Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Arsenal
Pa Cappelo ga je pozvao u reprezentaciju kada je Ferdinand bio povrijeđen, ali nije zaigrao za repku. Mlad je, dobar, ali ne znam da li vrijedi 20 miliona funti, koliko za njega traži Bolton.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma dobro, vjerovatno sa tim hoče da što vše zarade, znaš ono, Wenger da, 12miliona oni kažu ne može 20 je, onda Wenger 14 oni kažu, ma hajd možel' 16 i et
Uvjek se to tako radi, jbg.cjenka se
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma dobro to, ali eto, ne znam ni da vrijedi tih 16 miliona. Ovo je samo moje mišljenje, da se razumijemo. Sigurno da su skauti Liverpoola i Arsenala mnogo bolje upućeni od mene, tako da...Mada, imao bi se na koga Arsene oslonuti; Vermalen i on u zadnjoj liniji su prava budućnost.GunnerS je napisao/la:Ma dobro, vjerovatno sa tim hoče da što vše zarade, znaš ono, Wenger da, 12miliona oni kažu ne može 20 je, onda Wenger 14 oni kažu, ma hajd možel' 16 i etUvjek se to tako radi, jbg.cjenka se
![]()
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Da, Wenger to i hoče, dugoročne igrače, ekipu koja će se uigrat, sada imamo sredinu uigranu još tog golmana i štopera i super
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da, ali to uigravanje traje godinama. Šteta što je Toure prodan(Adebayor je nezahvalna budaletina, onakvih se i treba riješiti), on bi se s Vermalenom naš'o da valja.
A, po ovim vašim(od navijača Arsenala)postovima vidim da Arsene planira nekog ekstra golmana dovesti. Sad, koliko je tu istine, ne znam. Nisam siguran je li ove godine ili sljedeće Almunii ističe ugovor.
A, po ovim vašim(od navijača Arsenala)postovima vidim da Arsene planira nekog ekstra golmana dovesti. Sad, koliko je tu istine, ne znam. Nisam siguran je li ove godine ili sljedeće Almunii ističe ugovor.
Dovedete Lorisa i riješili ste probleme za narednih 10 godina.Monolog je napisao/la:A, po ovim vašim(od navijača Arsenala)postovima vidim da Arsene planira nekog ekstra golmana dovesti
FK Pjetlovi
Da, to za golmana, evo zašto to mislimo, izjavio ej Wenger da nikada nije ni mislio da Almunia bude dugoročni golman, onda je izjavio da će tražit nekog... A i sada u duelu protiv Wigana Almunie nije bilo ni na klupi, a nije ozlijeđen
Što jasno daje poruku da želi kupit kvalitetnog golmana, nadam se Akinfeev-a
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Šta da ti kažem? Nije ni Almunia za baciti. Pa spasio ih je protiv Barcelone na Emiratesu. Onda, Englezi su mu htjeli izganjati pasoš pa da brani za njih(istina, Engleska nema kvalitetnog golmana), dakle, nije on za otpisati. Da, počeo je praviti kikseve(podsjeća me na Lehmana u posljednjoj sezoni u Arsenalu
).
@ Reds
Svi žele Llorisa, još ako se pokaže na SP-u, onda će mu predsjednik Lyona krhnuti cijenu da je ni City ne moRe platiti.
@ Reds
Svi žele Llorisa, još ako se pokaže na SP-u, onda će mu predsjednik Lyona krhnuti cijenu da je ni City ne moRe platiti.
Ima tu opcija:Hart,Neuer,Akinfeev... .Monolog je napisao/la:Svi žele Llorisa, još ako se pokaže na SP-u, onda će mu predsjednik Lyona krhnuti cijenu da je ni City ne moRe platiti
FK Pjetlovi
On je heh, tu sa Lehmano, bljesne jednu utakmicu i onda idućih 5 pravi greške koje ni ja nebi pravio, mislim, za takav klub kakav je Arsenal ne može se to više trpit. Wengeru je izgleda prekipilo, jer ove sezone je se moglo doć do titule al greške golmana i onda ti stoperi kao i napadač ( kloc ) su ih ispustili, tako da mislim da će ta mjesta pojačat sa boljim igračima. Iako ne treba puno očekivat 
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@ Reds
Da, ima odličnih golmana, ne mora tu biti samo Lloris, može i Frey(uz ove gore nabrojane, mada i Neuer griješi kao dijete)
@Gunners
Ne znam zašto dižeš ruke a sezona još nije počela. Ukoliko ostane Fabregas, sve je moguće, ali njegovim odlaskom bi im uspjeh bio i plasiranje u CL.
Da, ima odličnih golmana, ne mora tu biti samo Lloris, može i Frey(uz ove gore nabrojane, mada i Neuer griješi kao dijete)
@Gunners
Ne znam zašto dižeš ruke a sezona još nije počela. Ukoliko ostane Fabregas, sve je moguće, ali njegovim odlaskom bi im uspjeh bio i plasiranje u CL.
Hehe, pogrešno si ti mene razumio, govorio sam za ovu sezonu, koja još traje a ne iduću, jer iduće ja računam na titulu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Aaaaaa
Pomislih da se ono "ne treba puno očekivat" odnosi na sljedeću sezonu.
A to sam mislio na transfereMonolog je napisao/la:Aaaaaa
Čitao sam da je Wenger izjavio da je u ovom trenutku Arsenal spreman trošiti kao i Chelsea i da sprema jedan veliki transfer ovog ljeta. 
FK Pjetlovi
- CollegeGunner
- Kontakt:
Nekako imam osjecaj da je Hart najrealnije rjesenje. Nije skup kao ostali,mlad je i odlicno je branio ove sezone. Bio bih vise nego zadovoljan ukoliko od dodje. 
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
odakle se ovi vise ovoliki radjaju da mi je samo znati. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- ___Benny___
- Kontakt:
druze ne radjaju se to su jedni te isti iskusniji si na forumu kako nisi prije skontao da se samo ponavljaju.,.,kako ne pamtis ove fraze odabrani,gos save the queen,all guns blazzing,arsenal dominira,.itddd.,.,Devil je napisao/la:odakle se ovi vise ovoliki radjaju da mi je samo znati.
@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''
Pa imam i to u mislima ali mi nije jasno kako im ne dosadi stalno mailove praviti jbt,ja bih nakon drugog izdahnuo.___Benny___ je napisao/la:druze ne radjaju se to su jedni te isti iskusniji si na forumu kako nisi prije skontao da se samo ponavljaju.,.,kako ne pamtis ove fraze odabrani,gos save the queen,all guns blazzing,arsenal dominira,.itddd.,.,Devil je napisao/la:odakle se ovi vise ovoliki radjaju da mi je samo znati.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
hahhaha e sad ce da poraste promet na ovoj temi XD dok ovi spamaju odabrani smo drugi ce spamati mrznju i jbg ode tema u p.m ( a nije personal msg)
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.