FK Drina Zvornik

Drina1945
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la Drina1945 » 06 okt 2014, 21:14

Pa uredu je to ali ipak ja vas smatram ekipom koja u ovakvim utakmicama pobjedu postavlja kao minimum. Mi smo imali kao glavni cilj pobjedu ali jbg. nije išlo kao i protiv Viteza ali to ne znači da mi sa manje ljubavi volimo Drinu kao vi Slobodu. Da si vidio samo koliko je grad vrvio od sreće kad je čuo rezultat u Zenici.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 06 okt 2014, 21:26

Druze imate srece sto smo mi bili dosad u qurcu zbog proslog trenera, jer da je Portugalac dosao ranije, mi bi vas rasuli dole sigurno a bila bi i veca podrska navijaca u to budi siguran, ako nisi znao mi svaku pobjedu proslavimo sa igracima tako je bilo i dok smo igrali u 1 Federalnoj ligi, ne slavi se samo protiv Sarajeva, Zelje, Sirokog, Zrinjskog, Celika, Veleza itd koji su mnogo veci klubovi od Drine, al eto mi smo bili zadovoljni jer su se nasi igraci borili na terenu i zasuzeno osvojili bod, da je bilo srece mogli smo vas i pobijedit. Imate finu ekipu to je sigurno i ako ostane taj kostur igraca vi se ne morate brinut za status Premijer lige.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 06 okt 2014, 21:29

Imali Drina navijačku skupinu , tipa TM, HZ , RA itd i kako se zove ako ima :)
1921 !
05.06.1998

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 06 okt 2014, 21:51

Ljiljani87 je napisao/la:Imali Drina navijačku skupinu , tipa TM, HZ , RA itd i kako se zove ako ima :)
Nekad je imala tj. do 2011. godine i zvala se "Vukovi"

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 okt 2014, 22:06

Ljiljani87 je napisao/la:Imali Drina navijačku skupinu , tipa TM, HZ , RA itd i kako se zove ako ima :)
ima,ima...a najvise bacaju na RA :urnebes: :urnebes: ..ono,nigdje nikog..2 grafita :D :D ...doduse,RA je malo bolji od njih jer imaju i par transova al j.e.b.e. ih brojnost :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 06 okt 2014, 22:08

staragarda je napisao/la:
ima,ima...a najvise bacaju na RA :urnebes: :urnebes: ..ono,nigdje nikog..2 grafita :D :D ...doduse,RA je malo bolji od njih jer imaju i par transova al j.e.b.e. ih brojnost :urnebes:
Al' su tebi rodjeni nabili komlepks pa to su price. :o
1946

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 06 okt 2014, 22:11

Drina1945 je napisao/la:
Ok , hvala

@staragarda Kakve veze ima RA sa mojim pitanjem , svaku temu moraš sjebat :S
1921 !
05.06.1998

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 okt 2014, 22:14

Ljiljani87 je napisao/la:
Drina1945 je napisao/la:
Ok , hvala

@staragarda Kakve veze ima RA sa mojim pitanjem , svaku temu moraš sjebat :S
pa nemaju nikakve :? ..zezam se malo...sta je problem :? ;) ..kako sam ja s.j.e.b.o temu,sviju ti :D ..sto sam se nasalio,jel to :wtf:

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 06 okt 2014, 22:25

BitiSrcemVezan je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Al' su tebi rodjeni nabili komlepks pa to su price. :o
Žešci kompleks :urnebes: :urnebes: vidiš došlo do toga i na temi Drine da nas spominje. Kad bi mu salili stravu ispo bi grb Veleža od olova :rol: pozdrav ekipi s ovog pdfa filangtrusu i drini1945 :wave:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 06 okt 2014, 22:34

staragarda je napisao/la: pa nemaju nikakve :? ..zezam se malo...sta je problem :? ;) ..kako sam ja s.j.e.b.o temu,sviju ti :D ..sto sam se nasalio,jel to :wtf:
Baš na svakoj temi se moraš zezat :D , evo tema je već sjebana jer je sad ovo što pišemo nema veze sa Drinom , al **** .
1921 !
05.06.1998

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 okt 2014, 00:33

Ljiljani87 je napisao/la:
staragarda je napisao/la: pa nemaju nikakve :? ..zezam se malo...sta je problem :? ;) ..kako sam ja s.j.e.b.o temu,sviju ti :D ..sto sam se nasalio,jel to :wtf:
Baš na svakoj temi se moraš zezat :D , evo tema je već sjebana jer je sad ovo što pišemo nema veze sa Drinom , al **** .
kako ba na svakoj :? ....kakva ti je to prica...na ovoj sam komentarisao jer je Sloboda igrala juce sa Drinom...jel tako..pa mi je tvoj post zapao za oko i malo sam se zezo :D ..jednostavno sam imao osjecaj da me mostarski skobalj prati u stopu pa reko da ga testiram :urnebes: :urnebes: ..pao je jazavac :urnebes: .....al dobro je da tvoje pitanje o NAVIJACIMA nije spamanje...kolko sam upoznat na ovom forumu se ne pricaju price o navijacima..ili :? ;) ..pozz

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 07 okt 2014, 08:18

Pratim tvoju iskompleksiranost ali razumijem. Sve je poslo od toga kad si jednom u zivotu posao na more u neum i kad je tati pukla guma u Mostaru na golfu kecu. Odatle sve potice :urnebes: :urnebes: :urnebes: cuj ja njega pratim :rol: papku virtualni svijet postao pravi :lol: :lol: eee jado jadni rokni se :njanjanja:
KLUB SVIH NAS.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 07 okt 2014, 13:34

Rezerva je na teskim drogama bato budem imao vremena i zelje stavim njegovih top deset nebuloza..nemogu sad imam sastanak za pet minuta..pocecemo od one gluposti prije zrinjskog da ce armija u hiljadama okruziti bb...mora da je tad bio speed u pitanju.trehno ga pravo
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 07 okt 2014, 14:29

wienultras je napisao/la:Rezerva je na teskim drogama bato budem imao vremena i zelje stavim njegovih top deset nebuloza..nemogu sad imam sastanak za pet minuta..pocecemo od one gluposti prije zrinjskog da ce armija u hiljadama okruziti bb...mora da je tad bio speed u pitanju.trehno ga pravo
Imas sastanak sa Bečkim klonjama :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: sretno :wave:
KLUB SVIH NAS.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 07 okt 2014, 17:09

RezervniGolman je napisao/la:
wienultras je napisao/la:Rezerva je na teskim drogama bato budem imao vremena i zelje stavim njegovih top deset nebuloza..nemogu sad imam sastanak za pet minuta..pocecemo od one gluposti prije zrinjskog da ce armija u hiljadama okruziti bb...mora da je tad bio speed u pitanju.trehno ga pravo
Imas sastanak sa Bečkim klonjama :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: sretno :wave:
ma jok ugovorio sam ti dobrog psihijatra,i opticara...
kada stavis naocare da nevidis imaginarne hiljade,od dioptrije imas halucinacije :mrgreen: :wave: :wave:

Andrija
Kontakt:

Post Postao/la Andrija » 07 okt 2014, 17:24

Pa ako si mu ugovorio psihijatra išao bi on a ne ti .A jbt život kakvih sve likova ima na ovom forumu

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 07 okt 2014, 17:29

Andrija je napisao/la:Pa ako si mu ugovorio psihijatra išao bi on a ne ti .A jbt život kakvih sve likova ima na ovom forumu
nemoze on sam,vidis da nije dobar u glavu... :urnebes: :problem:

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 24 okt 2014, 14:15

u kakvom je stanju teren za sutra

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 25 okt 2014, 18:00

Posle 100 godina odgledah jednu utakmicu i Drina bila puno bolja, pogotovo u drugom poluvremenu. Realan rezultat je 5:1 ili 5:2. Šta su sve mašali pa to je komedija. :lol:
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 26 okt 2014, 16:14

Jbg. ono je bilo za nepovjerovati, realno bi trebalo biti 4:2 za nas ali šta da se radi, naša boljka je napad i domaći teren. Više me boli činjenica da ćemo najvjerovatnije zbog povrede ostati bez dva glavna štopera Ćulibrka i Uzelca nego ovaj treći uzastopni remi u Zvorniku.

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.