Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
dr.van nostrand
-
Kontakt:
Postao/la dr.van nostrand » 12 mar 2015, 17:31
adoo11 je napisao/la:Možda je ta utakmica kad je Macabi gostovao Želji kumovala tome da je Medo ohladio od njega jer stvarno na toj utakmici su momku rečene svakakve gadosti za sestru, majku... od strane navijača.
Smeta Bosancima što je NAS momak bio ako ne najbolji onda jedan od boljih na terenu u tom susretu, valjda smo očekivali da da koji autogol da pomogne Želji.
Bog mu dao zdravlja

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
bhsport
-
Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Cartman je napisao/la:Igrao je on protiv Zelje prije par godina, i nesto su ga vrijedjali njihovi navijaci. Zato on to.

Vrijedjali ga jer je lik maestralno odigrao utakmicu. Navodno borio se, trcao kao da je finale LP, pa im se nije svidjelo.

Ne pricaj sto ne znaš. Ispao pakas u 2,3 situacije samo takav. Veći katolik od Pape ili židov od Natanjahua, najviše se bunio i mlatio rukama kod čistih situacija za Želju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
AllGunsBlazing
-
Kontakt:
Postao/la AllGunsBlazing » 12 mar 2015, 22:01
Pa sta? Ni prvi ni zadnji igrac koji se buni, ali gdje ce to protiv "velikog" Zelje to raditi. Covjek je profesionalac i uciniti ce sve da donese svom klubu pobjedu, pa ako je to nacin onda ok.
Celik!3,2,2.
-
dubrovnik
-
Kontakt:
Pa vidjeste li kako Luiza izvizdase navijaci Chealsija sinoc. Nema veze sto igra za protivnika vec sto slavi gol kao da mu je privi skace na svaki pa i najmanji prekrsaj. Profesionalac ok, ali ako prljavo igra, vrsi pritisak na sudca i simulira i zasluzuje zvizduke. I navijaci su profesionalci kad navijaju za svoj klub i u tom slucaju je legiimno uzvratiti na pritisak psovkama i zvizducima. Kako Davidu tako i Medunjaninu.
-
calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
-
Kontakt:
Frustracije zbog nemoci na terenu su izbacili na Medunjanina. Lafo mlatio rukama. Pa sta ce raditi?
-
bagrcavi
-
Kontakt:
Vidi se da nisi gledao tu utakmicu. Željo prvo poluvrijeme bio bolja ekipa, imao par prilika. U drugom Maccabi iskusno zabio golove i ćao.
To što je Medunjanin od svih igrača najviše glumio po terenu, a znao je gdje je, najviše je iznerviralo sve na tribinama. I dobio je šta je zaslužio.
A što se mene tiče, neka navija za koga god hoće, to je njegovo pravo. I ne kontam što sve okrećete na klupska prepucavanja, kad ovo nije tema za to.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
-
Kontakt:
A vi kao stara gospoda sa tribina odma udri po zenskoj strani familije... Daj bolan. Meni je to supacki od koga god da dolazi, pa pricajte sta hocete.
-
bagrcavi
-
Kontakt:
Pored Colauttia, Itzhakia, Albermana, Ziva i svih ostalih reprezentativaca Izraela i ostalih igrača on jedini grize i izigrava budalu u svom gradu. A svako zna da Željo nije imao šanse protiv **** i da će proći sigurno. I na to smo mi vjerovatno trebali uručiti mu buket cvijeća i odvesti ga na kolač negdje. Nije mevlud.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
Feridagic
-
Kontakt:
BozePetra je napisao/la:Feridagic je napisao/la:Ovaj je najveca ubleha u reprezentacijiSusic je zbog njega upropastio svjetsko prvenstvo kada ga je ubacio umjesto Kolasinca protiv Nigerije. Nije kadar ni stici ni uteci kao baba se vucara negdje oko centra, igraci prolaze kraj njega kao da ne postoji. Dok se okrene sa loptom odbrane se vec namjesti, zalud onda i jedino dobro sto ima a to je prizeman pas. Odmah odstraniti iz reprezentacije.
Evo najnovije teorije Safetove armije - čuj Medunjanin kriv za Nigeriju?!
Nije se Medunjanin sam stavio u tim, nije Medunjanin ostavio Kolašinca na klupi, nije Medunjanin ostavio Nigerijcima čitavu stranu praznu svih 90 minuta, nije Medunjanin zaboravio povest Zukanovića u Brazil itd.
Ne treba njega odstraniti iz reprezentacije nego tebe s foruma da ne trolaš.
Kazu da ko sa djecom lijeze ustaje popisan, tako i ja kada razgovaram sa klincima i lazovima. Ovaj balavac jos podvuko ono sto sam rekao i onda mi spocitava nesto sasvim drugo. Medunjanin je panj, i istina je da je pored Spahica, bio najlosija karika na utakmici protiv Nigerije medjutim on sebe sam nije stavio u tim i zato sam rekao da je do Susica koji je izvadio beka, (i to na onaj strani gdje smo najslabija i gdje se ocekivalo da ce Nigerijci biti najaci), a stavio Medunjanina. Safet je prodo utakmicu, a ova ubleha mu je pomagla ( mir djeco - pomogla mu je tako sto je taraba igrac, a ne u smislu da su podjelili lovu).
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
-
Feridagic
-
Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Ne odgovarajte ovom Feridu vidite i sami da se reggao samo da bi provocirao, ovoliko gluposti u par postova ne moze izvaliti niko, osim kad iskusno trolla.
Glupost je diskutovati o forumasu umjesto o temi ali si me natjero. E pa za ovo kratko vrijeme ti si mi se ucinio kao najceca ljiga ovoga foruma. Ko bajagi zavodis neki red, glumis neku srednju liniju, nit si vino nit' si voda. Kad ti nesto ne pase upadas sa ovakvim postovima. Svako zna da je najvece greska SAFETOVA sto je ubacio Medunjanina, a izvadio Kolasinca koji se jedini mogao tuci sa Emenikeom. Mislim da je to namjerno uradio. Je li treba crtati to ili je jasno. Nije Medunjanin kriv? Naravno da nije, samo bi budala odbila da igra utakmicu na SP. Vidim da se kuje u zvijezde sto je nesto dobro rekao. Lako je sada pricati sto nije pricao kad je trebalo. I nek se ostavi price, za pocetak makar da izbori klupu u svom timu, mada ce biti tesko.
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković
-
Goalgetter
-
Kontakt:
Postao/la Goalgetter » 12 mar 2015, 23:32
Feridagic je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Ne odgovarajte ovom Feridu vidite i sami da se reggao samo da bi provocirao, ovoliko gluposti u par postova ne moze izvaliti niko, osim kad iskusno trolla.
Glupost je diskutovati o forumasu umjesto o temi ali si me natjero. E pa za ovo kratko vrijeme ti si mi se ucinio kao najceca ljiga ovoga foruma. Ko bajagi zavodis neki red, glumis neku srednju liniju, nit si vino nit' si voda. Kad ti nesto ne pase upadas sa ovakvim postovima. Svako zna da je najvece greska SAFETOVA sto je ubacio Medunjanina, a izvadio Kolasinca koji se jedini mogao tuci sa Emenikeom. Mislim da je to namjerno uradio. Je li treba crtati to ili je jasno. Nije Medunjanin kriv? Naravno da nije, samo bi budala odbila da igra utakmicu na SP. Vidim da se kuje u zvijezde sto je nesto dobro rekao. Lako je sada pricati sto nije pricao kad je trebalo. I nek se ostavi price, za pocetak makar da izbori klupu u svom timu, mada ce biti tesko.
Eh ako sam ja ljigavac, sta li si onda ti....

Sta reci za covjeka koji u svojih prvih 40 postova uputi hrpu uvreda na racun selektora i nasih reprezentativaca? Za razliku od tebe trudim se da ostajem neutralan sto se tice vecine tema, sto je za tebe strani pojam. Mesa nije ni sjeo na klupu repke kako treba, a vec si stigao da ga popljujes, prije da cu tebi prepustiti taj epitet ljigavca. Naravno da mi ne pase i da te ne uzimam za ozbiljno, sve se moze i na ''ljepsi'' nacin da objasni i argumentuje.. Ali izgleda i ne znas drugacije razgovarati.
Ne znam koji ti je ovo nick po redu, sigurno ti prvi nije, te ni ko si od ovih klonova, ali malo smiri strasti.
-
AllGunsBlazing
-
Kontakt:
Postao/la AllGunsBlazing » 12 mar 2015, 23:57
Pa i ja bih najvise grizao u svom gradu. Joj kakvi glupi izgovori.
Celik!3,2,2.
-
SafetSajo
-
Kontakt:
Feridagic je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Ne odgovarajte ovom Feridu vidite i sami da se reggao samo da bi provocirao, ovoliko gluposti u par postova ne moze izvaliti niko, osim kad iskusno trolla.
jarane begovic i haris nisu bez veze najbolji jarani

oni su u nasoj reprezentaciji najprofesionalni od svih igraca ne kurce se ne dizu se u zvijezde a upravo oni su dva veoma bitna igraca za nasu reprezentaciju ....
to da je medunjanin spor mozda i vazi i jeste tako ali momak ima "merakliski sut" (kao sto kaze marijan) moze probat sa distance da ubaci kuglu u okvir

ima pregled igre
pa miske isto spor igrac star al je brate genije sto se tice pregleda igre dodavanja itd.
svaljivati krivicu na jednog igraca nije bas fer jer su u utakmici protiv nigerije svi igrali ko racku ...
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
-
SafetSajo
-
Kontakt:
AllGunsBlazing je napisao/la:Pa i ja bih najvise grizao u svom gradu. Joj kakvi glupi izgovori.
glupi jasta radi, ljudima nevalja reprezentativac BiH sad odjednom zato sto "navija" za sarajevo ....
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
-
Cartman
-
Kontakt:
Ne bi bas rekao da je Medunjanin neki profesionalac. Vise puta je bio u sukobu sa trenerima.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
haris92
-
Kontakt:
Cartman je napisao/la:Ne bi bas rekao da je Medunjanin neki profesionalac. Vise puta je bio u sukobu sa trenerima.
Mislio je u reprezentaciji.Za njega i Begovica se u tom pogledu stvarno nema sta reci, od odnosa prema selektoru, navijačima, suigracima... Stvarno dva velika gospodina.
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
-
bhsport
-
Kontakt:
AllGunsBlazing je napisao/la:Pa sta? Ni prvi ni zadnji igrac koji se buni, ali gdje ce to protiv "velikog" Zelje to raditi. Covjek je profesionalac i uciniti ce sve da donese svom klubu pobjedu, pa ako je to nacin onda ok.
Niko njemu nije zamjerio to sto je uradio sve na terenu, ali za neke stvari u prekidima tekme je ispao nekorektan.
Dakle ko sto kaze ni prvi ni zadnji koji se buni, ali ni prvi ni zadnji kojeg je publika izvizdala.
Bilo je Zeljinih igraca koji su potapali Zelju na Grbavici pa su dobijali aplauz al ti se toga neces sjetiti.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
Pivopija
-
Kontakt:
Veceras na klupi, gostuju kod Valencie
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
-
Pivopija
-
Kontakt:
Danas ga nema ni na klupi, zabrinjavajuca situacija kad je Hare u pitanju.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
-
BIHfan
-
Kontakt:
Sta je sa ovim likom? Danas opet ni na klupi, u kombinacijama ga nema nikako. Izgleda da je opet pravio svadje ili probleme sa trenerom ili nekim desetim.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM