Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Serie A
Ma dolazi pameti polahko, vidjećeš kad uskoro i za Juve počne otvoreno da navija. Trenutno se otima, bježi od istine, ali shvatiće, progledaće naš Chini 

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Torino has signed Afriyie Acquah from Hoffenheim
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Andrej je napisao/la:
Ovaj Milan isti onaj Hassi sa Troll Football - a

Sarri krenuo s dovođenjem igrača Empolija
Napoli ove sezone sredina tabele

Napoli ove sezone sredina tabele

Dobar je Valdifiori.
Izbori
Izbori

dobar za Empoli, slažem se
šta sam bogu skrivio, pa sam ovdje okružen neznalicama
Nije loš ni za Napoli, ipak je reprezentativac Italije ali je problem što uskoro puni 30 ljetaChinaglia je napisao/la:dobar za Empoli, slažem se
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- IlFantasista
- Kontakt:
Ovaj Galliani da ima imalo časti i morala momentalno bi dao ostavaku u Milanu...
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Serie A
On da ima casti i morala davno bi otisaoIlFantasista je napisao/la:Ovaj Galliani da ima imalo časti i morala momentalno bi dao ostavaku u Milanu...

Il Club più titolato al mondo!
- IlPrincipino
- Kontakt:
Sta li je cilj Rome sljedece sezone? Da bude van mjesta koja vode u LP?SLUZBENO: Iago i Bertolacci za 16,5 miliona u Romi
Kakvo je samo ovo bacanje para

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
ozbiljno počinjem mislit' da je Tare bolji SD od Sabatinija
da bogdom Lazio ulaže kao merda, na šta ljudi bacaju pare

da bogdom Lazio ulaže kao merda, na šta ljudi bacaju pare

- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije bacanje para, Bertolacija ce uvaliti Milanu narednih dana vjerovatno za cijenu vecu od otkupne..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vidjet cemo, Roma je svakako morala rijesiti co-ownership sa Genovom..ako su npr trazili sedam osam mil trazit ce sada za full ugovor od Milana duplo vise. Moguce da postoji takav dogovor..
Što bi dao ostavku, što je dogovrio s Monakom 40 milijuna u 2 rate sto je dogovorio s igracem platu + bonus, pa otisao u Milano da sredi papirologiju, a čamuga od oca je odmah zvao Inter da vidi nude li mu oni bolje uslove...IlFantasista je napisao/la:Ovaj Galliani da ima imalo časti i morala momentalno bi dao ostavaku u Milanu...
- IlPrincipino
- Kontakt:
Bertolacci nije pojacanje za Romu a tek nije pojacanje za Milan.
Mislim za ovakav Milan rijetko ko nije pojacanje ali onakav Milan kakav prizeljkuju simpatizeri Rossonera Bertolacci nije pojacanje.
Iskreno se nadam da ce Bertolacci ostati u Romi a da ce Milan pametnije potrositi tu lovu.
Mislim za ovakav Milan rijetko ko nije pojacanje ali onakav Milan kakav prizeljkuju simpatizeri Rossonera Bertolacci nije pojacanje.
Iskreno se nadam da ce Bertolacci ostati u Romi a da ce Milan pametnije potrositi tu lovu.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Bertolacci je sigurno bolji od svih veznjaka koje trenutno imate u rosteru, ali i takav je nepotreban Romi i on i Falque.Maestro21 je napisao/la:yebo ih Bertolacci, imamo mi takvih u primaveri
Nadam se da WS za.**** medije, jer fkt ni Bertolacci ni Falque nisu nam potrebni. U vezi smo popunjeni dobro, a Falque nikakav kvalitet naprijed ne bi donio, mali Verde je jedno 3x bolji.
embrace the chaos
- tuzlak1987
- Kontakt:
Verde je po meni samo borbeniji. Iago je nebo i zemlja bio ovu sezonu i prosle, dosta napredovao..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.