Nisam
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Za ovu godinu imam samo jednu želju. To je plasman u grupnu fazu evropskog takmičenja, i konferencijska liga je sasvim dobro za početak. Vrijeme je vala da pročepimo i napravimo krucijalni korak naprijed. Teško da smo još uvijek dovoljno dobri za EL, ali je ovo novo takmičenje realan cilj. Ako budemo nosioci u prvom kolu LP i prođemo ga, imamo 3 meč lopte za grupe ECL-a. I onda u grupama želim da se ponove Borusija i Celtic, da nam dođe neki Napoli ili Everton, da gori sve.
U titulu ne sumnjam ni najmanje, čudo treba da se desi da prokockamo ovo, tako da o tome neću ni polemisati i to ne može biti želja nego minimalan cilj. Dupla kruna bi bilo veliko dostignuće i ako odradimo dobro ovaj početak proljetnog dijela i odvojimo se bodovno još više poslije se može ganjati kup a u ligi kalkulisati.
U titulu ne sumnjam ni najmanje, čudo treba da se desi da prokockamo ovo, tako da o tome neću ni polemisati i to ne može biti želja nego minimalan cilj. Dupla kruna bi bilo veliko dostignuće i ako odradimo dobro ovaj početak proljetnog dijela i odvojimo se bodovno još više poslije se može ganjati kup a u ligi kalkulisati.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Bgm po ovome Merso vrijedno radi na oporavku 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ja se osobno ispricavam cijenjenom zuNdi sto sam mu dod'o H da bude vise bosnjackiji. Halali zuNdi.
Iskren
Post 14 feb 2014, 11:03
Handzicu majstore sa Borcem do titule !!
Kamuflazn
Post 07 jan 2021, 13:58
Jedan je šef, ovaj vojvoda mu nikad neće biti ni do članaka.
Kamuflazn
- ElCartel11
- Kontakt:
Dosta dobrih igraca je od danas slobodnih medju njima i Zvezdin Boakye 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Zovem Nobela od juce da vidim hoce li biti streamova nestao lik izgleda da su mu dohakali naši 
Treba skontati neki idealan paket za pitara jel moja tv rjesenje ili treba neka kombinacija

Treba skontati neki idealan paket za pitara jel moja tv rjesenje ili treba neka kombinacija

You are someone else I am still right here
Ako ti je do boljeg neta, najbolja ti je onda neka kombinacija. Doduše, na MojaTV odjednom imaš i Arene i MojaTV Sport kanal.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Biće, biće, to je neupitno kod mene. Mahmuram..

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
@tm01hzne kao da je placen po učinku pa po forumu ljude nagovara na narandzaste 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Mislis za DF? I mene je premunt'o, kunem se u Komsica, vjeruj bratu...ElCartel11 je napisao/la: ↑01 jan 2021, 20:21@tm01hzne kao da je placen po učinku pa po forumu ljude nagovara na narandzaste![]()
Iskren
Kamuflazn
Kamuflazn
- feniksptica
- Kontakt:
Zbog ovakvog Sarajeva jakog i mocnog, vrijedi preci na MojaTv.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
tm01hzne je ocito uposlenik bh telecoma pa propagira njihovo smeće svima kuknjava
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Res, non verbafeniksptica je napisao/la: ↑01 jan 2021, 20:41Zbog ovakvog Sarajeva jakog i mocnog, vrijedi preci na MojaTv.

Volim Telecom više od svog života

tm01hzne je napisao/la: ↑01 jan 2021, 21:22Res, non verbafeniksptica je napisao/la: ↑01 jan 2021, 20:41Zbog ovakvog Sarajeva jakog i mocnog, vrijedi preci na MojaTv.![]()
Volim Telecom više od svog života![]()
![]()

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Je li treba napomenut administraciju da je reklamiranje zabranjeno?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne bih na BH Telekom presoa da je 1KM i da ima sve kanale na svijetu.
Samo da podrzim Moju TV sestu godinu imam Full paket televezija internet telefon, prezadovoljan nikad ni jedan veliki problem nisam imao, uz to milion nekih pogdnosti prilikom kupovine uredaja, a sada u septembru legle dvije stoje produzio ugovor. Ne znam stvarno cemu se raja zali, brzina je okej, jos kad se optika uradi bit ce jos puno puno bolja. Drago mi je da se Telemachu vraca za Novu Bih ali sa njima ne moze drugacije samo ucjene. Zao mi je raje koja placa velike racune i pakete a za uslugu dobiju mizerno sada ni voljeni klub ne mogu gledati. Mada to ne treba da znaci da se Telekom treba opustiti trebaju jos vise i vise ulagati u digitalne tehnologije i mozda cak pravljenje nekog jakog Moja Tv Clouda za androdi i IOS mozda cak i u saradnji sa nekim svjetskim gigantom tehnolgije kao sto je Huawei jer Kinezi imaju velike ciljeve i planove kada je u pitanju telekomunikacijski sektor u nasoj drzavi. Ne ko ova moja tv Web nego bas, pravi Cloud gdje na svakom pedlju Zemaljske kugle mogu gledati Sarajevo. S obzirom da putujem stalno volio bih da gledam Sarajevo i na Bosforu i u Jakarti New Yorku. Malo je off sa teme ali jedino u tome se mogu izdici iznad svih, a zato znam da imaju jake ing. elektrotehnike i IT stručnjake.
PS: Ima li kakvih pojačanja na vidiku, šta je ovo mahala utihnula, nije valjda da je i ona "Dosljedno sa karakterom pospremljenja"?

PS: Ima li kakvih pojačanja na vidiku, šta je ovo mahala utihnula, nije valjda da je i ona "Dosljedno sa karakterom pospremljenja"?

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, bvsic, greenwood, Lecler, nedimmmm1337, Posejdon i 84 gosta.