Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

darker10
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la darker10 » 24 jan 2020, 15:57

S-Y-L-A-R je napisao/la:
24 jan 2020, 15:55
delinjo je napisao/la:
24 jan 2020, 15:52
pa prelistaj postove Sila....koliko smo kritika napisali da je uzasan i odron bio...kao i sto jeste....igra je bila za postidtii se ...ja ga **** ko to ne vidi i ko to nije napisao.,..ne zam sta trebamo sad jos ? ...ali vama smeta sto nam je drago zbog pobjede u mecu u kojem smo svi gotovo upisali poraz jer je bio nemocan ...
O tome se i radi. Ne smeta nikome, samo je malčice licemjerno pljuvati ga satima a onda na kraju pisati postove u fazonu "AAAAA, u inat hejterima!!!.....Najveći ikad!!!.........Šta možete??!!" Pogotovo nakon što tokom cijelog meča podcijenjujete Johna i pravite od njega statistu. A svi vam drugi krivi.
Ja ti realno kažem, a vi kako hoćete. ;)
Pa zar niste hejteri :mrgreen:

bosanskazvijer

Post Postao/la bosanskazvijer » 24 jan 2020, 15:59

bodi123 je napisao/la:
Smijete napisat, al to se ovako napiše

Radovanje

...

...

ali....

pa udariš po kritici

ne valja ovo

ne valja ovo

...

U vas je radovanje pa onda ide veličanje "babuka", "najveći svih vremena" i slične fraze, i onda kraj posta, niko ni riječi o igri i problemima.

Ako vam je to neka vrsta lične satisfakcije onda shvatam, al treba se vratit u realnost, lik je visio protiv J. Millmana. I ne pričam o svima, čast ovim izuzecima što su tu svakodnevno i što su iznijeli odredjene kritike, pričam o onim padobrancima što uleću na temu ko s neba, baš degutantno za čitat.
Neka si i ti poceo koristiti Sefkijin patent, parachuter/parachutist/parachute jumper. 😁 :thumbup: :kafa:

Ha ya, kad drugog naziva za takve likove realno nema. 😁
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 24 jan 2020, 16:05, ukupno mijenjano 1 put.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 24 jan 2020, 16:01

darker10 je napisao/la:
24 jan 2020, 15:57
Nazovi to kako hoćeš. Ja sam i dalje(kao što sam bio i na početku turnira) svim srcem za Novak - Roger polufinale. Ako je hejt napisati da je igrao loše, da pobjeda od 3-2 u TB petog seta nad Johnom Millmanom nije neki uspjeh, da je moguće da ga neko pobjedi(a ne uvijek sam sebe), onda vjerovatno jesam hejter. :mrgreen:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 24 jan 2020, 16:02

Ali šta se to tebe tiče? Da li ja govorim za vas kako ste slali Rafana 2015te u penziju slično, kako ste Gmaza Novakovog i njegovu igru tad prozvali krajem svega?

Šta mene boli ona stvar kako ti komentarišeš svog pulena, znamo da ih volite ali niko vam ne ulazi u to, fazon je što vas boli kad napišemo ono što vama smeta, a to je da je najveći ikad i vi se prosto ne možete pomiriti sa stvarima koje on radi sada i koliko dugo će još raditi.

Piši da je Novak BOAT, GOAT, šta me boli kuratz, ne živim od yebenog foruma nego dođem da prokomentarišem sa još par ljudi koji ga vole i koji su preživjeli ovaj epski meč koji je dobio Federer, ako misliš da ćeš mi ti reći kako ću pisati nakon istog, grdno se varaš.

Yebote šta je ovo ne smiješ napisati post podrške u pichku materinu

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 24 jan 2020, 16:03

Dušebriznici jednom rijecju
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 24 jan 2020, 16:03

AA23 je napisao/la:
Mi svi dobro znamo da Federer nema šta tražiti na Slemovima
Itekako ima na Wimbledonu, a vidjet ćemo u nastavku turnira da li je ovaj meč bio loš dan protiv neugodnog protivnika, il pokazatelj da nema u sebi najveći nivo potreban za završnicu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 24 jan 2020, 16:05

Opet je obratno. :rol:
Niti u jednom trenutku nisam napisao kako treba da se ponašaš, a pogotovo ne šta da pišeš. Što biste vi rekli: "Boli me lakat u predjelu kurca" za tim(ali i ovo sam izmislio, biti će?) :kafa:
A vas frustrira što neko komentariše meč na svoj način, koji se ne poklapa sa tvojim viđenjem, na JAVNOM forumu? Pa šta ti je? :mrgreen:
41.21.1.

11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 24 jan 2020, 16:06

Virtu4l je napisao/la:
AA23 je napisao/la:
24 jan 2020, 15:48
I meni neko kaže ja licemjeran :rol:
Nisi, ti si samo malo zaostao.
virto samo prca i samara ali pazi gdje, na forumu, koji levat, gluho bilo :D
4 sata gleda lika kojeg mrzi pa kaze mozda volim sport, komedija.

nego, fedja brate, dosta je, treba nekad znati i kad treba stati.
Vjerujem da je tu da pokusa jos koji slam uzeti ali on nema snage za to, to mu mora biti jasno.
Poslije wimbledona, poraza koji boli jos uvijek, one bruke protiv dimitrova, sada ove patnje sa australskim napaljenkom, vrijeme je za kupiti stvari.
Pati sebe, porodicu a i navijace.
Odradi taj wimbledon jos za raju i idi kao velikan. Slamove ce rafa i novak prekucati svakako.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 24 jan 2020, 16:07

bodi123 je napisao/la:
24 jan 2020, 16:03
AA23 je napisao/la:
Itekako ima na Wimbledonu, a vidjet ćemo u nastavku turnira da li je ovaj meč bio loš dan protiv neugodnog protivnika, il pokazatelj da nema u sebi najveći nivo potreban za završnicu.
Ma nema ba nikakve šanse on i svi to znaju, ali dok god igra postoji nada i to je to, ja nisam ocekivao poslije operacije koljena ista niti jednu jedinu titulu a ne da bude favorit na nekom od turnira

Znam ja dobro da on zavrsava svoju pricu ubrzo tenisku i zato mi je svaki momenat u ovakvom trileru nesto epsko i nevjerovatno

Rafa i Novak su glavni favoriti, Federer je samo underdog koji spletom okolnosti moze doci do trofeja, sanse da dobije Novaka u 3 seta na AO su 5%

Ali kao sto Mourinho kaze, pa kakav sam ja navijac ako svom pulenu ne dam podrsku i napisem nesto mozda blasfemicno nekima ali sa nekom nadom i vidom podrske, mislim fakat ovaj forum je prepun vasih botova i fakat mi ide na qrac to, ljudi oboliše od Rogera, ne mogu da vjerujem koliko ga mrze

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 jan 2020, 16:07

babino je napisao/la:
24 jan 2020, 16:06
Jbg, ne mogu stići sve pogledati uživo, nekad mora i na TV kao ti. Šta da se radi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 24 jan 2020, 16:07

S-Y-L-A-R je napisao/la:
24 jan 2020, 16:01
darker10 je napisao/la:
Nazovi to kako hoćeš. Ja sam i dalje(kao što sam bio i na početku turnira) svim srcem za Novak - Roger polufinale. Ako je hejt napisati da je igrao loše, da pobjeda od 3-2 u TB petog seta nad Johnom Millmanom nije neki uspjeh, da je moguće da ga neko pobjedi(a ne uvijek sam sebe), onda vjerovatno jesam hejter. :mrgreen:
Sama pobjeda nije uspjeh,al obzirom na situaciju i da je lik gubio 8-4 u tie breaku itekako je uspjeh.Nije Millman neki elitni nivo,al ovo bi moglo uradit cuda za Federerovo samopouzdanje.

Da je izgubio mozda se ne bi moglo rec da je sam sebe pobijedio jer je ovaj drugi igrao fenomenalno,al 80+ neforsiranih gresaka mu svakako nije pomoglo.Inace odlicna stvar za turnir.Da je Federer izgubio ovdje u polufinale bi isao neko od Millmana/Fogninija/Sandgrena/Fuscovicsa.Neka on dodje do tog polufinala pa da se gleda najbolji mec koji je moguc pa nek bude sta bude.Ja nisam toliko opterecen rezultatom u tom mecu izgubio on ili dobio.Ne cekam da sprdam ovdje nekog poslije :rol:

Ostaje u narednoj rundi da se vidi da li je danas imao zutu minutu ili jednostavno nije na nivou.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 24 jan 2020, 16:09

Slikaj nam jednu sa utakmice ako nije problem o Virto, yebo mater šta čitam na ovom forumu :rol:

Dečko se bukvalno **** o svojim odlascima na tekme :rol:

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 24 jan 2020, 16:11

darker10 je napisao/la:
24 jan 2020, 16:07
S-Y-L-A-R je napisao/la:
24 jan 2020, 16:01
darker10 je napisao/la:
Sama pobjeda nije uspjeh,al obzirom na situaciju i da je lik gubio 8-4 u tie breaku itekako je uspjeh.Nije Millman neki elitni nivo,al ovo bi moglo uradit cuda za Federerovo samopouzdanje.
Eto vrati se pa vidi i ko je ovo prvi napisao. Neki hejter valjda. :mrgreen:
41.21.1.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 24 jan 2020, 16:12

Virtu4l je napisao/la:
babino je napisao/la:
24 jan 2020, 16:06
Jbg, ne mogu stići sve pogledati uživo, nekad mora i na TV kao ti. Šta da se radi.
kad ides u rim po farmerke ;) ..adresu imas, znas gdje trebas jedne donijeti.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 jan 2020, 16:13

babino je napisao/la:
24 jan 2020, 16:12
kad ides u rim po farmerke ;) ..adresu imas, znas gdje trebas jedne donijeti.
:rol: :rol:

Samo mi reci kad ti je pauza na mješalici, da ne promašim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 24 jan 2020, 16:14

AA23 je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:
24 jan 2020, 16:03
AA23 je napisao/la:
Ma nema ba nikakve šanse on i svi to znaju, ali dok god igra postoji nada i to je to, ja nisam ocekivao poslije operacije koljena ista niti jednu jedinu titulu a ne da bude favorit na nekom od turnira

Znam ja dobro da on zavrsava svoju pricu ubrzo tenisku i zato mi je svaki momenat u ovakvom trileru nesto epsko i nevjerovatno

Rafa i Novak su glavni favoriti, Federer je samo underdog koji spletom okolnosti moze doci do trofeja, sanse da dobije Novaka u 3 seta na AO su 5%

Ali kao sto Mourinho kaze, pa kakav sam ja navijac ako svom pulenu ne dam podrsku i napisem nesto mozda blasfemicno nekima ali sa nekom nadom i vidom podrske, mislim fakat ovaj forum je prepun vasih botova i fakat mi ide na qrac to, ljudi oboliše od Rogera, ne mogu da vjerujem koliko ga mrze
Da je osvojio Wimby sad bi ti bio 2.favorit :crazy: Tacno ne mogu suplje
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 24 jan 2020, 16:15

darker10 je napisao/la:
Da je Federer izgubio ovdje u polufinale bi isao neko od Millmana/Fogninija/Sandgrena/Fuscovicsa.
Ovo sam tek sad skuzio. :o

Strašno kako je loša ova četvrtina, bilo bi kao Chung 2018. kad je predo Fedu u SF.
AA23 je napisao/la:

Na Wimbledonu je poslije Novaka drugi favorit zajedno s Rafom otprilike, i poprilično je otvoreno. Ako ponovi onaj prošlogodišnji nivo ko zna, nema garanta da će Novak opet do finala doć, ima i on svojih problema, nije to baš sve tako bajno. Ovdje je druga priča, kao i na RGu jer imamo dvojicu izrazitih favorita.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 24 jan 2020, 16:16

AA23 je napisao/la:
24 jan 2020, 16:09
Slikaj nam jednu sa utakmice ako nije problem o Virto, yebo mater šta čitam na ovom forumu :rol:

ali bukvalno..meni se i zgadio kada sam primjetio da svaki post, nicim izazvan pise kada sam ja bio tu...kada sam placao toliko ulaznicu..opet idem sada itd..
koji bolesnik, hvali se raji na forumu, raji koju ne zna, i raji koja mozda ima vise sati u zraku, nego on na tim sportskim terenima.
4 sata gledas federera jer uzivas da prcas na forumu, kaze neprocjenjivo, mama je ponosna sigurno :D

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 24 jan 2020, 16:16

Pozz, nisam bas upucen, peti set zar nije ono ko ljetos kad su igrali Roger I Novak, do 24 igre I onda tie break?

bosanskazvijer

Post Postao/la bosanskazvijer » 24 jan 2020, 16:20

AA23 je napisao/la:
24 jan 2020, 16:09

Obrisano! 😁
Zadnja izmjena: bosanskazvijer, dana/u 24 jan 2020, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.