija 18 h (Nitra)
Treće kolo, 11. svibnja:
Ukrajina - Hrvatska 19:30 h (Zlate Moravce)
Italija - Rusija 19:30 h (Nitra)
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Dobar, dobar.SiamoNoi je napisao/la:4.na svijetu,3. u Europi,2. na Balkanu

"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Decki ako hocete da pobjedite Belgijance moracete dobro da se oznojite,ja bih da sam na vasem mjestu bio zadovoljan i sa bodom.Vise volim susjede i nisam ljubomoran,ali mislim da u ovom trenutku oni imaju bolju ekipu od vase.Vase slabosti su se najvise vidjele u tekmi protiv Welsa,tu ste dobili na guzove i iskustvo.Morate pobjediti crvene djavole u Zagrebu ako zelite prvo mjesto,inace ide baraz a ove godine je drugacije izvlacenje iz sesira...
i oni su dobijali na guzove neke utakmicesedra je napisao/la:Decki ako hocete da pobjedite Belgijance moracete dobro da se oznojite,ja bih da sam na vasem mjestu bio zadovoljan i sa bodom.Vise volim susjede i nisam ljubomoran,ali mislim da u ovom trenutku oni imaju bolju ekipu od vase.Vase slabosti su se najvise vidjele u tekmi protiv Welsa,tu ste dobili na guzove i iskustvo.Morate pobjediti crvene djavole u Zagrebu ako zelite prvo mjesto,inace ide baraz a ove godine je drugacije izvlacenje iz sesira...
pojedinacno su bolji,ali ekipno i ne bas,u 1. utakmici nisu priliku imali (nismo ni mi osim Vide na kraju jos uvjek nemogu vjerovat sto je promasio) tako da nebi bi ozadovoljan bodom pogotova kad znam da nas ceka gostovanje u Srbiji
belgijanci će negdje kiksati u to sam 100% uvjeren,pa će nam u ZG- biti dovoljan i x
Belgijanci cele kvalifikacije igraju daleko ispod svojih maksimuma to sam i rekao davno. Pa mi smo ovako raspali imali gotovo egal utakmicu sa njima i onda nas rastavise za par minuta.
Nisu jos uvek sa ovakvim pojedincima ni priblizno maksimumu ekipe.

Nisu jos uvek sa ovakvim pojedincima ni priblizno maksimumu ekipe.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne igra samo Belgija ispod svoje razine, nego i Hrvatska, ali su i dalje kvalitetnije reprezentacije od ostatka i to se vidi na tabeli.
Gleda li itko gradski derbi Seville? Kako igra Rakitic.
Ne samo ovu utakmicu, cijelu sezonu u Sevilli, ova dva gola su samo pokazatelj.
Hrvatska u Modricu, Rakiticu i Kovacicu ima tehnicki jednu od najpotentnijih veznih linija Europe u ovom momentu.
Naravno, drugu na Balkanu.
Gleda li itko gradski derbi Seville? Kako igra Rakitic.

Hrvatska u Modricu, Rakiticu i Kovacicu ima tehnicki jednu od najpotentnijih veznih linija Europe u ovom momentu.
Naravno, drugu na Balkanu.

...Život za Široki...
ŠB_Fidelis je napisao/la: Naravno, drugu na Balkanu.

I jos ne zaboravimo Sammira 

Bolje zaboravi tog poluprofesionalca, lik stariji od Rakitića godinu dana (a Ivan igra već pet sezona u Ligama Petice), a još autobusom u Zadar, Vinkovce...
Raketa
Izvrsna utakmica s njegove strane kao i cijela sezona. Nemam rijeci osim bravo majstore

Izvrsna utakmica s njegove strane kao i cijela sezona. Nemam rijeci osim bravo majstore

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.