Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Ima 72 sata razmaka od ovog do sljedeceg meca skoro,dovoljno za oporavak
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BosniaBoston
- Kontakt:
Stan-Isner 1
Zverev-Verdasco 2(ovo ako hoces malo da se kockas)
Kirdzo-Khachanov 1
Goffin-Rublev 2
#Punoljetstvo
Ja bih išao na varijantu više gemova za sve te mečeve, al nakon Ducija mi se ne stavlja. 

"We need to suffer. And we need to fight."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Isner i Stan onda vise 100%,ode to u 5 setova kao i Kyrgios-Khachanov
#Punoljetstvo
Kyrgios Khacha manje od 40.5
Medvedev 3-0
Verdasco Zverev vise od 38.5
kod zena :
Mertens Bellis vise od 20.5
Diyas Bertens vise od 20.5
Muguruza 2 (navijacki)

Medvedev 3-0
Verdasco Zverev vise od 38.5
kod zena :
Mertens Bellis vise od 20.5
Diyas Bertens vise od 20.5
Muguruza 2 (navijacki)

Odlican program veceras, Goffin vs Rublev se ne smije propustiti, ocekujem da prsti na sve strane uz pravu tenisku ljepoticu 

Show me your donuts 0 0
Šta li se Kirdži desilo (mislim nije ništa ako ispadne večeras
)

promijeniće i RG to čim se rafa oprosti, dok on igra svejedno je kakva su pravila, do 6-6 u petom neće doćibodi123 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 16:21Ne, sada svaki od 4 slema ima različit format u petom setu, što mi se nikako ne svidja.
U Australiji se igra match/super TB do 10 poena pri rezultatu 6-6.
Na Wimbledonu su uveli od prošle godine da se igra običan TB do 7 ali tek pri rezultatu 12-12.
Na US Openu opet imaš da se igra obični TB do 7 ali već kod 6-6.
I RG je jedini slem koji je zadrzao onaj stari format da se igra sve dok neko ne povede sa 2 gema razlike.
Večeras baš dobri mečevi. Očekujem dosta od Thiem Fritz, Rublev Goffin, Nick Karen i Saša Nando. Baš me zanima morel Saša i treće proć i iznenadit sve oko sebe
Rafa igra s pajdašem i dubl partnerom Bustom koji je dobar test za ovu fazu turnira i protivnik po mjeri da vidiš na čemu si, pogotovo što se tiče ofanzivnog aspekta. Bez dobre ofanzive neće to bit lagan posao čvrst je ovaj poprilično i zna igrat na ovoj podlozi.
Isner bi mogao Stana kući poslat koji je trebo ispast i od Seppija da ovaj nije od gotovog veresiju napravio i to u više navrata, loš je skroz.
Medvedev i Popyrin su dobrili prednost noćnog termina u odnosu na Rafu, pa valjda i opravdaju. A program otvaraju dva kretena, La Monf i Erni, tu bi moglo bit cirkusa nekog

Rafa igra s pajdašem i dubl partnerom Bustom koji je dobar test za ovu fazu turnira i protivnik po mjeri da vidiš na čemu si, pogotovo što se tiče ofanzivnog aspekta. Bez dobre ofanzive neće to bit lagan posao čvrst je ovaj poprilično i zna igrat na ovoj podlozi.
Isner bi mogao Stana kući poslat koji je trebo ispast i od Seppija da ovaj nije od gotovog veresiju napravio i to u više navrata, loš je skroz.
Medvedev i Popyrin su dobrili prednost noćnog termina u odnosu na Rafu, pa valjda i opravdaju. A program otvaraju dva kretena, La Monf i Erni, tu bi moglo bit cirkusa nekog

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
fakat je cool kako forum oživi kad krene neki GS, počnu se gledati čak i mečevi koje nikom normalnom ne bi palo na pamet gledati da se igraju na nekom osrednjem turniru 

@jestemaji, normalno. Uživanja su ovi GS mečevi, svaki GS je poseban šmek. Kako će tek na Wimblyu sve goriti.

Pa došo je Nolo 2013. čak i do 7-7

Ne svidja mi se Rublev. Imam osjećaj da će tu neko nekog rastavit na proste faktore, samo je pitanje ko koga

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma šta znam, prije će Goffin Rubleva nego ovaj njega. Meni je Rublev mentalna patuljčina nakon onog meča sa Džumhurom na US Opena, meč u kojem su se takmičili ko će gori biti. Ali haman se popravio. Ne brinem se, opet ću pasti. Čekam F1 da velike pare ulažem na kvalifikacije, ovo sad čisto rekreativno da se šta prati. 

Jel nedjelja dan odmora ili?
gledaj kockara 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ma umjereno samo. Joj da hoće ovi mečevi krenut više.. 

de skloni taj dubl,sta ce ti to..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Večeras samo gledam bez nerviranja. Odigram čisto da ispratim i iznerviram se više nego kad ozbiljno pokušavam
Makar ima dobrih mečeva za ispratiti. Moglo bi se svašta nešto pogledati. 
Ako ćemo tražiti iznenađenja, onda prolaz Zvereva definitivno kao najveće

Ako ćemo tražiti iznenađenja, onda prolaz Zvereva definitivno kao najveće

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
stetaS-Y-L-A-R je napisao/la: ↑24 jan 2020, 23:15Večeras samo gledam bez nerviranja. Odigram čisto da ispratim i iznerviram se više nego kad ozbiljno pokušavam
Makar ima dobrih mečeva za ispratiti. Moglo bi se svašta nešto pogledati.
Ako ćemo tražiti iznenađenja, onda prolaz Zvereva definitivno kao najveće![]()
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.