tacno,nemamo mi ovakve klupeMartex je napisao/la:Nije Tuzla, nema u Tuzli ovako normalne i fine klupeneo je napisao/la:Gdje je slikano ovo ? Nemam pojma sto ali mi baca na Tuzlu.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
tacno,nemamo mi ovakve klupeMartex je napisao/la:Nije Tuzla, nema u Tuzli ovako normalne i fine klupeneo je napisao/la:Gdje je slikano ovo ? Nemam pojma sto ali mi baca na Tuzlu.
Ima jedna gotov ista ova, ja sam odma na nju pomislio kad sam ovu vidio, na Senjaku zivi, prvo slovo M.Martex je napisao/la:Ne znam, provjerit cu, ako bude javim tirio_Ferdy88 je napisao/la:A imal' takve ženeMartex je napisao/la:
Nije Tuzla, nema u Tuzli ovako normalne i fine klupe
He is back.Sir Matt je napisao/la:Bleeeee .
Da joj se ime ne zavrsava na ALarryDavid je napisao/la:Ima jedna gotov ista ova, ja sam odma na nju pomislio kad sam ovu vidio, na Senjaku zivi, prvo slovo M.
Ima u onom parku na korzu koji dodaje odmah naspram jezera tamo preko puta.Martex je napisao/la:Nije Tuzla, nema u Tuzli ovako normalne i fine klupeneo je napisao/la:Gdje je slikano ovo ? Nemam pojma sto ali mi baca na Tuzlu.
Robin Van Persie.Sir Matt je napisao/la:Bleeeee .
Thunderstruck je napisao/la: Robin Van Persie.
Mi ovdje uživamoSir Matt je napisao/la:Thunderstruck je napisao/la: Robin Van Persie.
Paja na aparatima ?
Ko klempo u blatu . Yawn .MoR je napisao/la: Mi ovdje uživamo
Sir Matt je napisao/la:Ko klempo u blatu . Yawn .MoR je napisao/la: Mi ovdje uživamo
Cartman je sigurno jedva docekao da se ti vratis.Sad ce imati podrsku u vezi napadanja Rooneya.Sir Matt je napisao/la:Bleeeee .
Narin je napisao/la:Cartman je sigurno jedva docekao da se ti vratis.Sad ce imati podrsku u vezi napadanja Rooneya.Sir Matt je napisao/la:Bleeeee .
Bila su to vremena prika .Narin je napisao/la: Cartman je sigurno jedva docekao da se ti vratis.Sad ce imati podrsku u vezi napadanja Rooneya.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.