FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Kao što smo danas već pisali, konačno se radi kao u pravim klubovima, Jovanović potpisuje na četiri godine, svaka čast za ovaj info...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
to je i meni drago...ne kad vidim potpise na 6 mjeseci il tako nesto :S znas li na koliko je puzigaca potpisao ?VB 1987 je napisao/la:Kao što smo danas već pisali, konačno se radi kao u pravim klubovima, Jovanović potpisuje na četiri godine, svaka čast za ovaj info...
TREĆI PUT ČASTIMO
Zaista neznam ali mislim da je njegov ugovor na dve godine, koliko znam, tj dvije ipo...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
dosta je to za njegaVB 1987 je napisao/la:Zaista neznam ali mislim da je njegov ugovor na dve godine, koliko znam, tj dvije ipo...

..................avdukic............
..neko...petric....coric......puzigaca
..vranjes...maksimovic...jovanovic...jandric
..........bilbija
....................stajic(bojic)
zlo od tima kad bi se uspjelo...na desnom beku bi volio raspudica iako to nije njegova prirodna pozicija il nekog pravog igraca

TREĆI PUT ČASTIMO
Mislim da je na 3 godine potpisao Puzigaca.
Da da, za sada je odlično, a ajmo pustiti maštu, zamislite u tih prvih 11 Đurovskog, hm hm hm, to bi bilo zlo...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
i vuleta trivunovicaVB 1987 je napisao/la:Da da, za sada je odlično, a ajmo pustiti maštu, zamislite u tih prvih 11 Đurovskog, hm hm hm, to bi bilo zlo...

TREĆI PUT ČASTIMO
Ma Vule je ekstra nema tu priče, al ja bih radije jednog Đurovskog nego dva Vuleta, naravno da Petra ostane...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
ne vjerujem za djurovskog al naravno prihvatio bi ga oberuckeVB 1987 je napisao/la:Ma Vule je ekstra nema tu priče, al ja bih radije jednog Đurovskog nego dva Vuleta, naravno da Petra ostane...

TREĆI PUT ČASTIMO
borac_sampion je napisao/la:dosta je to za njegaVB 1987 je napisao/la:Zaista neznam ali mislim da je njegov ugovor na dve godine, koliko znam, tj dvije ipo...![]()
..................avdukic............
..neko...petric....coric......puzigaca
..vranjes...maksimovic...jovanovic...jandric
..........bilbija
....................stajic(bojic)
zlo od tima kad bi se uspjelo...na desnom beku bi volio raspudica iako to nije njegova prirodna pozicija il nekog pravog igraca
ja bi to ovako postavio :
....................avdukic? (starcevic)...............
..stanceski .....petric ........coric........puzigaca
........................maksimovic(markic)...........................
....jovanoviC...................................vranjes
...................................stajic ?...................................
.............................................bilbija................
...................bojic..............................................
e sad pitanje je moze li stajic najvise dati na poziciji ofanzivnog veznog ili ga treba pomjeriti tamo gdje sam postavio bojica mada mislim da je njegova prirodna pozicija ofanzivni vezni
no sustina je da nisam nabrojao klupu, a i klupa ostaje prvo jako u ovoj poetncijalnoj kombinaciji
-
- Kontakt:
Pa ja sam ti nepopravljivi optimista, znam da će prelazni rok biti odrađen na najbolji način, sada sam već mogu reći potpuno siguran da ćemo ovog proljeća biti jači nego jesenas, naravno treba računati i sa tim da će biti odrađene kvalitetne pripreme, a to je u ovom trenutku možda i najvažnije, tj hoću da kažem da će ekipa ponovo u Antaliju, a prije toga će odraditi destak dana kako sada stvari stoje na Kozari...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Neka nam Vojvodina da Ristu Lakica za desnog beka ,kod njih ne igra a nama bi dobro dosao.
jandric spor za ovu ekipu, po meni, mada doalzi u obzir u nekim kombinacijama ako npr pomjeris stajica u sami vrh, tad bojic ide na klupu, i onda pravis rotacije u veznom redu, i tu bi bilo mjesto za jandrica mozda.borac_sampion je napisao/la:jandric nista?
da se razumijemo, i jandric je postar bas ko i ljubojevic
Možda jedna nebitna stvar, ali biće jako važno da se to saopšti prvog dana na okupljanju, a to je novi kapiten.
Evo dobre prilike da se i mi malo izjasnimo oko toga ko je zaslužio da ponese traku naše svetinje...
Evo dobre prilike da se i mi malo izjasnimo oko toga ko je zaslužio da ponese traku naše svetinje...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
JANDRIC! nisam ni on nit ga znam,al 14 god u jednom bih klubu to je malo kome uspjeloVB 1987 je napisao/la:Možda jedna nebitna stvar, ali biće jako važno da se to saopšti prvog dana na okupljanju, a to je novi kapiten.

TREĆI PUT ČASTIMO
Cuj ko, pa naravnoo Bojan PuzigacaMožda jedna nebitna stvar, ali biće jako važno da se to saopšti prvog dana na okupljanju, a to je novi kapiten.

Naravno kapa dole, ja sam danas baš pričao o tom fenomenu, nikad se nije busao u prsa da je neki umrli Borčevac (kao neki), al je uvijek bio tu i kada smo dotakli samo dno...borac_sampion je napisao/la:JANDRIC! nisam ni on nit ga znam,al 14 god u jednom bih klubu to je malo kome uspjeloVB 1987 je napisao/la:Možda jedna nebitna stvar, ali biće jako važno da se to saopšti prvog dana na okupljanju, a to je novi kapiten.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
potpisujem...nije on extra igrac al se zalaze 10x vise od ljubojevica(koji ima potencijal to je dokazano) i igra vecinu utakmica za razliku od kliberaVB 1987 je napisao/la:Naravno kapa dole, ja sam danas baš pričao o tom fenomenu, nikad se nije busao u prsa da je neki umrli Borčevac (kao neki), al je uvijek bio tu i kada smo dotakli samo dno...borac_sampion je napisao/la:JANDRIC! nisam ni on nit ga znam,al 14 god u jednom bih klubu to je malo kome uspjeloVB 1987 je napisao/la:Možda jedna nebitna stvar, ali biće jako važno da se to saopšti prvog dana na okupljanju, a to je novi kapiten.
TREĆI PUT ČASTIMO
- Simpatizer
- Kontakt:
Po meni bi Markic morao imati dobru minutazu na proljece.
Takodje, ostaje problem desnog beka. Stanceski nije pokazao ono sto sam ocekivao od njega a Stupar je odigrao kriminalno u drugom dijelu polusezone. Momak se bori i u odbrambenim zadacima ga nekako i mogu podnijeti, ali u napadu je apsolutno beskoristan!
P.S. Znaju li se protivnici na pripremama?
Sad sam vidio i pitanje za kapitena. Ne znam, Jandric bi mi bio prvi izbor, ali mislim da nece biti u prvoj postavi na svakoj utakmici. Da se mene pita dao bih traku Bilbiji, zasto da ne?
Takodje, ostaje problem desnog beka. Stanceski nije pokazao ono sto sam ocekivao od njega a Stupar je odigrao kriminalno u drugom dijelu polusezone. Momak se bori i u odbrambenim zadacima ga nekako i mogu podnijeti, ali u napadu je apsolutno beskoristan!
P.S. Znaju li se protivnici na pripremama?
Sad sam vidio i pitanje za kapitena. Ne znam, Jandric bi mi bio prvi izbor, ali mislim da nece biti u prvoj postavi na svakoj utakmici. Da se mene pita dao bih traku Bilbiji, zasto da ne?
HAJ FAJV
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.