Samo da bacim par pohvala na racun Zutog smekera
Prvo za rezultat- popularna petarda

Next stop Jerevan

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ko god je gledao ovu večerašnju utakmicu...Raonffa je napisao/la:Ko strahuje od Armenije?
****, fali nam neznalica Lulić. Stručnjaci s ovog foruma su godinama priželjkivali njegov odlazak.mire96 je napisao/la:Lose smo izgledali. Ovo je samo dokaz kako smo limitirana ekipa i kako slabe fajde ima od nasih napada. Robiju mogu prigovoriti samo sto je Milosevic igrao ispred Duljevica i sto je Bicakcic bio na klupi, ali haj eto nek bude da ih je odmarao. Sredina je fino postavljena. Izmjene su isto bile korektne i ispravne. Ovaj put nije dugo cekao, ako izuzmemo prvu zbog povrede, druga je dosla odmah nekad u 50-60 minuta igre. Loncar kaparisan sto je dobro. Ali jbg, totalno bezidejna i mrzovoljna igra. Da sam dao 40km da gledam ono na stadionu osjecao bih se pokradeno. Ovaj pristup u Armeniji nece nista dobrog donijeti.
Na ovom forumu se nalazi mnoštvo fudbalskih stručnjaka i ja sam 100% ubjeđen u njihove teorije da je klupa Dresdena i Nimesa Haris Duljević bolji igrač od kapitena i dugogodišnjeg standardnog prvotimca Lazia Senada Lulića samo mi nije jasno zašto fudbalski radnici sa vrlo visokim platama ne razmišljaju isto.JonSnow je napisao/la:****, fali nam neznalica Lulić. Stručnjaci s ovog foruma su godinama priželjkivali njegov odlazak.mire96 je napisao/la:Lose smo izgledali. Ovo je samo dokaz kako smo limitirana ekipa i kako slabe fajde ima od nasih napada. Robiju mogu prigovoriti samo sto je Milosevic igrao ispred Duljevica i sto je Bicakcic bio na klupi, ali haj eto nek bude da ih je odmarao. Sredina je fino postavljena. Izmjene su isto bile korektne i ispravne. Ovaj put nije dugo cekao, ako izuzmemo prvu zbog povrede, druga je dosla odmah nekad u 50-60 minuta igre. Loncar kaparisan sto je dobro. Ali jbg, totalno bezidejna i mrzovoljna igra. Da sam dao 40km da gledam ono na stadionu osjecao bih se pokradeno. Ovaj pristup u Armeniji nece nista dobrog donijeti.
S obzirom kakvu je ekipu Meša imao, a kakvu ovaj ima...ne bih se baš složio.let3 je napisao/la:Složit cemo se svi da je i Meša Baždarević strucnjak za ovog trenerskog ublehaša
Mesa najgori selektor ikada, znaci mislio sam da su papetove provale vrhunac, al mesa ga je uspio presticJonSnow je napisao/la:S obzirom kakvu je ekipu Meša imao, a kakvu ovaj ima...ne bih se baš složio.let3 je napisao/la:Složit cemo se svi da je i Meša Baždarević strucnjak za ovog trenerskog ublehaša
Ma opušteno, dobijamo Armence, ako ćemo gdje kiksati, kiksat ćemo u oktobru u direktnim duelima.*p!p!t@* je napisao/la:Ko god je gledao ovu večerašnju utakmicu...Raonffa je napisao/la:Ko strahuje od Armenije?
Dobro si.invincible1921 je napisao/la:Ako je Finska u stanju dobit dva puta grke nek idu na euro...al ja cisto sumnjam da hoce. Cak sta vise mislim da ih nece ni jednom dobit. Ni najmanje se ne bi zacudio i da im armenija bod uzme....
BasJustin je napisao/la:Dobro si.invincible1921 je napisao/la:Ako je Finska u stanju dobit dva puta grke nek idu na euro...al ja cisto sumnjam da hoce. Cak sta vise mislim da ih nece ni jednom dobit. Ni najmanje se ne bi zacudio i da im armenija bod uzme....
Vjerovatno kada budemo u reprezentaciji imali iskusne igrace, standardne prvotimce M.Cityja, Rome, Lazia, Seville, Herthe, Hoffenheima, Stokea, Schalkea, Frieburga + Dr. Miske + neka lagana grupa, kakvu smo imali pred SP.SafetSajo je napisao/la:de nek neko pregleda sve snimke nadrealista mozda ima negdje skrivena prognoza kad cemo opet otici na veliko takmicenje
papeta su pogodili![]()
![]()
![]()
bukvalno je takoDrFilgud je napisao/la:Vjerovatno kada budemo u reprezentaciji imali iskusne igrace, standardne prvotimce M.Cityja, Rome, Lazia, Seville, Herthe, Hoffenheima, Stokea, Schalkea, Frieburga + Dr. Miske + neka lagana grupa, kakvu smo imali pred SP. Dakle plet sretnih okolnosti.SafetSajo je napisao/la:de nek neko pregleda sve snimke nadrealista mozda ima negdje skrivena prognoza kad cemo opet otici na veliko takmicenje
papeta su pogodili![]()
![]()
![]()
Drukcije nece ici, jer je za drukcije potreban sistematski rad, savez, selektor, liga koja ispunjava minimalne kvalitativne kriterije.
Mi kuburimo i sa EP, na koji ide pola Europe. Sada moramo da se nadamo da ce nam u barazu doci kakav zesci levat, pa da imamo svoj dan, pa da nesto napravimo.
Adnan89 je napisao/la:Mozel mi neko reci jel idemo u baraz ako zavrsimo treci?
I ako pobjedimo Armenije I Fince ova odvratna prgava Grcka ce raditi bilo sta da nebudemo drugi!.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.