U Bathu, na drugom spratu lijepe porodične kuće, sjedi jedan tinejdžer i gnjevno tipka na lokalnom forumu. Hvali svog Sinclaira, a našeg Džeku levatom naziva. Svijet je malen i svi su ljudi isti.teletovic12 je napisao/la:ma igra i protiv uniteda 100% ajmo edine al gdje ce ovog levata sinclaira ubacit al nema vezze

Iskreno, jako sam se iznenadila što je Edin danas u prvih 11. Roberto je fakat čovjek za kvalitetan tumač. Ovo je prilika Edinu i zaista se nadam da će se pokazati.
Koliko god mi znali da igra koju City nudi u prvih 60tak minuta i ona koju igraju u zadnjih dvadesetak minuta (kad se obično razbježe svugdje po terenu pa ih onda lopta dobro nađe) nije ista; i da Edin zapravo ne može ponuditi svoju igru (u tih prvih 60 minuta) jer mu suigrači tad "nisu naklonjeni", više vole maziti loptu daleko od Edina, isto tako znamo da Edin može i mora ponuditi više i kad to suigrači ne žele. Nadam se da je i on postao svjestan toga i večeras to mora pokazati. Ne može tražiti izgovor, ni on ni mi ovdje. Isto tako kao što gol ne može zabiti niti dobiti dobre ocjene povlačenjem noge za nogom i čekanjem iza ćoška.
Večeras očekujem kvalitetnu igru, da pobije sve kritike i napokon pokaže da može zabiti i odigrati dobro i prije nego se moraju čupati.