FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne kontam sto treba sjeveru da im zvizdi ostatak stadiona. Zar toliko trebas biti zadrt i primitivan 

U novi boj ...
- ElCartel11
- Kontakt:
Evo ga vec je poceo Bilobrk bem ga u brk.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Volim Halida ko brata
Radnik predstavlja odlicnu sliku naseg fudbala. Radnik je pravi odgovor na pitanje zasto nasi klubovi ne mogu iskociti u evropu.
Kako ijedan tim moze parirati nekoj prosjecnoj evropskoj ekipi kao sto je Celtic kada godinu dana mora da igra ovaj mrtvi fudbal sa radnicima, doboj-kaknjima gabelama itd gdje nemas 15 minuta aktivnog fudbala od ovog valjanja i mrtvila. Oni su ti koji nazaduju nase klubove u evropi..
Kako ijedan tim moze parirati nekoj prosjecnoj evropskoj ekipi kao sto je Celtic kada godinu dana mora da igra ovaj mrtvi fudbal sa radnicima, doboj-kaknjima gabelama itd gdje nemas 15 minuta aktivnog fudbala od ovog valjanja i mrtvila. Oni su ti koji nazaduju nase klubove u evropi..
NEMA NAZAD
Halid je brat pravii na terenu i uživo Boga mi. A Lazić isto tako.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Gavric lomi 

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ubio bi Khabiba u oktogonuemir79 je napisao/la:Gavric lomi

- ElCartel11
- Kontakt:
Ogavni Radnik, ispali da Bog da!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ko ništatm01hzne je napisao/la:Ubio bi Khabiba u oktogonuemir79 je napisao/la:Gavric lomi

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Saban, Gavrić, Lazic, jos kad Stanoje dodje...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Kakve su sline ovi iz Radnika. Svake godine dolaze na Kosevo sa nekim antifudbalom, lezanjem, foliranjem. Nema efektivne igre, gledaju da umrtve sto vise, fuj ba. A sudija retardus pravi u par navrata pusi njihove fore, uzas 

U novi boj ...
Sabanov centarsut

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ElCartel11
- Kontakt:
Olako se zaboravlja Rahmanovic u ovakvim situacijamaAngelDiMaria je napisao/la:Saban, Gavrić, Lazic, jos kad Stanoje dodje...

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Bravooo ŠAMPIONI, šteta što ne uđe zicer Ahmetovića da riješimo dileme. Ajmo momci još jedan. Lazicu, samo tako, na granici si zutog, u 80oj ga dobij haha
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
bas nedavno gledam neki mec Engleske lige i kontam sta sve sudije kod njih pustaju i ne sviraju kao faul, kod nas bi kukali 7 dana kako su pokradeni i kako je sudjenje lose bilo a ljudi ustvari pustaju malo vise muske igre, nema potrebe jednostavno za svaku sitnicu faul sviratihz033 je napisao/la:Kakve su sline ovi iz Radnika. Svake godine dolaze na Kosevo sa nekim antifudbalom, lezanjem, foliranjem. Nema efektivne igre, gledaju da umrtve sto vise, fuj ba. A sudija retardus pravi u par navrata pusi njihove fore, uzas
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Treba još jedan zabit pa nek leže koliko hoce. Sad bi Hebib trebao neku kontru istrcati i rijesiti ovo. Cvrsti smo nazad to je vrh za ove lige, fali brzine protoka lopte u napadu a to donese kvalitetniji igraci. još jedan pa mirno privesti utakmicu kraju
-
- Kontakt:
Yebem kupusarima najrodjenije a Karicu sve zensko do 9. koljena. Saban brat kako uleti onom debilcicu Mekicu kojem se isto sjetim uze obitelji.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
I ja ocm sta sam se puta odvalio uz prvi poljubac i cardakSmjecanindzemo je napisao/la:Volim Halida ko brata

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Da slazem se, fali brzine kod iznosenja lopte i te transformacije iz odbrane u napad. Treba definitvno poraditi na tome.bordobijeli je napisao/la:Treba još jedan zabit pa nek leže koliko hoce. Sad bi Hebib trebao neku kontru istrcati i rijesiti ovo. Cvrsti smo nazad to je vrh za ove lige, fali brzine protoka lopte u napadu a to donese kvalitetniji igraci. još jedan pa mirno privesti utakmicu kraju
U novi boj ...
Ovi nasi cekaju da prime 1-1
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], MSOZ101, SamoDaKazeem, skoJaa i 41 gost.