stavi sliku rukeVanja8 je napisao/la:Cuj, daje ruku...Bordeaux46 je napisao/la:ne znam, ja ruku dajem da će se komšinice raspast do polusezone.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
stavi sliku rukeVanja8 je napisao/la:Cuj, daje ruku...Bordeaux46 je napisao/la:ne znam, ja ruku dajem da će se komšinice raspast do polusezone.
možda sam pretjerao.. šaku samo ipakDenchi je napisao/la:stavi sliku rukeVanja8 je napisao/la:Cuj, daje ruku...Bordeaux46 je napisao/la:ne znam, ja ruku dajem da će se komšinice raspast do polusezone.
![]()
![]()
strah je **** stvar iz straha mogu odigrat 20% bolje nego što inače mogu....to nas čeka sa svakim, jedino ekipe dobre koncentracije iskusnih i znalaca u ekipi i dobre klupe nam mogu nešto napraviti, Zrinjski kao ozbiljniji se izdvaja, tu je i Čelik, Borac....ovo sve ostalo ima po 8-10 solidnih igrača...a neki ni to....Vanja8 je napisao/la:Ne treba nama nikakvo k.urcenje i najavljivanje rasturanja nekoga...Znaju to i nasi protivnici i strah se u njih uvlaci,htjeli ne htjeli,pogotovo nakon onakvih igara u EL...
Mi moramo igrati ozbiljno , bas onako kako i trebamo, bez potcjenjivanja,a rezultati nece izostati jer i bez pola ekipe razlika u kvalitetu u odnosu na druge je evidentna...
Ono cega se moramo cuvati jesu kartoni kojim ce nas pokusati osakatiti pred neke vaznije meceve, jer jedino nas tako mogu usporiti u onom sto smo planirali...
Ma vidi, mogu oni potegnuti, ne kažem, ali sve je ipak do nas...Denchi je napisao/la:strah je **** stvar iz straha mogu odigrat 20% bolje nego što inače mogu....to nas čeka sa svakim, jedino ekipe dobre koncentracije iskusnih i znalaca u ekipi i dobre klupe nam mogu nešto napraviti, Zrinjski kao ozbiljniji se izdvaja, tu je i Čelik, Borac....ovo sve ostalo ima po 8-10 solidnih igrača...a neki ni to....Vanja8 je napisao/la:Ne treba nama nikakvo k.urcenje i najavljivanje rasturanja nekoga...Znaju to i nasi protivnici i strah se u njih uvlaci,htjeli ne htjeli,pogotovo nakon onakvih igara u EL...
Mi moramo igrati ozbiljno , bas onako kako i trebamo, bez potcjenjivanja,a rezultati nece izostati jer i bez pola ekipe razlika u kvalitetu u odnosu na druge je evidentna...
Ono cega se moramo cuvati jesu kartoni kojim ce nas pokusati osakatiti pred neke vaznije meceve, jer jedino nas tako mogu usporiti u onom sto smo planirali...
Otoka posustaje maloZip je napisao/la:Zanimljiva anketa
bravo, svakog uzet maksimalno ozbiljno, dati minutažu akademcima, raditi na zadržavanju igračkog kadra koliko je to moguće (ugovori) rezultat ne bi trebao izostati.Vanja8 je napisao/la:Ma vidi, mogu oni potegnuti, ne kažem, ali sve je ipak do nas...Denchi je napisao/la:strah je **** stvar iz straha mogu odigrat 20% bolje nego što inače mogu....to nas čeka sa svakim, jedino ekipe dobre koncentracije iskusnih i znalaca u ekipi i dobre klupe nam mogu nešto napraviti, Zrinjski kao ozbiljniji se izdvaja, tu je i Čelik, Borac....ovo sve ostalo ima po 8-10 solidnih igrača...a neki ni to....Vanja8 je napisao/la:Ne treba nama nikakvo k.urcenje i najavljivanje rasturanja nekoga...Znaju to i nasi protivnici i strah se u njih uvlaci,htjeli ne htjeli,pogotovo nakon onakvih igara u EL...
Utakmice se ne smiju shvatiti po principu, "Ok, ovo smo apsolvirali,necemo se puno na terenu zamarati, idemo dalje..."
Samo ozbiljno, cilj je ponoviti proslu sezonu, napraviti plan razvoja i konacno se izdignuti iznad svih ostalih nasih klubova za Evropu...
Ove godine nam je malo nedostajalo, red je i da se taj prag konacno predje...
Zemljište nam je marka.Stroj1946 je napisao/la:Gledam onaj stadion Stožice, izgradnja koštala nekih 42 Mil. €, znači kod nas se može taj stadion napraviti za nekih 20 Mil. €, ne računajući zemljište koje je najveći problem, odnosno lokacija. I drugi klubovi kad grade ili popravljaju, obično to rade pola s novcem, pola kredit. Imam osjećaj da je izgradnja najmanji problem nekako. Mogu se tu naći i sponzori, kredit, pare. Ostalo je najteže.
Jah. Zaboravio samMortemHz je napisao/la:Zemljište nam je marka.Stroj1946 je napisao/la:Gledam onaj stadion Stožice, izgradnja koštala nekih 42 Mil. €, znači kod nas se može taj stadion napraviti za nekih 20 Mil. €, ne računajući zemljište koje je najveći problem, odnosno lokacija. I drugi klubovi kad grade ili popravljaju, obično to rade pola s novcem, pola kredit. Imam osjećaj da je izgradnja najmanji problem nekako. Mogu se tu naći i sponzori, kredit, pare. Ostalo je najteže.
ono što je Sema stavio sa Atletskim Klubom kad bi se moglo završit uf, pa napravit im kakav poligon đe god hoće, jeftinije milion puta...MortemHz je napisao/la:Zemljište nam je marka.Stroj1946 je napisao/la:Gledam onaj stadion Stožice, izgradnja koštala nekih 42 Mil. €, znači kod nas se može taj stadion napraviti za nekih 20 Mil. €, ne računajući zemljište koje je najveći problem, odnosno lokacija. I drugi klubovi kad grade ili popravljaju, obično to rade pola s novcem, pola kredit. Imam osjećaj da je izgradnja najmanji problem nekako. Mogu se tu naći i sponzori, kredit, pare. Ostalo je najteže.
Da živimo u normalnijoj zemlji, imamo normalne ljude u opštini, koji su poslovni i ambiciozni, kao u nekim drugim zemljama, to bi se davno moglo uraditi. Sve dogovorom. Jer stadion nije samo stadion, ima tu i drugih popratnih objekata koji su izvor novca. Al đaba kad oni ne vide dalje od svoje fotelje. Nemamo mi ljude jednostavno za veće projekte.Zip je napisao/la:Danas kad se ljudi milionima razbacuju u svijetu fudbala, mi ne mozemo nafatati 20-tak miliona da bi se napravio stadion...
Vjerujem da za tu cifru mozemo napraviti stadion....
Baš i ja čitam. Ma glupost obična. Prebacuju lopticu na navijače i incidente. Dobro, upravu su da se ove stvari smanje, OK, ali šta je sa stadionom? Dokle su došli? Kamp? I ovo što "od kazne bi doveli pojačanja", pa nisu baklje palile u junu kad bio prelazni rok!? I za šta služi vlasnik?16022019 je napisao/la:Kako iz uprave bacaju sad price o kaznama a do jucer im nije smetalo... Sad nema para "transakcija" upitna tako da cemo naredni period fokus prebaciti na baklje, pa da se moze pravdati njihov "rad" jer nisu sposobni nista sami obezbjediti a to im je posao. Odavno ovako nisu pisali saopstenja kao sad... Dolazilo je i po 10 hiljada kazne za prvenstvo pa su tad sutili jer imalo se... Tuga a najsmjesnije je ovo " od kazne bi doveli pojacanja " hahaha
To je ono das prst a on hoce ruku, tako i ovi sto prave nerede. Sta treba uvijek da sute a kazne da stizu, kakav to navijac steti svome klubu?16022019 je napisao/la:Kako iz uprave bacaju sad price o kaznama a do jucer im nije smetalo... Sad nema para "transakcija" upitna tako da cemo naredni period fokus prebaciti na baklje, pa da se moze pravdati njihov "rad" jer nisu sposobni nista sami obezbjediti a to im je posao. Odavno ovako nisu pisali saopstenja kao sad... Dolazilo je i po 10 hiljada kazne za prvenstvo pa su tad sutili jer imalo se... Tuga a najsmjesnije je ovo " od kazne bi doveli pojacanja " hahaha
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, Lecler, Pena, Proximic i 46 gostiju.