FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
Pa uredu je to ali ipak ja vas smatram ekipom koja u ovakvim utakmicama pobjedu postavlja kao minimum. Mi smo imali kao glavni cilj pobjedu ali jbg. nije išlo kao i protiv Viteza ali to ne znači da mi sa manje ljubavi volimo Drinu kao vi Slobodu. Da si vidio samo koliko je grad vrvio od sreće kad je čuo rezultat u Zenici.
Druze imate srece sto smo mi bili dosad u qurcu zbog proslog trenera, jer da je Portugalac dosao ranije, mi bi vas rasuli dole sigurno a bila bi i veca podrska navijaca u to budi siguran, ako nisi znao mi svaku pobjedu proslavimo sa igracima tako je bilo i dok smo igrali u 1 Federalnoj ligi, ne slavi se samo protiv Sarajeva, Zelje, Sirokog, Zrinjskog, Celika, Veleza itd koji su mnogo veci klubovi od Drine, al eto mi smo bili zadovoljni jer su se nasi igraci borili na terenu i zasuzeno osvojili bod, da je bilo srece mogli smo vas i pobijedit. Imate finu ekipu to je sigurno i ako ostane taj kostur igraca vi se ne morate brinut za status Premijer lige.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Ljiljani87
- Kontakt:
Imali Drina navijačku skupinu , tipa TM, HZ , RA itd i kako se zove ako ima 

1921 !
05.06.1998
05.06.1998
Nekad je imala tj. do 2011. godine i zvala se "Vukovi"Ljiljani87 je napisao/la:Imali Drina navijačku skupinu , tipa TM, HZ , RA itd i kako se zove ako ima
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ima,ima...a najvise bacaju na RALjiljani87 je napisao/la:Imali Drina navijačku skupinu , tipa TM, HZ , RA itd i kako se zove ako ima

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Al' su tebi rodjeni nabili komlepks pa to su price.staragarda je napisao/la:ima,ima...a najvise bacaju na RALjiljani87 je napisao/la:Imali Drina navijačku skupinu , tipa TM, HZ , RA itd i kako se zove ako ima![]()
..ono,nigdje nikog..2 grafita
![]()
...doduse,RA je malo bolji od njih jer imaju i par transova al j.e.b.e. ih brojnost

1946
- Ljiljani87
- Kontakt:
Ok , hvalaDrina1945 je napisao/la:Nekad je imala tj. do 2011. godine i zvala se "Vukovi"Ljiljani87 je napisao/la:Imali Drina navijačku skupinu , tipa TM, HZ , RA itd i kako se zove ako ima
@staragarda Kakve veze ima RA sa mojim pitanjem , svaku temu moraš sjebat :S
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
-
- Interni moderator
- Kontakt:
pa nemaju nikakveLjiljani87 je napisao/la:Ok , hvalaDrina1945 je napisao/la:Nekad je imala tj. do 2011. godine i zvala se "Vukovi"Ljiljani87 je napisao/la:Imali Drina navijačku skupinu , tipa TM, HZ , RA itd i kako se zove ako ima
@staragarda Kakve veze ima RA sa mojim pitanjem , svaku temu moraš sjebat :S

- RezervniGolman
- Kontakt:
Žešci kompleksBitiSrcemVezan je napisao/la:Al' su tebi rodjeni nabili komlepks pa to su price.staragarda je napisao/la:ima,ima...a najvise bacaju na RALjiljani87 je napisao/la:Imali Drina navijačku skupinu , tipa TM, HZ , RA itd i kako se zove ako ima![]()
..ono,nigdje nikog..2 grafita
![]()
...doduse,RA je malo bolji od njih jer imaju i par transova al j.e.b.e. ih brojnost

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- Ljiljani87
- Kontakt:
Baš na svakoj temi se moraš zezatstaragarda je napisao/la: pa nemaju nikakve..zezam se malo...sta je problem
![]()
..kako sam ja s.j.e.b.o temu,sviju ti
..sto sam se nasalio,jel to

1921 !
05.06.1998
05.06.1998
-
- Interni moderator
- Kontakt:
kako ba na svakojLjiljani87 je napisao/la:Baš na svakoj temi se moraš zezatstaragarda je napisao/la: pa nemaju nikakve..zezam se malo...sta je problem
![]()
..kako sam ja s.j.e.b.o temu,sviju ti
..sto sam se nasalio,jel to
, evo tema je već sjebana jer je sad ovo što pišemo nema veze sa Drinom , al **** .

- RezervniGolman
- Kontakt:
Pratim tvoju iskompleksiranost ali razumijem. Sve je poslo od toga kad si jednom u zivotu posao na more u neum i kad je tati pukla guma u Mostaru na golfu kecu. Odatle sve potice
cuj ja njega pratim
papku virtualni svijet postao pravi
eee jado jadni rokni se 

KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
-
- Kontakt:
Rezerva je na teskim drogama bato budem imao vremena i zelje stavim njegovih top deset nebuloza..nemogu sad imam sastanak za pet minuta..pocecemo od one gluposti prije zrinjskog da ce armija u hiljadama okruziti bb...mora da je tad bio speed u pitanju.trehno ga pravo
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- RezervniGolman
- Kontakt:
Imas sastanak sa Bečkim klonjamawienultras je napisao/la:Rezerva je na teskim drogama bato budem imao vremena i zelje stavim njegovih top deset nebuloza..nemogu sad imam sastanak za pet minuta..pocecemo od one gluposti prije zrinjskog da ce armija u hiljadama okruziti bb...mora da je tad bio speed u pitanju.trehno ga pravo

KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
-
- Kontakt:
ma jok ugovorio sam ti dobrog psihijatra,i opticara...RezervniGolman je napisao/la:Imas sastanak sa Bečkim klonjamawienultras je napisao/la:Rezerva je na teskim drogama bato budem imao vremena i zelje stavim njegovih top deset nebuloza..nemogu sad imam sastanak za pet minuta..pocecemo od one gluposti prije zrinjskog da ce armija u hiljadama okruziti bb...mora da je tad bio speed u pitanju.trehno ga pravo![]()
![]()
![]()
sretno
kada stavis naocare da nevidis imaginarne hiljade,od dioptrije imas halucinacije

Pa ako si mu ugovorio psihijatra išao bi on a ne ti .A jbt život kakvih sve likova ima na ovom forumu
-
- Kontakt:
nemoze on sam,vidis da nije dobar u glavu...Andrija je napisao/la:Pa ako si mu ugovorio psihijatra išao bi on a ne ti .A jbt život kakvih sve likova ima na ovom forumu

u kakvom je stanju teren za sutra
Posle 100 godina odgledah jednu utakmicu i Drina bila puno bolja, pogotovo u drugom poluvremenu. Realan rezultat je 5:1 ili 5:2. Šta su sve mašali pa to je komedija. 

Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Jbg. ono je bilo za nepovjerovati, realno bi trebalo biti 4:2 za nas ali šta da se radi, naša boljka je napad i domaći teren. Više me boli činjenica da ćemo najvjerovatnije zbog povrede ostati bez dva glavna štopera Ćulibrka i Uzelca nego ovaj treći uzastopni remi u Zvorniku.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.