Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Heller
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Heller » 19 jan 2016, 12:36

FaustinoAsprilla je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
narodniheroj je napisao/la:Tačno čovjek stekne utisak da iza nick-a @Asprilla piše mali Anto.Potpuno ista priča :crazy:
Nevjerovatno, sad sam siguran da glavni grad nije ocima vidio nego samo pise kako ga uce tamo.
4 godine sam jednom tjedno u sarajevu. Nebosnjaka sreo toliko da ih na prste jedne ruke mozes prebrojat. Ne smeta meni ni najmanje ali mi smeta gospodin poput ovog gore koji gleda u tudje dvoriste a nema pojma o situaciji u mo.
Ti i ja očigledno ne idemo u isto Sarajevo :mrgreen: :rol: :rol:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 19 jan 2016, 12:39

FaustinoAsprilla je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
narodniheroj je napisao/la:Tačno čovjek stekne utisak da iza nick-a @Asprilla piše mali Anto.Potpuno ista priča :crazy:
Nevjerovatno, sad sam siguran da glavni grad nije ocima vidio nego samo pise kako ga uce tamo.
4 godine sam jednom tjedno u sarajevu. Nebosnjaka sreo toliko da ih na prste jedne ruke mozes prebrojat. Ne smeta meni ni najmanje ali mi smeta gospodin poput ovog gore koji gleda u tudje dvoriste a nema pojma o situaciji u mo.
Allahu ekber

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 19 jan 2016, 12:54

Ti si jarane fulio, nema sanse da si u Sarajevu bio :lol: :lol: :lol:

Kako bi ti se sad moji drugovi i komsije Hrvati ismijali :tokralju:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 19 jan 2016, 13:03

brile je napisao/la:Ti si jarane fulio, nema sanse da si u Sarajevu bio :lol: :lol: :lol:

Kako bi ti se sad moji drugovi i komsije Hrvati ismijali :tokralju:
mozda je jadnik zbunjen jer ljude boli **** za takve stvari i ne pricaju u kafani o BHS
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 19 jan 2016, 13:08

:urnebes: :urnebes:

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 19 jan 2016, 13:16

Gator je napisao/la:
Allahu ekber
Uvijek hvaljen! :)

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 19 jan 2016, 13:17

mozda si ti bio na ilidzi :D
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 19 jan 2016, 13:24

Tacno mi se povraca od ovih brojaca krvnih zrnaca. Cuj on gledao koliko je katolika u asarajevu. Pa sprcim vam mater inteligentniji su ljudi prije 500 godina bili. Bola u vrijeme tehnologije iphona sedmice i auta od 800 konja neki coban iz zapadnoercegovackog sela mi nasao pisat koliko je koga u kojem gradu. Izađi malo iz te skutorske vukojebine i samo se zamisli kako bi ti zivio npr u San Diegu da su ti komsije eskim meksikanac iranac i polucrnac-polukinez. Retardu jedan otvori oci u tom bijednom zivotu i skontaj u toj bolesno napunjenoj glavi da se ljudi ne dijele po nacionalnosti ili religiji nego po nekoj ljudskosti,dobrom i losem i onome po cemu ce ostati upamceni. Prodaj kravu,krmad ili sta vec imas,otiđi do Amsterdama zguzi nesto,otiđi u prelijepu Antaliju na kupanje ili popij kafu u olimpijskom tornju u Minhenu. Nemoj sa svojim retardiranim mozgom biti vreca za punjenje onih koji mlate pare na osnovu tvoje vune. Otiđi gdje bilo i upoznaji ljude,skontat ces da sam ti ispravno pisao. Izvinjenje za trolanje teme ali morao sam i po cijenu bana. Volite se ljudi koga boli qurqc koje je ko nacionalnosti. I ja pretjeram u zayebancijama ali ovo brojanje krvnih zrnaca je za izvadit mu mozak i trehnut ga od zid

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 19 jan 2016, 13:27

fedelta - Znam gdje sam bio i gdje budem. Ne kazem da stoji moja svaka 100%, nego govorim svoja zapazanja. U procentu malo nebosnjaka zivi u sarajevu da bi meni neki tm pisao o ugrozenosti bosnjaka ili zidova u zap. dijelu mostara.

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 19 jan 2016, 13:29

Registorovao se prije par dana da smrdi na forumu ostani u dijaspori i smrdi tamo.

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 19 jan 2016, 13:34

Cocaine je napisao/la:Tacno mi se povraca od ovih brojaca krvnih zrnaca. Cuj on gledao koliko je katolika u asarajevu. Pa sprcim vam mater inteligentniji su ljudi prije 500 godina bili. Bola u vrijeme tehnologije iphona sedmice i auta od 800 konja neki coban iz zapadnoercegovackog sela mi nasao pisat koliko je koga u kojem gradu. Izađi malo iz te skutorske vukojebine i samo se zamisli kako bi ti zivio npr u San Diegu da su ti komsije eskim meksikanac iranac i polucrnac-polukinez. Retardu jedan otvori oci u tom bijednom zivotu i skontaj u toj bolesno napunjenoj glavi da se ljudi ne dijele po nacionalnosti ili religiji nego po nekoj ljudskosti,dobrom i losem i onome po cemu ce ostati upamceni. Prodaj kravu,krmad ili sta vec imas,otiđi do Amsterdama zguzi nesto,otiđi u prelijepu Antaliju na kupanje ili popij kafu u olimpijskom tornju u Minhenu. Nemoj sa svojim retardiranim mozgom biti vreca za punjenje onih koji mlate pare na osnovu tvoje vune. Otiđi gdje bilo i upoznaji ljude,skontat ces da sam ti ispravno pisao. Izvinjenje za trolanje teme ali morao sam i po cijenu bana. Volite se ljudi koga boli qurqc koje je ko nacionalnosti. I ja pretjeram u zayebancijama ali ovo brojanje krvnih zrnaca je za izvadit mu mozak i trehnut ga od zid
ti si cini mi se obicni kompleksas ciji je babo iz pripizdine doso 60 i neke pa se busas necim sasvim normalnim, rodjenjem u malom gradu. Seljak u glavi kojeg je velika raja do '91 tacala i slala po vodu. Sad glumis nekog 'starog' velezovca.

U Amsterdamu bio, u Minhenu bio zilion puta.

Pricu o krvnim zrncima je poceo kolega manijak a ne ja. premotaj temu. opet pozivam da pocisti po sarajevu.

da se nama 'cistilo' ko sto se prica ne bi mi sad u haustoru bilo 70 posto muslimana. ko i citav rat.

ti to dobro znas.

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 19 jan 2016, 13:35

Halo dijasporac smrdi negdje drugo nadam se da ce te admin banovati.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 19 jan 2016, 13:39

Ja se nemam tebi sta pravdati jer postoje knjige o Mostaru stare po 200 godina gdje se spominje moja begovska mostarska porodica ali to nije tema danasnje emisije. Tema je da si zatupljen ko qurac jer da nisi ti bi ignorisao taj post koji spominjes nego si se sa vodom u ustima zakacio za njega. Boli me taki u ostalom eto vas raspravljajte se. Ja sam samo iznio svoje viđenje i skeniranje situacije i sudionika te retardirane rasprave

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 19 jan 2016, 13:44

ok ja zatupljen a ti se dicis mjestom rodjenja ko da smo njujork.

objasni ljudima da i vaha ima stan u zap. dijelu grada , bar ga je donedavno imo.

zaboravi . on je i onako nas od 1992 . :)

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 19 jan 2016, 13:49

FaustinoAsprilla je napisao/la:ok ja zatupljen a ti se dicis mjestom rodjenja ko da smo njujork.

objasni ljudima da i vaha ima stan u zap. dijelu grada , bar ga je donedavno imo.

Vaha nije imao stan nego kucu kad krenes od rondoa prema katedrali kod Kalemove ali sta ti znas o tome. Ti si cuo nekad da je nesto imao. Nego hvala ti sto me podsjeti mogao sam ovo koji dan u restoran Hladovinu nisam odavno bio . Klopa vazda vrh bila :wave:

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 19 jan 2016, 13:59

Cocaine je napisao/la:
FaustinoAsprilla je napisao/la:ok ja zatupljen a ti se dicis mjestom rodjenja ko da smo njujork.

Vaha nije imao stan nego kucu kad krenes od rondoa prema katedrali kod Kalemove ali sta ti znas o tome. Ti si cuo nekad da je nesto imao. Nego hvala ti sto me podsjeti mogao sam ovo koji dan u restoran Hladovinu nisam odavno bio . Klopa vazda vrh bila :wave:
u kuci nije otkad je sam sebe ranio .

imao je i stan (on ili zena mu ) dva haustora od mene .

"hladovina" ti odavno ne radi. ne znam sta je sad tamo.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 jan 2016, 14:06

Asprilla je ba misionar cojk, poziva ljude na pravi put ispred Gazi Husrev-begove dzamije, a unutar dvorista hrvata ni od korova. I upravu je, i ja kad god sam u Sarajevu nikome na celu ne mogu procitati rvat/serb, a kobajadi multinacionalan grad. Bio bi fer kad dodje neko iz Zapadnog starMo grada u capital city i pozdravlja se sa ljudima da svaki trebi bude rvat, ko sto Dejton zapovjeda.

Ionako je forum otisao u tuki krasni, sve manje o fudbalu, a sve vise provociranja. Treba i moderatorima dati ovlasti bana, a ne samo adminu, cistiti lagano forum.

Asprilla druze, kad dodjemo na die Ferien/vacation u Bosnu, idemo ja i na Husino kod Boze na pice i jagnjetinu, pusti ti ove provokatore. Husino rulez
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 19 jan 2016, 14:42

Beduin je napisao/la:Asprilla je ba misionar cojk, poziva ljude na pravi put ispred Gazi Husrev-begove dzamije, a unutar dvorista hrvata ni od korova. I upravu je, i ja kad god sam u Sarajevu nikome na celu ne mogu procitati rvat/serb, a kobajadi multinacionalan grad. Bio bi fer kad dodje neko iz Zapadnog starMo grada u capital city i pozdravlja se sa ljudima da svaki trebi bude rvat, ko sto Dejton zapovjeda.

Ionako je forum otisao u tuki krasni, sve manje o fudbalu, a sve vise provociranja. Treba i moderatorima dati ovlasti bana, a ne samo adminu, cistiti lagano forum.

Asprilla druze, kad dodjemo na die Ferien/vacation u Bosnu, idemo ja i na Husino kod Boze na pice i jagnjetinu, pusti ti ove provokatore. Husino rulez
moze u Husino uvijek rado svratim mada nisam cesto gore. moze i kod Tome u Tuzli :thumbup:

ako me ovaj keno ne likvidira do tad

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 jan 2016, 14:46

Tomo ok, mada postaje ciganluk jer su poceli svi dolaziti :D

Boris odlicno i gospodski, Bozo ciganluk, Madona ciganluk :)

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 19 jan 2016, 14:52

tuzlak1987 je napisao/la:Tomo ok, mada postaje ciganluk jer su poceli svi dolaziti :D

Boris odlicno i gospodski, Bozo ciganluk, Madona ciganluk :)
Gdje se nalazi Boris? :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.