Forum
Re: Forum
rekao sam tamo, pa ću ponoviti i ovdje:
nemam kapacitet da ovo sve moderiram. ima drugih medija koji se time bave i u stanju su opslužiti ovu vrstu diskusija.
meni ako natovarite politiku, demonstracije, tuče sa policijom... nemam druge nego temu zaključati.
neko sutra može glavu izgubiti zato što ga je neko na forumu nahajcao i naložio iz nekih svojih interesa ili jednostavno iz dosade. Mi ovdje nemamo kapacitet da razlučimo provokatorske i manipulativne postove od onih ozbiljnih.
Ja tu odgovornost ne želim nositi.
nemam kapacitet da ovo sve moderiram. ima drugih medija koji se time bave i u stanju su opslužiti ovu vrstu diskusija.
meni ako natovarite politiku, demonstracije, tuče sa policijom... nemam druge nego temu zaključati.
neko sutra može glavu izgubiti zato što ga je neko na forumu nahajcao i naložio iz nekih svojih interesa ili jednostavno iz dosade. Mi ovdje nemamo kapacitet da razlučimo provokatorske i manipulativne postove od onih ozbiljnih.
Admine, da li je samo to ili ipak postoji neki oblik represije i na vas, kao što se desilo i na klixu, gdje su se morale obrisati pojedine slike?
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa i da ima sigurno ti ne bi pisao o tome na forumu. 

Ma 100%Donnie Darko je napisao/la:Pa i da ima sigurno ti ne bi pisao o tome na forumu.

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nigdje se nije politika spomenula, već se borimo za svoja prava! Ali izgleda da nam to nije dozvoljeno. Tema chat je za sve, piše o onome što je aktuelno a trenutno su to protesti.
Ne vidim razlog da se tema zaključa, jer mi to znamo svi i sa i bez te teme šta nam se dešava.
Ne vidim razlog da se tema zaključa, jer mi to znamo svi i sa i bez te teme šta nam se dešava.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Vidim ja frka na forumu, tema Chat po jubilarni stoti put zaključana

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prosvjedi ispred sjedišta SS.ba zbog ključanja teme Chat, vođa prosvjednika je Ajvar Protest, i čovjek koji je poznat kao Admin.
DRUG NEBI TI PUNCA
Kakav idol
Kad te vidim, kupim ti čokoladu

Admine logicnije bi bilo da si ostavio chat pa da tamo pisemo o ovim desavanjima u drzavi, vec ovako kada se na skoro svakoj temi pise o tome.
Toliko, lijep pozdrav.
Toliko, lijep pozdrav.
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Otkrio si nas. Nazvali su me iz državne bezbjednosti i ponudili mi stolicu u skupštini mjesne zajednice Gorica-Ciglane ako banujem iVara da bi se zaustavilo širenje slobodne misli na temi "Chat" koju taj moralnointelektualni gigant zagovara.iVar je napisao/la:Admine, da li je samo to ili ipak postoji neki oblik represije i na vas, kao što se desilo i na klixu, gdje su se morale obrisati pojedine slike?
ja sam, naravno, prihvatio.
ps.
odgovora nije bilo, jer i ja volim spavati naveče kao i sav normalan svijet, umjesto da sa šesnaestogodišnjacima tabirim ustavno uređenje.
Gdje otvoriti temu za evropski rukomet, liga prvaka (m i ž), transferi, novosti... DANTES je pokušao u kategoriji Aktuelno/INO Sport, pa je pobrisana. Ili da nastavimo u temi EP za muškarce (http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 0#p3131810" onclick="window.open(this.href);return false;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
već ima tema za rukometnu ligu prvaka.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=22&t=209" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=22&t=209" onclick="window.open(this.href);return false;
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Iz ovog razloga, kao što je upravo i tema Smijesne slike zaključana.
admin je napisao/la:rekao sam tamo, pa ću ponoviti i ovdje:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Re: Forum - pristup mobitelom
jel samo meni ne radi ss.ba preko tapatalka?
Probaj instalirati našu aplikaciju za forum, pa mi javi da li ti tako radi?
- firefirefirely
- Kontakt:
http://sportsport.ba/ino_kosarka/prvi-d ... igi/124473" onclick="window.open(this.href);return false;
Daj sklonite ovu vijest, ili makar prepravite, imao je vec Double-Double Mirza
Daj sklonite ovu vijest, ili makar prepravite, imao je vec Double-Double Mirza

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
mislis da udjem kroz ss.ba aplikaciju na forum? nece mi tako, prebaci me na web browser, i to na desktop verziju
Jedan prijedlog. Ubacite prozor za automtski odgovor, da ga tako nazovem, na dnu zadnje stranice teme. Mislim da bi nam svima olaksali pisanje, pogotovo kad dvojica vode raspravu i kad se ne citira. Ja podjem nesto pisat i zaboravim sta je ovaj sve prije napisao i moram otvarat jos jednu stranicu. Ovako bi nam bilo puno preglednije i lakse za voditi raspravu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mozda je vrijeme da chat dobije novu priliku, mislim da je poruka o (ne)pisanju o politici uspjesno poslana 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.