Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Jest vidiš profil Utoka Opasač i znaš da je Radovac 

Pa dobro ako ides jedan dan kod šokca jedan kod bosnjaka onda je opravdano.joker90 je napisao/la:FaustinoAsprilla je napisao/la:svako drugi dan sam kod Muslimana. ovaj nesto ne voli taj naziv Bošnjo.dell21 je napisao/la:Kako zajedno kad spominje tomu,bozu sto ne jede i pije kod nekog bošnje.
na temu. Igracima sarajeva zabranili facebook? ocekujem samoubojstvo denija simeunovica
Kakvi predugo, iskoristi ovo da se oporavis od svega. Ja sam dosao do Mladosti i trenutno se od toga oporavljam, negdje do sredine Februara cu biti spreman za nastavak sezone.MortemHz je napisao/la:Previse traje ova pauza![]()
Go, samo go!

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Jesta ovo politicki forum.Ko se povama najbolje pojaco hoce li Sloboda izdrzat Velez je posebna prica svi krivi samo oni nisu.Ispada 6 bice svega a moja zelja je da Olimpik ispadne Ali tesko.Puno je za Sarajvo 3 kluba u ligi 12 Jos ako dodas Slaviju 4 previse znaci svaku 3 igras maltene kuci.
-
Laž je da je iko prijetio Slavenu Musi, šupljak..Ta priča datira od prošlog ljeta (ili zime, ne znam više jer mjenjate te trenere k'o čarape) kad ste bili bez stratega pa je neko provalio da, eto Slaven bi došao ali neće jer mu navodno prijete djeci...Na kraju više niste ni znali je li se radi o Slavenu ili Igoru Musi...Stručnjaci...
Jazo Đurasović i dan danas živi kod Mlječnog , trenirao je Velež, ne znam je li još u klubu, niko ga mrko nije pogledao...Milomir Šešlija je stanovao blizu moje zgrade dok je trenirao Velež, niko mu A nije rekao...
...a pogotovu Slavenu neko da prijeti, djetetu poginulog branitelja HVO-a koji je život ostavio na Podveležju 1992 god...
Slavena poznajem i nikad mu u primisli, bilo kakvoj, nije bilo da sjedne na klupu Veleža...
S druge strane mnogi igrači Zrinjskog su doživjeli prijetnje od strane navijača Veleža... Zajko Zeba i Sulejman Smajić su bili maltretirani od strane navijača Veleža dok su igrali u Zrinjskom,Smajić je morao bjegom spašavati živu glavu u Starom Gradu...
Te sreće nije bio Mehmedalija Čović koji je brutalno pretučen na Luci (mostarsko naselje) od strane veležovih navijača samo zato jer igra u Zrinjskom...nakon tog događaja je po nesretnog momka došao otac iz Tuzle i molio Upravu Zrinjskog da sporazumno raskinu ugovor jer ovaj nije više htio da čuje za Mostar, psihički i fizički je bio uništen...
Dosta je više objeda i laži na račun Zrinjskog...pozz
Jazo Đurasović i dan danas živi kod Mlječnog , trenirao je Velež, ne znam je li još u klubu, niko ga mrko nije pogledao...Milomir Šešlija je stanovao blizu moje zgrade dok je trenirao Velež, niko mu A nije rekao...
...a pogotovu Slavenu neko da prijeti, djetetu poginulog branitelja HVO-a koji je život ostavio na Podveležju 1992 god...
Slavena poznajem i nikad mu u primisli, bilo kakvoj, nije bilo da sjedne na klupu Veleža...
S druge strane mnogi igrači Zrinjskog su doživjeli prijetnje od strane navijača Veleža... Zajko Zeba i Sulejman Smajić su bili maltretirani od strane navijača Veleža dok su igrali u Zrinjskom,Smajić je morao bjegom spašavati živu glavu u Starom Gradu...
Te sreće nije bio Mehmedalija Čović koji je brutalno pretučen na Luci (mostarsko naselje) od strane veležovih navijača samo zato jer igra u Zrinjskom...nakon tog događaja je po nesretnog momka došao otac iz Tuzle i molio Upravu Zrinjskog da sporazumno raskinu ugovor jer ovaj nije više htio da čuje za Mostar, psihički i fizički je bio uništen...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Sve apsolutno točno + što će popis 2013. sve pokazati. Ostalo su sve lovačke priče u produkciji FTV-a i kompanije.PiazzaGrande je napisao/la:Laž je da je iko prijetio Slavenu Musi, šupljak..Ta priča datira od prošlog ljeta (ili zime, ne znam više jer mjenjate te trenere k'o čarape) kad ste bili bez stratega pa je neko provalio da, eto Slaven bi došao ali neće jer mu navodno prijete djeci...Na kraju više niste ni znali je li se radi o Slavenu ili Igoru Musi...Stručnjaci...
Tema se svela na "čije stari bija ustaša a čij Partizan"
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
To je diskriminacija cetnikaHeller je napisao/la:Tema se svela na "čije stari bija ustaša a čij Partizan"

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Meni je najzanimljivije kako bukvalno iz nicega okrenu na nacionalizam a kod vecine zavrsi s tim kako oni imaju prijatelja svih vjera. 

Nad tobom sunce najljepše sja

Sta uradise od teme,aferim

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ovdje nema drugog rješenja nego ime teme mjenjati u "Istok vs. Zapad"
Sad ce me napasti sto sam Istok prvi stavio...
Sabrine mi moje!
smijesno, sem to za Zebu Smajica Covica, to je istina.PiazzaGrande je napisao/la:Laž je da je iko prijetio Slavenu Musi, šupljak..Ta priča datira od prošlog ljeta (ili zime, ne znam više jer mjenjate te trenere k'o čarape) kad ste bili bez stratega pa je neko provalio da, eto Slaven bi došao ali neće jer mu navodno prijete djeci...Na kraju više niste ni znali je li se radi o Slavenu ili Igoru Musi...Stručnjaci...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BosnianKingdom je napisao/la:Ovdje nema drugog rješenja nego ime teme mjenjati u "Istok vs. Zapad"

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Slaven više utakmica pogleda od Veleža tokom jedne sezone nego pojedini navijači Veleža sa ovog foruma. Ako misle čovjeku prijetiti i mlatiti bilo koja strana onda davno bi to bilo uradjeno. Imali su prilika. Čovjek je primjer, nije kao onaj skelet iz Viteza koji dijeli grad na 2 dijela.
Kako ovaj Čelik funkcionise, a uprave nemaju pola godine. Je li moguće da igraci imaju redovna primanja ? Jbt ljudi su zilaviji od Isila
Kako ovaj Čelik funkcionise, a uprave nemaju pola godine. Je li moguće da igraci imaju redovna primanja ? Jbt ljudi su zilaviji od Isila
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Musa je pametan lik , dobar sa svima i gleda da se nikome ne zamjeri. prati i sirokog i velez i branitelj. ko zna gdje ce ga put odvest. ko igrac odlican izvodjac prekida ali ko trener se jos nije posebno iskazao a nije da nije imao uvjeta i prilika. nadam se da nece ni ove sezone.
price o prijetnjama mislim da su glupe i za malu djecu . kao sto neko rece masa igraca veleza odmah poslije rata zivjelo u zapadnom dijelu grada , i sadasnji trener i bivsi , i tako dalje. a da neko prijeti musi zvuci nevjerovatno.
osobno jeidni meni poznat slucaj napada na igrace je napad na onog mehmedaliju i ovaj sa smajicem. za zebu nisam cuo.
price o prijetnjama mislim da su glupe i za malu djecu . kao sto neko rece masa igraca veleza odmah poslije rata zivjelo u zapadnom dijelu grada , i sadasnji trener i bivsi , i tako dalje. a da neko prijeti musi zvuci nevjerovatno.
osobno jeidni meni poznat slucaj napada na igrace je napad na onog mehmedaliju i ovaj sa smajicem. za zebu nisam cuo.
nisi cuo za napade na serdarevica kad ga je pola daleke obale gonjalo?
nisi cuo na napad momka iz juniora dok ga je 20 ljudi ispred bridza napalo dok je telefonirao, pa ih erno postrojio ko king jon un svoju vojsku
nisi cuo na napad na omladince kad ih je pola tribine napalo na turniru.
nisi cuo za muslu kojeg ste saksijom u glavu za ne znam kojeg pogodili dok se kuci vracao. i da ne nabrajam dalje.
posebno pegara kad podape cericu ma bjaziii bola
ovo za musu i maku ivankovica da je plakao kad je igrao protiv veleza je milion posto. sve su to djece veleza, ljudi koji nose principe mostara iz proslog vremena, kad je vrijedilo biti mostarac velezovac rodjeni, i to niko ne zaboravlja, osim doduse jadrana topica ali nadje se izroda sta ces :9
nisi cuo na napad momka iz juniora dok ga je 20 ljudi ispred bridza napalo dok je telefonirao, pa ih erno postrojio ko king jon un svoju vojsku
nisi cuo na napad na omladince kad ih je pola tribine napalo na turniru.
nisi cuo za muslu kojeg ste saksijom u glavu za ne znam kojeg pogodili dok se kuci vracao. i da ne nabrajam dalje.
posebno pegara kad podape cericu ma bjaziii bola
ovo za musu i maku ivankovica da je plakao kad je igrao protiv veleza je milion posto. sve su to djece veleza, ljudi koji nose principe mostara iz proslog vremena, kad je vrijedilo biti mostarac velezovac rodjeni, i to niko ne zaboravlja, osim doduse jadrana topica ali nadje se izroda sta ces :9
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
eto kakvi su 'rodjeni' kad su od prvog dana iza obnove igrali za HŠKZ.
pricas mi o nekakvim bridzevima i dalekim obalama odnosno kafanskim tucnjavama.? pa pobili su se i igraci zrinjskog (jednom prilikom i luka modric
) zilion puta po kafanama , ne budi smijesan.
za onaj napad na igralistu strojarske skole na skolskom turniru sam cuo eto zaboravio. isto ko i na napad na autobus juniora zrinjskog.
5 ozbiljnijih slucajeva u 20 godina. neces ti rivalstva.
malo disi momcino , ne valja ti ta tolika mrznja.

pricas mi o nekakvim bridzevima i dalekim obalama odnosno kafanskim tucnjavama.? pa pobili su se i igraci zrinjskog (jednom prilikom i luka modric

za onaj napad na igralistu strojarske skole na skolskom turniru sam cuo eto zaboravio. isto ko i na napad na autobus juniora zrinjskog.
-
- Kontakt:
Covjek prica o kafanskim tucnjavama,i djecijim tucnjavama ,zadnji godina i nema toliko. Na ovim skolskim natjecanjima je prije bio dar mar vazda se pisalo po novinama. Toliko vas se dira da vam onaj Duraković stalno visi u zgradi iznad Fenixa u Centru 2 i niko ga ne dira,a ako je iko zasluzio on je sta je sve prebacivo preko svojih usta !FaustinoAsprilla je napisao/la:eto kakvi su 'rodjeni' kad su od prvog dana iza obnove igrali za HŠKZ.![]()
![]()
pricas mi o nekakvim bridzevima i dalekim obalama odnosno kafanskim tucnjavama.? pa pobili su se i igraci zrinjskog (jednom prilikom i luka modric![]()
) zilion puta po kafanama , ne budi smijesan.
-
- Kontakt:
Možeš li @Aspriila ti ili neko drugi malo pojasniti situaciju oko prelaska jednog navijača od kluba do kluba.Mislim ako si mlad pa si oduvjek za Zrinjski ok, ali recimo tvoj tata ili deda, jeli fakat neko to može objasniti.Meni lično nisu poznati takvi slučajevi, šta se to desi.Pogotovo su mostarci bili poznati po vjernosti rođenima.pokušavam zamisliti jednog "zakletog"pitara ili željovca da pređu na drugu stranu...ne mogu ni zamisliti, tj prije će smak svijeta nego takva situacija
-
Naivan si ko francuska sobaricanarodniheroj je napisao/la:Možeš li @Aspriila ti ili neko drugi malo pojasniti situaciju oko prelaska jednog navijača od kluba do kluba.Mislim ako si mlad pa si oduvjek za Zrinjski ok, ali recimo tvoj tata ili deda, jeli fakat neko to može objasniti.Meni lično nisu poznati takvi slučajevi, šta se to desi.Pogotovo su mostarci bili poznati po vjernosti rođenima.pokušavam zamisliti jednog "zakletog"pitara ili željovca da pređu na drugu stranu...ne mogu ni zamisliti, tj prije će smak svijeta nego takva situacija

To ti je npr. isto kao kad do 1992 god. navijaš za Jugoslaviju a od 1992 za Bosnu...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.