keno83 je napisao/la:meni ce pordat pricu svi smo isti, mamu vam **** u 20 stoljecu ljude u logore trpali, stari mi izaso sa 45 kila nakon 11 mjeseci, i on se usudi nesto o sarajevu pricati, na koji je dnevno padalo 400 granata, i koje je 4 godine pod opsadom bio, koliko koga ima, e samo mi je drago da vas ima sve manje nego ista na svijetu, samo to, i dan danas ne smijete uzet neki drugi broj a da nije eronet, pa makar vam dzabe bio, eto kakvi ste, nedavno u 2015 odem na sahranu u capljinu poznaniku, i onaj govori zivio je Herceg Bosnu, borio se za Herceg Bosnu i evo kopamo ga u Herceg Bosanskoj zemlji, i on mi nasao pricat, da ne govorim kad je svecenik na balinovcu rekao, balinovac je po nekom xy hrvatu, pa ja sta ste mislili, nije balinovac ime dobio po balijama, eto bola kakav ste narod, da ne govorim da i sada Danko Sulenta ima svu opremu od FKV od stucni do jakne, na spomen veleza zasuze mu oci, isto kao slaven musa, kaze sutra bi dosao trenirat Velez ali kako cu ubit ce mi djecu, znas li sta vam je najveca ikad legenda te tvorevine, a velezovo dijete maka ivankovic placuci govorio, najtezi momenat u zivotu mi je bio izaci i igrat protiv veleza, cuj da ja igram protiv svojih rodjenih, e na sta zivot dodje, ali sta vi znate polutani, ajde sad voz
Musa radi za novac/plaću, a toga vi nemate. da je on toliko zaljubljen došao bi on , sve ostalo je šuplja priča. Mozes ti meni mahati "Tempom" iz 82 godine ... realnost je nešto drugo. Usput post ti je prijavljen. Postoje pravila ponašanja i u virtualnom svijetu, ti si nekulturan ili šizofrenija ako je ovo drugo popij tablete pa se vrati.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje