Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
evo pisu da je Cakic naknadno pozvan.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Može li neko objasniti što se dogodilo sa Josipom Čavarom? Bio je na prošlom spisku i nakon prve utakmice pozvan je Dejanović... A što se tiče ovog spiska, nije mi jasno po čemu je Dejanović bolji od Savića.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
- gradacac10
- Kontakt:
Petar Bubalo?? Pored Malinovica, Savica, Panica,Memica, sta ce nam jos i ovaj desni bek? Koliko se sjecam u juniorskoj na prvenstvu je igro desnog beka. .. a na krilu nam je samo Vrazalic?
- legenda reala
- Kontakt:
Bezobrazno je ovo od Terzića ako je zaista tačna informacija da neće igrati dvomeč sa Islandom zbog povrede, a i jučer i danas igra cijelu utakmic za Veszprem na F4

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kao i uvijek pred ove baraže i odlučujuće tekme, pola igrača ili se ne odazovu ili su povrijeđeni..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Igra pod inekcijama i s bandažama ...legenda reala je napisao/la:Bezobrazno je ovo od Terzića ako je zaista tačna informacija da neće igrati dvomeč sa Islandom zbog povrede, a i jučer i danas igra cijelu utakmic za Veszprem na F4![]()
- samo_lijevo
- Kontakt:
dajte nesto novo.
Malinovic ne igra 

Već dvojica i to vrlo bitna.mirzatele je napisao/la:Malinovic ne igra
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Bogami igraFaraonTM je napisao/la:Već dvojica i to vrlo bitna.mirzatele je napisao/la:Malinovic ne igra

- legenda reala
- Kontakt:
Pa jedino je Terzić baš bitan, jer su on i Vranješ glavne poluge u odbrani, dok Malinović je trenutno svakako treći izbor na desnom beku, Perić isto na srednjem, izostanak Delića se samo može osjetiti, ako se Ovčina nedaj bože povrijedi, inače bi svakako dobio malo šanseFaraonTM je napisao/la:Već dvojica i to vrlo bitna.mirzatele je napisao/la:Malinovic ne igra

Sve u svemu, kad vidim Palmarsona i Sigurdsona jadna nam majka

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nije da se baš nešto ekstra razumijem u rukomet ali zar nije Savić (Kosta) prva opcija na desnom a onda Malinović? Jer lik je ubica stvarno, a Panić isto je dobar igrač ali nekako po konstituciji tijela mi je više za odbrane. Pozvan je Čakić, on je nekada igrao koliko ja znam lijevo krilo a sada je srednji bek valjda. A ima na lijevom krilu onaj Mikić mada mi on ne izgleda kao neki igrač bolje da je zvao onog iz juniora što je igrao na prvenstvu ljetos Miličević čini mi se..legenda reala je napisao/la:Pa jedino je Terzić baš bitan, jer su on i Vranješ glavne poluge u odbrani, dok Malinović je trenutno svakako treći izbor na desnom beku, Perić isto na srednjem, izostanak Delića se samo može osjetiti, ako se Ovčina nedaj bože povrijedi, inače bi svakako dobio malo šanseFaraonTM je napisao/la:Već dvojica i to vrlo bitna.mirzatele je napisao/la:Malinovic ne igra![]()
Sve u svemu, kad vidim Palmarsona i Sigurdsona jadna nam majka
Btw ko će sada igrati u odbrani umjesto Terzića?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
bojim se da te nisam ništa pito'bfaza

evo šta kažu Islanđani :
kako translater kaže , gotovo sigurno Aron Pálmarsson neće nastupiti u prvoj utakmici baraža zbog ozljede koju je zadobio u dresu Kiela na završnici LP , a učitiniti će sve da ga osposobe za uzvratnu utakmicu.Aron Pálmarsson verður nær örugglega fjarri góðu gamni þegar Íslendingar mæta Bosníumönnum í fyrri umspilsleiknum um sæti á HM í Bosníu um næstu helgi. Aron, sem stóð í ströngu með Kiel í Meistaradeildinni um síðustu helgi, glímir við meiðsli í hné og á ökkla.
„Aron kom til landsins seint í gærkvöld. Hann verður með í þessu verkefni. Hann er slæmur í fætinum og eins og þetta lítur út núna þá er hæpið að hann verði með okkur í fyrri leiknum.
Hann verður samt áfram í hópnum og það verður allt gert til að gera hann þá kláran fyrir seinni leikinn. Hann er strax kominn í meðferð hjá okkar lækna- og sjúkraþjálfarateymi og við verðum bara að vona það besta,“ sagði Aron Kristjánsson þjálfari íslenska landsliðsins við mbl.is.
Fyrri leikur Íslands og Bosníu verður í Sarajevo á laugardaginn og síðari leikurinn í Laugardalshöllinni sunnudaginn 15. júní.
@ I ako nebude igrao Palmarsson po ovim prezimenima Island je jak ko' NATO , čini mi se većina u BundesLigi igra ...ako ne griješim Petersson Lowen , Sigurdsson Kiel , Gustafsson Flesnsburg ... , ali nema veze zato ih treba pobijediti u krcatoj Skenderiji , a gore kako bude...
@ kako će samo Kemal Ahmetović da se zapetlja sa ovim XXXXYYYsson ...
Atlason
Gudjonsson
Sigurdsson
Petersson
Stefansson
Gunnarsson
Svavarsson
Asgeirsson
Geirsson
Gudmundsson
Gustafsson
Hallgrimsson
Ingimundarson
Jakobsson
Kako sam čuo,umjesto terzića je pozvan pedić iz gradačca , jel zna neko jeli tačna ova info?
A teme, baš zamrzla...igramo baraž sutra, i jeste da nemamo neke prevelike šanse, i jeste da su nas rukometaši dosta puta razočarali, ali se iskreno nadam da će biti puna Skenderija! Htio sam danas uzeti karte, ali kad vidim kolika je "pomama" za kartama, uzet ću ih sutra prije tekme
VOLIM TE BiH

VOLIM TE BiH

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- IlProfessore
- Kontakt:
Koliko košta karta za sutrašnji meč? I baš nekako nema euforije i prevelikih očekivanja, ne miriše mi ovo na neko dobro izdanje al' eto. 

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Zna li iko kakva je situacija sa kartama ? Kanio sam sutra na utakmicu pa da ne dolazim bezveze iz Mostara ako nema karata ?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- samo_lijevo
- Kontakt:
NIsam upucen,nemoj me uzimati kao relevantnog,ali mislim da nemas uopce potrebe da razmisljas oko ulaznica.
Valjda ce barem jedna strana dvorane biti popunjena.
Valjda ce barem jedna strana dvorane biti popunjena.
10 KM,sav prihod ide za ugrozene u poplavama,bravo za savez
Sto se tice prodaje vjerovatno bi trebalo biti karti jer nije bas neka zainteresiranost,i ja cu doci tamo oko 6-7 ,valjda ce biti

Sto se tice prodaje vjerovatno bi trebalo biti karti jer nije bas neka zainteresiranost,i ja cu doci tamo oko 6-7 ,valjda ce biti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.