Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Stavim OKC prvo poluvrijeme 1 radi uslova 

- Vasa Ladacki
- Kontakt:
E jesi sretan. U zadnjoj sekundi Westbrook tricu stavi. To ti je dobitni.Krokodil je napisao/la:Stavim OKC prvo poluvrijeme 1 radi uslova
Nama je Željo svetinja jedina.
Krokodil je napisao/la:Stavim OKC prvo poluvrijeme 1 radi uslova

Pa da se naježiš sestre mi.

Vasa, još Dallas da dobije 8 razlike..

gulbise nenu ti ****
E moj Young pa dva zicera masis u zadnjoj minuti 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
young je zadnjih 5 minuta fulio suteve za tri, za dva, polaganje, zakucavanje, ne znam kako ono jedno slobodno pogodi, o MC-W da ne govorim
Je li mi se ucinilo ili ovaj race da se A.Davis povrijedio? Vidim nema ga
Da povrijedio se lijeva rukaBaltazar je napisao/la:young je zadnjih 5 minuta fulio suteve za tri, za dva, polaganje, zakucavanje, ne znam kako ono jedno slobodno pogodi, o MC-W da ne govorim
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Anthony Davis suffered a left shoulder sprain and will not return on Wednesday.Baltazar je napisao/la:young je zadnjih 5 minuta fulio suteve za tri, za dva, polaganje, zakucavanje, ne znam kako ono jedno slobodno pogodi, o MC-W da ne govorim
nevjerovatno, hajde barem irving da prebaci i lakersi da ostane na -10 da to ne ide vise, barem da se nadam za ove u 4 sad
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Od kog je i ne cudi, Loozer 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
i mene isto familiju mu ebem, al možda nekih 25-30KM bio dobitak. još gledao sinoc tekmu i drajer razvalio u 3/4, dao 15 4min prije kraja i ide napad na njega i faul, al jedan faul do bonusa i onda u narednim napadima ovi pravili faule, al ne nad njimSoloUltra je napisao/la:
E ima li ista gore..

nema potpisa
Samo da pozdravim svu raju, registrovanu i neregistrovanu, sa PDF Kladionica i kazem da vise necu biti aktivan na istom, kao i na SS forumu, opcenito.
I bolje, sad ce Vam prolaznost biti veca!
Ovo je trenutno moj jedini akaunt na ovom forumu. Pisao sam dvije sedmice pod nickom @Crank, ali je isti ugasen. Necu se pojavljivati pod novim nikom.
Sretno, braco po poroku
I bolje, sad ce Vam prolaznost biti veca!

Ovo je trenutno moj jedini akaunt na ovom forumu. Pisao sam dvije sedmice pod nickom @Crank, ali je isti ugasen. Necu se pojavljivati pod novim nikom.
Sretno, braco po poroku

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Prijatelju nemoj nam to raditi . Jedan si od boljih ovdje ali hajde eto tvoja odluka , je l' se možda skidaš sa ljubavi ili samo sa PDF-a ovog' ? Uglavnom čuvaj se i hvala tiKurbla je napisao/la:Samo da pozdravim svu raju, registrovanu i neregistrovanu, sa PDF Kladionica i kazem da vise necu biti aktivan na istom, kao i na SS forumu, opcenito.
I bolje, sad ce Vam prolaznost biti veca!![]()
![]()
Sretno, braco po poroku

Tako blizu, a tako daleko.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Nemoj dozvoliti da te vlast pobijedi.Kurbla je napisao/la:Samo da pozdravim svu raju, registrovanu i neregistrovanu, sa PDF Kladionica i kazem da vise necu biti aktivan na istom, kao i na SS forumu, opcenito.
![]()
Sretno, braco po poroku

I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Sta bi sa noletom ?
Razlog Kurbla ?
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Predao Youzhny ....bezze je napisao/la:Sta bi sa noletom ?
- Consigliere
- Kontakt:
Kurbla je napisao/la:Samo da pozdravim svu raju, registrovanu i neregistrovanu, sa PDF Kladionica i kazem da vise necu biti aktivan na istom, kao i na SS forumu, opcenito.
![]()
Sretno, braco po poroku

Pero porque?
Sto bi rek'o Vugdalic: ostani da duplamo zajedno...

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.