FK Budućnost Banovići
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Budućnost Banovići
Kraj 5-1, strijelci: Suljić 3x, Pirić i Delić. 3 uzastopne pobjede smo uvezali i jedan onako poklon za sve navijače ova petarda.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
stvarno nisam vidio losiju ekipu od Unis-a ... utakmicu sam cak napustio na poluvremenu (3:0) .. totalno nezanimljivo, igra na jednoj polovini terena cijelih 45.minuta ...umjesto da budem zadovoljan ovom pobjedom, vidim samo koliko je jadna ova nasa liga, koliko neKVALITETNIH igraca igra u njoj.. ujedinjenje je spas !
1947!

Tuga prijatelji moji, tuga... Dođe mi da plačem. Ovakav stadion, a propada...

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
-
- Kontakt:
LjumanM95 je napisao/la:
Tuga prijatelji moji, tuga... Dođe mi da plačem. Ovakav stadion, a propada...
ovo raje protiv Unisa ?

Jah, prijatelju jah... Odmah sam znao čim smo ispali da ćemo ostat samo mi najvjerniji, jbg neće raja na tekme ko biva ko yebe Budućnost, 'ajmo mi navijat za Želju, Sarajevo, Čelik...
Šta ćeš, možda bi trebali ove zadnje 2 ostavit besplatan ulaz barem da se malo više raje sakupi, mada sumnjam da bi i tada bilo nešto više sem protiv Rudara, ipak je to derbi uvijek je bio dobro posjećen.
A evo teren je odličan, baš su ga doveli u odlično stanje:

Šta ćeš, možda bi trebali ove zadnje 2 ostavit besplatan ulaz barem da se malo više raje sakupi, mada sumnjam da bi i tada bilo nešto više sem protiv Rudara, ipak je to derbi uvijek je bio dobro posjećen.
A evo teren je odličan, baš su ga doveli u odlično stanje:

- sef_mafije
- Kontakt:
Teren je extra, utoak i srijedu sam bio dole na trcanju pa sam malo ga pregledo 
ev jedna slika iz arhive nezz koja je godina

ev jedna slika iz arhive nezz koja je godina

FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...
Izvještaj sa jučerašnje utakmice uz slike - http://fkbuducnostbanovici.**** ... -unis.html" onclick="window.open(this.href);return false;
@sef_mafije
Ta je slika još kada je Slobodan Halilović igrao u Budućnosti.
@sef_mafije
Ta je slika još kada je Slobodan Halilović igrao u Budućnosti.

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
[quote="LjumanM95"]Jah, prijatelju jah... Odmah sam znao čim smo ispali da ćemo ostat samo mi najvjerniji, jbg neće raja na tekme ko biva ko yebe Budućnost, 'ajmo mi navijat za Želju, Sarajevo, Čelik...
kako da se ne navija, kad su sve levati dole ...sta su to uradili da se navija za njih ? Kad ?
kako da se ne navija, kad su sve levati dole ...sta su to uradili da se navija za njih ? Kad ?
1947!
Pa što onda koji qrac ideš na utakmice ako su za tebe svi levati?
Ne idem zbog tih po tebi levata nego zbog Budućnosti...
Al' najgori su mi takvi što "navijaju" za recimo Želju, a nikad u životu Grbavice nisu vidjeli, al' hajde bitno je reći da se navija za Želju. Nek navijaju i dalje preko tv-a i neta, ja ću ipak na Gradski da gledam Budućnost.

Al' najgori su mi takvi što "navijaju" za recimo Želju, a nikad u životu Grbavice nisu vidjeli, al' hajde bitno je reći da se navija za Želju. Nek navijaju i dalje preko tv-a i neta, ja ću ipak na Gradski da gledam Budućnost.

- sef_mafije
- Kontakt:
on je mozda simpatizer Zelje al navija za FK BUDUCNOSTLjumanM95 je napisao/la:Pa što onda koji qrac ideš na utakmice ako su za tebe svi levati?Ne idem zbog tih po tebi levata nego zbog Budućnosti...
Pa to ti govorim, al' je najžalosnije što se takvi smatraju navijačima.
Da ne idemo daleko od teme, narednu utakmicu igramo protiv Iskre, tu ne očekujem mnogo neki minimalni poraz, a onda nam dolazi Rudar i to je naravno jedan veliki derbi, samo šteta što utakmica neće imati nikakav veći rezultatski značaj.
Da ne idemo daleko od teme, narednu utakmicu igramo protiv Iskre, tu ne očekujem mnogo neki minimalni poraz, a onda nam dolazi Rudar i to je naravno jedan veliki derbi, samo šteta što utakmica neće imati nikakav veći rezultatski značaj.
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- kuman_@mel
- Kontakt:
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:

Joj terena, ne mogu se nagledati.
- sef_mafije
- Kontakt:
teren je extra samo da ovakav ostane ak ga ova kisa ne zezne 

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
nikad nije bio ovakav !! .. stvarno je odlican, jos da pomocni urade, da se ovdje samo izlazi subotom kada je utakmica, kakav bi tek onda biosef_mafije je napisao/la:teren je extra samo da ovakav ostane ak ga ova kisa ne zezne

1947!
Odigraše momci danas odličnu utakmicu svaka im čast. Jedna od boljih ove sezone. Govori onaj golman Rudara da ih niko nije ovako nadigrao kao mi.
Uglavnom, bila je odlična utakmica kako sam i očekivao, samo kiša malo zezala stvar, ali na kraju je bilo sve dobro za nas.
Ostaviti ovu ekipu i uz još koje pojačanje slijedeće sezone napasti Premijer ligu. Tu je dosta mladih momaka, Suljić, Osmanović, Mujić, Pirić, Delić, Kavazović, a danas su svi odigrali sjajno.
Izvještaj sa utakmice: http://fkbuducnostbanovici.**** ... nosti.html" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. Naredne sezone ponovo derbi protiv Slobode, a tu je i Radnički, bit će zanimljivo.

Ostaviti ovu ekipu i uz još koje pojačanje slijedeće sezone napasti Premijer ligu. Tu je dosta mladih momaka, Suljić, Osmanović, Mujić, Pirić, Delić, Kavazović, a danas su svi odigrali sjajno.
Izvještaj sa utakmice: http://fkbuducnostbanovici.**** ... nosti.html" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. Naredne sezone ponovo derbi protiv Slobode, a tu je i Radnički, bit će zanimljivo.

Cestitke na pobjedi, ali nikako mi nije jasno zasto ovako zalosno malo ljudi? Shvatam da nije neka vazna utakmica, ali sta je Buducnost skrivila da ovako lijep stadion zjapi prazan.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Ništa prijatelju Budućnost nije skrivila ništa. Evo vidiš po slikama i sve ti je jasno, ova tekma, pa zatim ona protiv UNIS-a gdje je bilo oko 20-ak ljudi...NeRi_K je napisao/la:Cestitke na pobjedi, ali nikako mi nije jasno zasto ovako zalosno malo ljudi? Shvatam da nije neka vazna utakmica, ali sta je Buducnost skrivila da ovako lijep stadion zjapi prazan.

Prošle sezone je bila sasvim dobra posjeta, u prosjeku oko 1300 gledaoca, ali sada prava tuga.