FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
https://www.facebook.com/tuzlaprotest12 ... e_accepted" onclick="window.open(this.href);return false;
🔴⚫️
Crveno - crni nakon preokreta bolji od Krke

Crveno - crni svoj treći kontrolni meč u Sloveniji igrali su protiv Krke iz Novog Mesta i slavili pobjedu 1:2 (1:0) nakon preokreta.
Fejzić, Mehidić, A. Mujkić, Čejvanović, Omić, Pršeš, Šaćiri, Kapić, Mehanović, Jusufbašić, J. Mujkić.
Nakon prvih 45 minuta igre Krka je na odmor otišla sa prednošću od 1:0. Slovenački tim je poveo u 20. minuti susreta, a šansu za izjednačenje imao je Jasmin Mujkić u 27. minuti. Nažalost, njegov udarac sa 11 metara brani golman Krke.
U drugom poluvremenu šansu za igru dobili su Musić, Halilović i Efendić koji su zamijenili Omića, Mehidića i Jusufbašića.
Krka je imala vodstvo sve do 68. minute kada Adnan Mujkić koristi gužvu pred šesnaestercom Slovenaca i trese njihovu mrežu za poravnanje na 1:1.
U međuvremenu Selamović i Ferizović dobili su priliku umjesto Kapića i Pršeša.
Naš tim je u tim momentima definitivno preuzeo inicijativu na terenu i vrlo brzo došao do preokreta i vodstva. Nakon dobre akcije Musić je u 78. minuti postigao pogodak za 2:1.
Do kraja susreta nije bilo više uzbuđenja, a dodajmo da je šansu na golu Crveno - crnih dobio Hodžić umjesto Fejzića.
fksloboda.ba

Crveno - crni svoj treći kontrolni meč u Sloveniji igrali su protiv Krke iz Novog Mesta i slavili pobjedu 1:2 (1:0) nakon preokreta.
Fejzić, Mehidić, A. Mujkić, Čejvanović, Omić, Pršeš, Šaćiri, Kapić, Mehanović, Jusufbašić, J. Mujkić.
Nakon prvih 45 minuta igre Krka je na odmor otišla sa prednošću od 1:0. Slovenački tim je poveo u 20. minuti susreta, a šansu za izjednačenje imao je Jasmin Mujkić u 27. minuti. Nažalost, njegov udarac sa 11 metara brani golman Krke.
U drugom poluvremenu šansu za igru dobili su Musić, Halilović i Efendić koji su zamijenili Omića, Mehidića i Jusufbašića.
Krka je imala vodstvo sve do 68. minute kada Adnan Mujkić koristi gužvu pred šesnaestercom Slovenaca i trese njihovu mrežu za poravnanje na 1:1.
U međuvremenu Selamović i Ferizović dobili su priliku umjesto Kapića i Pršeša.
Naš tim je u tim momentima definitivno preuzeo inicijativu na terenu i vrlo brzo došao do preokreta i vodstva. Nakon dobre akcije Musić je u 78. minuti postigao pogodak za 2:1.
Do kraja susreta nije bilo više uzbuđenja, a dodajmo da je šansu na golu Crveno - crnih dobio Hodžić umjesto Fejzića.
fksloboda.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Nemojte ovamo o protestima, nije mjesto za pisanje o tome. Držite se sporta.
Hayley <3
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
dobili smo Slovenskog prvoligasa iako smo igrali bez par standardnih prvotimaca..fino je to, ali je sve to u drugom planu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
hajde eto dobili smo Slovenskog prvoligasa sto je dosta dobro..ipak su oni u njihovoj tamo najacoj ligi gdje recimo njihov prvak prekuca naseg i td
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Ciro izjavio da su Efendic, Mehidic i Salamovic zasjenili pojacanja , davno sam rekao da Husara uvaljuje igrace i da to sto je on doveo nije pojacanje ! Al zivi bili pa vidjeli , radujem se svakoj sledecoj utakmici !
I Tito bi bio ponosan na tabelu Prve nogometne lige Federacije BiH
Ako bacimo pogled na tabelu, vidjet ćemo da je na prvom mjestu Jedinstvo iz Bihaća, drugo Bratstvo iz Gračanice, treća tuzlanska Sloboda, a četvrti Rudar iz Kaknja.
S obzirom na nazive tri prvoplasirane ekipe: Jedinstvo, Bratstvo i Sloboda, kako šaljivdžije kažu, na tabelu Prve lige F BiH bio bi ponosan i Josip Broz Tito. Upravo ove tri riječi: bratstvo, jedinstvo i sloboda bile su riječi koje je najčešće upotrebljavao Tito u svojim poznatim krilaticama „Čuvajmo bratstvo i jedinstvo kao zjenicu oka svoga“, „Za slobodu su krv prolijevali svi naši bratski narodi“ i slične.

Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Haha XDAdviser je napisao/la:I Tito bi bio ponosan na tabelu Prve nogometne lige Federacije BiH
Ako bacimo pogled na tabelu, vidjet ćemo da je na prvom mjestu Jedinstvo iz Bihaća, drugo Bratstvo iz Gračanice, treća tuzlanska Sloboda, a četvrti Rudar iz Kaknja.
S obzirom na nazive tri prvoplasirane ekipe: Jedinstvo, Bratstvo i Sloboda, kako šaljivdžije kažu, na tabelu Prve lige F BiH bio bi ponosan i Josip Broz Tito. Upravo ove tri riječi: bratstvo, jedinstvo i sloboda bile su riječi koje je najčešće upotrebljavao Tito u svojim poznatim krilaticama „Čuvajmo bratstvo i jedinstvo kao zjenicu oka svoga“, „Za slobodu su krv prolijevali svi naši bratski narodi“ i slične.![]()
momci, vi koji ste dizajnirali dresove, itd .. znate li preraditi ovu sliku i umjesto "Uvik" napraviti da piše "Uvijek", ali isti font, isla slova, itd

nothing special, svidio mi se cover 

aj' ljudi stvarno, dosta o tome, imate Face i tamo kačite slike i sve ostalo vezano za ono što se danas dešavalo, od sad o Slobodi da pišemo
drago mi je zbog pobjede protiv Krke, Slovenskog prvoligaša .. drugi tim počeo i gubio 1-0 i onda ušao ovaj pravi i preokrenuo na 2-1
nadam se da ćemo pobjediti i ostale tekme, još dvije ćemo odigrati?! čisto radi samopouzdanja, a i kad pobjeđuješ, vjerovatno stvari idu dobro, naravno, ako izgubiš, ne znači nužno da ne valja situacija
Efendić se najbolje pokazao kako sam tu pročitao, a i Musić igra jako dobro na pripremama, iako ja u njemu ne vidim materijal za prvih 11
Krpić i Hodžić će biti pojačanja, nema sumnje, a Jusufbašić i Brzi također .. očekujem isto od Kapića, dok mi je Kuduzović mutan, nadam se da će valjati u federalnoj ligi
mislim da će odbrana i golman biti beton, samo da Kuduzović dođe sebi

drago mi je zbog pobjede protiv Krke, Slovenskog prvoligaša .. drugi tim počeo i gubio 1-0 i onda ušao ovaj pravi i preokrenuo na 2-1

Efendić se najbolje pokazao kako sam tu pročitao, a i Musić igra jako dobro na pripremama, iako ja u njemu ne vidim materijal za prvih 11
Krpić i Hodžić će biti pojačanja, nema sumnje, a Jusufbašić i Brzi također .. očekujem isto od Kapića, dok mi je Kuduzović mutan, nadam se da će valjati u federalnoj ligi

mislim da će odbrana i golman biti beton, samo da Kuduzović dođe sebi

Ima li gdje snimak golova protiv Kopera ? Sa ovim dešavanjima sam totalno zaboravio da su momci igrali protiv Kopera, evo naredna je sutra protiv Triglava
igrali smo protiv Krke a protiv Kopera cemo tek igratiCoraco je napisao/la:Ima li gdje snimak golova protiv Kopera ? Sa ovim dešavanjima sam totalno zaboravio da su momci igrali protiv Kopera, evo naredna je sutra protiv Triglava

Sloboda Tuzla
Tuzlaci, dobro ste se drzali, evo Zvezda uvali Koperu 4 komada
Salim se, dobro ste se i organizovano branili na mecu sa Zvezdom, samo jos malo da Ciro ustima vezu i napad i bice to veoma dobra ekipa, cak i za PL BiH...

Salim se, dobro ste se i organizovano branili na mecu sa Zvezdom, samo jos malo da Ciro ustima vezu i napad i bice to veoma dobra ekipa, cak i za PL BiH...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
lijepo je ba vama na budzetskoj sisi.. za vas se ne sikiram bice ba nesto, ako nista dace onaj dedo iz Bihaca svoju kanticu iz narodne kuhinje
dzaba stolice na sjeveru kad nemam 5 KM da udjem
sto se tice ekipe i pojacanja, bar ovo za sad sto se dalo vidjeti:
golman Hadzic je perverzija za ovu ligu, momak je stvarno ogromno pojacanje...Fejzic je odlicna rezerva..
u odbrani desno Mehanovic i Efendic koji je sad prvi izbor..Moranjkic je pokazao da je pojacanje protiv Zvezde, strasno siguran sa Saletom u paru...jos kad tu dodas i Cejvana na stoperu i poziciji desnog beka smo prejaki..lijevo imas Kuduza kojem treba jos pripreme...ali cak ako se on i ne pokaze imas Mehidica malog kojeg Ciro hvali (jos + mislim da je U-21) a moze i Laki Halilovic uskocit, tako da ni tu apsolutno nema zime... cak i ako Kuduz flopira opet imamo dva igraca dobra za ovu ligu...tako da u odbrani generalno nema briga..
na sredini terena imas Omu koji je apsolutno sazrio, Husica koji je vec pokazao da je strasno pojacanje..kakav ce tek biti kad se spremi i uigra sa ekipom..Jaha je protiv Zvezde pokazao da je dobar za klupe..Music je takodjer dobar rezervista..Ciro je strpljiv sa Sacirijem znaci da nesto vidi u njemu , njega cekamo..ako se on ne pokaze na sredini nam ipak fali jos jedan dobar igrac, paker..jedino tu i mozda na lijevom krilu ako se Kapic ne probudi smo tanki...
u napadu smo za sad solidni, po imenima prejaki ali jos to treba da se slozi...desno Husejnbasic je za sad ZEMLJA, tu je i J.Mujkic na tom mjestu, tako da je tu ok..Jusufbasic daje golove, tu nema brige..Krpicu ce Ciro naci pravu ulogu, kao sto je i protiv Zvezde..tu je jos i Mico od kojeg se dosta ocekuje ..eh sad me samo Kapic lijevo sikira, morao bi se malo trznuti...
uglavnom ovo za sad obecava dosta, jbg bez par kljucnih igraca dobili smo Slovenskog prvoligasa..a tek smo u pocetnoj fazi uigravanja.

sto se tice ekipe i pojacanja, bar ovo za sad sto se dalo vidjeti:
golman Hadzic je perverzija za ovu ligu, momak je stvarno ogromno pojacanje...Fejzic je odlicna rezerva..
u odbrani desno Mehanovic i Efendic koji je sad prvi izbor..Moranjkic je pokazao da je pojacanje protiv Zvezde, strasno siguran sa Saletom u paru...jos kad tu dodas i Cejvana na stoperu i poziciji desnog beka smo prejaki..lijevo imas Kuduza kojem treba jos pripreme...ali cak ako se on i ne pokaze imas Mehidica malog kojeg Ciro hvali (jos + mislim da je U-21) a moze i Laki Halilovic uskocit, tako da ni tu apsolutno nema zime... cak i ako Kuduz flopira opet imamo dva igraca dobra za ovu ligu...tako da u odbrani generalno nema briga..
na sredini terena imas Omu koji je apsolutno sazrio, Husica koji je vec pokazao da je strasno pojacanje..kakav ce tek biti kad se spremi i uigra sa ekipom..Jaha je protiv Zvezde pokazao da je dobar za klupe..Music je takodjer dobar rezervista..Ciro je strpljiv sa Sacirijem znaci da nesto vidi u njemu , njega cekamo..ako se on ne pokaze na sredini nam ipak fali jos jedan dobar igrac, paker..jedino tu i mozda na lijevom krilu ako se Kapic ne probudi smo tanki...
u napadu smo za sad solidni, po imenima prejaki ali jos to treba da se slozi...desno Husejnbasic je za sad ZEMLJA, tu je i J.Mujkic na tom mjestu, tako da je tu ok..Jusufbasic daje golove, tu nema brige..Krpicu ce Ciro naci pravu ulogu, kao sto je i protiv Zvezde..tu je jos i Mico od kojeg se dosta ocekuje ..eh sad me samo Kapic lijevo sikira, morao bi se malo trznuti...
uglavnom ovo za sad obecava dosta, jbg bez par kljucnih igraca dobili smo Slovenskog prvoligasa..a tek smo u pocetnoj fazi uigravanja.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.