Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Prijateljska utakmica
Košarkaški Zmajevi bez Teletovića poraženi od Slovenije
Bosanskohercegovačka košarkaška reprezentacija poražena je od Slovenije rezultatom 90:87 u prijateljskoj utakmici.
Košarkaški Zmajevi odigrali su pripremnu utakmicu u Sloveniji. Utakmica s domaćinom bila je zatvorenog tipa.
Izabranici Aleksandra Petrovića bili su oslabljeni neigranjem Mirze Teletovića, kojem se upalio palac, te Mašića koji je zadobio udarac u butni mišić već u prvoj četvrtini.
Nakon prve četvrtine vodili smo 30:18, na poluvremenu 49:44, no nažalost uslijedio je pad u drugom poluvremenu i Slovenci su odnijeli pobjedu.
Košarkaški Zmajevi bez Teletovića poraženi od Slovenije
Bosanskohercegovačka košarkaška reprezentacija poražena je od Slovenije rezultatom 90:87 u prijateljskoj utakmici.
Košarkaški Zmajevi odigrali su pripremnu utakmicu u Sloveniji. Utakmica s domaćinom bila je zatvorenog tipa.
Izabranici Aleksandra Petrovića bili su oslabljeni neigranjem Mirze Teletovića, kojem se upalio palac, te Mašića koji je zadobio udarac u butni mišić već u prvoj četvrtini.
Nakon prve četvrtine vodili smo 30:18, na poluvremenu 49:44, no nažalost uslijedio je pad u drugom poluvremenu i Slovenci su odnijeli pobjedu.
Kakva je ova ekipa gdje je Nemanja presao ? I opcenito jel neko upoznat sa tom ukrajinskom ligom ja stvarno slabo pratim europske lige u kosarci... " onclick="window.open(this.href);return false; i ovo do sad nisam vidio XD
Koliko znam oni su viceprvaci Ukrajine, nije toliko los klub,takmici se u Eurocupu (barem se proslu sezonu takmicio)...grgr je napisao/la:Kakva je ova ekipa gdje je Nemanja presao ? I opcenito jel neko upoznat sa tom ukrajinskom ligom ja stvarno slabo pratim europske lige u kosarci... " onclick="window.open(this.href);return false; i ovo do sad nisam vidio XD
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Pa super oni rimljani su samo prosjecan italijanski klub bolje igrati negdje dje se igra eurocup nego tamoMartex je napisao/la:Koliko znam oni su viceprvaci Ukrajine, nije toliko los klub,takmici se u Eurocupu (barem se proslu sezonu takmicio)...grgr je napisao/la:Kakva je ova ekipa gdje je Nemanja presao ? I opcenito jel neko upoznat sa tom ukrajinskom ligom ja stvarno slabo pratim europske lige u kosarci... " onclick="window.open(this.href);return false; i ovo do sad nisam vidio XD

Oni rimljani koliko znam su se pravo pojacali 

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
ja sam iskljucivo u kontaktu sa Nemanjom Gordicem...
Hanadin Bagy Basaric
vidim da si povrijedjen
brz oporavak ti zelim
July 14Nemanja Gordic
hvala majstore
July 14Hanadin Bagy Basaric
nemas pojma koliko mi je zao
pa sta se desilo
July 14Nemanja Gordic
a nije nista preozbiljno ali smo odlucili da ne rizikujem nista, jer sam prije imao dosta problema s povredama jbg
dok je sportsport ba pisao da ima tesku povredu... malo su me prepali ali ok je sada nije nista strasno
Hanadin Bagy Basaric
vidim da si povrijedjen
brz oporavak ti zelim
July 14Nemanja Gordic
hvala majstore
July 14Hanadin Bagy Basaric
nemas pojma koliko mi je zao
pa sta se desilo
July 14Nemanja Gordic
a nije nista preozbiljno ali smo odlucili da ne rizikujem nista, jer sam prije imao dosta problema s povredama jbg
dok je sportsport ba pisao da ima tesku povredu... malo su me prepali ali ok je sada nije nista strasno

Da predložim još jedan u nizu, video klip o našem Mirzi Teletoviću. " onclick="window.open(this.href);return false;
Čim izgovorim/napišem ime Mirza, odmah se naježim, jer se sjetim nekada velikog ASA, Delibašića
Čim izgovorim/napišem ime Mirza, odmah se naježim, jer se sjetim nekada velikog ASA, Delibašića

Kindže, kindže...
Ma dugo je i Keno Bajramovic igrao za njih.Ma onako solidna ekipa igra taj eurocup.M a ne znam vala i ovi nasi gdje idu po tim lijevim ligama.Igrasu Italiji i to fino je igrao,igra Euroligu,jedino ako su ga nogirali,pa razumijem.Ma da nece on nesto puno jaki utakmica odigrati tamo,ali eto.Martex je napisao/la:Koliko znam oni su viceprvaci Ukrajine, nije toliko los klub,takmici se u Eurocupu (barem se proslu sezonu takmicio)...grgr je napisao/la:Kakva je ova ekipa gdje je Nemanja presao ? I opcenito jel neko upoznat sa tom ukrajinskom ligom ja stvarno slabo pratim europske lige u kosarci... " onclick="window.open(this.href);return false; i ovo do sad nisam vidio XD
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Roma je u totalnom rasulu i padu. Euroliga i oni su dva razlicita pojma trenutno.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
" onclick="window.open(this.href);return false; zanimljiv igrac valjda ce biti i bolji
Sabe kralj
ako cete sutat prve lopte bit ce 50 razlike idite u k....
" onclick="window.open(this.href);return false;
koncentracija totalno pala sad

ako cete sutat prve lopte bit ce 50 razlike idite u k....

koncentracija totalno pala sad

- Slatinash_7
- Kontakt:
Najludji je Sabit,al dobro covjek i govori,jest da na kraju malo u**a motku,igraj pick,igraj fist,igraj do kraja akciju joj oplakareptil je napisao/la:Sabe kralj
ako cete sutat prve lopte bit ce 50 razlike idite u k....![]()
koncentracija totalno pala sad![]()
![]()

Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Ne bi bila loša ideja, da se barem u 3-4 grada odigra po jedna utakmica kvalifikacija ?!
Ne bi bila loša ideja, da se barem u 3-4 grada odigra po jedna utakmica kvalifikacija ?!

Kindže, kindže...
- Slatinash_7
- Kontakt:
Nema od toga nista,iako niko srecniji od Tuzlaka kad bi reprezentacija se vratila u Mejdan,iskreno mislim da smo to i vise nego zasluzili,uvijek je puno bilo i koliko ja znam nikad u Mejdanu nismo izgubili...Nadam se da bi to moglo biti protiv Holandije jer je to prva tekma reprezentacije igrana u Mejdanu koliko se ja sjecam...Adibhf88 je napisao/la:
Slatina Bog i batina
SjetiH se, naturalizovanih igraca koji su igrali za BIH, pa sad na youtube, sam upravo vidio "malog crnju"
,ali se ne mogu sjetiti njegovog imena...ako moze da neko napise.
Utakmica BIH - Izrael 2008 godine igrana u TZ. Na video (u prethodnom postu) , 4:38-4:40

Utakmica BIH - Izrael 2008 godine igrana u TZ. Na video (u prethodnom postu) , 4:38-4:40
Kindže, kindže...
Ray Terel Castle ili J.R.BremerAdibhf88 je napisao/la:SjetiH se, naturalizovanih igraca koji su igrali za BIH, pa sad na youtube, sam upravo vidio "malog crnju",ali se ne mogu sjetiti njegovog imena...ako moze da neko napise.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Slatinash_7
- Kontakt:
Boldani je tada igrao,Terry Bosanac je ipak malo stariji...bhsport je napisao/la:Ray Terel Castle ili J.R.BremerAdibhf88 je napisao/la:SjetiH se, naturalizovanih igraca koji su igrali za BIH, pa sad na youtube, sam upravo vidio "malog crnju",ali se ne mogu sjetiti njegovog imena...ako moze da neko napise.
Slatina Bog i batina
Bravo!!!!bhsport je napisao/la:Ray Terel Castle ili J.R.BremerAdibhf88 je napisao/la:SjetiH se, naturalizovanih igraca koji su igrali za BIH, pa sad na youtube, sam upravo vidio "malog crnju",ali se ne mogu sjetiti njegovog imena...ako moze da neko napise.

Kindže, kindže...
sutra tekma
Bh. reprezentacija od sutra na Adecco kupu u Ljubljani
Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine će u okviru priprema za nastup u kvalifikacijama za EP od petka učestvovati na turniru Adecco kup u Ljubljani.
Utakmice će biti igrane u dvorani Stožice, a osim reprezentacije BiH učestvuju još tri bivše jugoslavenske republike: Slovenija, Hrvatska i Srbija.
Bit će to drugi turnir na kojem nastupa reprezentacija BiH u okviru priprema, nakon nastupa u Italiji gdje je ostvarila pobjedu i dva poraza.
Prvi meč izabranici selektora Aleksandra Petrovića igraju u petak protiv domaće selekcije. Dan kasnije sastaju se sa Srbijom, dok u nedjelju igraju s Hrvatskom.
Raspored mečeva na Adecco kupu:
Petak, 3. avgusta:
18.00: Hrvatska - Srbija
20.45: Slovenija - Bosna i Hercegovina
Subota, 4. avgusta:
18.00: Srbija - Bosna i Hercegovina
20.45: Slovenija - Hrvatska
Nedjelja, 5. avgusta:
18.00: Slovenija - Srbija
20.45: Bosna i Hercegovina - Hrvatska
Košarkaši BiH već su sa Slovenijom odigrali jednu trening utakmicu, u kojoj su u srijedu poraženi sa 90:87. Treba dodati da je bh. tim u ovom meču bio oslabljen neigranjem Mirze Teletovića zbog povrede palca. Osim najboljeg bh. igrača nije nastupio ni Mašić koji je dobio udarac u butni mišić.
Bh. reprezentacija od sutra na Adecco kupu u Ljubljani
Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine će u okviru priprema za nastup u kvalifikacijama za EP od petka učestvovati na turniru Adecco kup u Ljubljani.
Utakmice će biti igrane u dvorani Stožice, a osim reprezentacije BiH učestvuju još tri bivše jugoslavenske republike: Slovenija, Hrvatska i Srbija.
Bit će to drugi turnir na kojem nastupa reprezentacija BiH u okviru priprema, nakon nastupa u Italiji gdje je ostvarila pobjedu i dva poraza.
Prvi meč izabranici selektora Aleksandra Petrovića igraju u petak protiv domaće selekcije. Dan kasnije sastaju se sa Srbijom, dok u nedjelju igraju s Hrvatskom.
Raspored mečeva na Adecco kupu:
Petak, 3. avgusta:
18.00: Hrvatska - Srbija
20.45: Slovenija - Bosna i Hercegovina
Subota, 4. avgusta:
18.00: Srbija - Bosna i Hercegovina
20.45: Slovenija - Hrvatska
Nedjelja, 5. avgusta:
18.00: Slovenija - Srbija
20.45: Bosna i Hercegovina - Hrvatska
Košarkaši BiH već su sa Slovenijom odigrali jednu trening utakmicu, u kojoj su u srijedu poraženi sa 90:87. Treba dodati da je bh. tim u ovom meču bio oslabljen neigranjem Mirze Teletovića zbog povrede palca. Osim najboljeg bh. igrača nije nastupio ni Mašić koji je dobio udarac u butni mišić.
Petak 03.08.2012 SPORTKLUB
18:00 Košarka Adecco Kup: Hrvatska - Srbija DIREKTNO
20:00 Olimpijske vesti
20:30 CHTV News
20:45 Košarka Adecco Kup: Bosna i Hercegovina - Slovenija DIREKTNO
Subota 04.08.2012 SPORTKLUB
18:00 Košarka Adecco Kup: Srbija - Bosna i Hercegovina DIREKTNO
19:45 Olimpijske vesti
20:00 Svet fudbala
20:45 Košarka Adecco Kup: Slovenija - Hrvatska DIREKTNO
Nedelja 05.08.2012 SPORTKLUB
18:00 Košarka Adecco Kup: Slovenija - Srbija DIREKTNO
20:45 Košarka Adecco Kup: Hrvatska - Bosna i Hercegovina DIREKTNO
18:00 Košarka Adecco Kup: Hrvatska - Srbija DIREKTNO
20:30 CHTV News
20:45 Košarka Adecco Kup: Bosna i Hercegovina - Slovenija DIREKTNO
Subota 04.08.2012 SPORTKLUB
18:00 Košarka Adecco Kup: Srbija - Bosna i Hercegovina DIREKTNO
19:45 Olimpijske vesti
20:00 Svet fudbala
20:45 Košarka Adecco Kup: Slovenija - Hrvatska DIREKTNO
Nedelja 05.08.2012 SPORTKLUB
18:00 Košarka Adecco Kup: Slovenija - Srbija DIREKTNO
20:45 Košarka Adecco Kup: Hrvatska - Bosna i Hercegovina DIREKTNO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.