FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MaroonBjelave
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MaroonBjelave » 17 avg 2019, 07:52

ThrillerHz je napisao/la:
Farah0709 je napisao/la:Jel moze mi ko reci sta je sa Crnickim,misli li ikad zaigrati il se izlezava u klubu a plata ide hladno
Brate kako ce igrat pored Benke??
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 17 avg 2019, 08:08

AlfredNobel je napisao/la:Hajde iskreno ko je od vas vjerovao da će Nešo Gavrić biti ovako moćan? Pogotovo nakon one pripremne tekme gdje pasa nije mogao sastaviti.

Zna Hadžija majstor.

Nije bilo nikad upitno da li zna igrat lopte, fizicka sprema je bila upitna. Ali evo, brzo su ga podigli ili su ga dopingovali :D. Mescini da je ipak dobar ovaj kondicioni?
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 17 avg 2019, 09:08

Farah0709 je napisao/la:Jel moze mi ko reci sta je sa Crnickim,misli li ikad zaigrati il se izlezava u klubu a plata ide hladno
Uhljebio se boli ga tuki :mrgreen:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 17 avg 2019, 09:30

Sjeverjecudo je napisao/la:Ja I Jos kod Sam vidio kolika je mrznja ovdje prema vlastitim navijacima tj. Hordama Zla,radi hebenih baklji I to ne samo sada,nego u nazad 2-3 godine to traje,neka hajka ovdje protiv sjevera I hordi,pa nama ne trebaju veci neprijatelji kad vec imamo ovakve ,,simpatizere",svako od nas je trenutno ili je bio nekad tog sjevera,pa Taj sjever je bio tribina na koju su drkali svi na balkanu jedan period,puno novih stvari je Taj sjever I unio u navijacki svjet na balkanu,I svi smo znali uzivati u Tim bakljadama na sjeveru,bez obzira sta god vi rekli,ko god je bio ikad na sjeveru bio je I dio tih bakljada,I nemojte samo reci ne pali se nigdje drugo nego samo kod nas,najsvjeziji primjer su navijaci Copenhagena protiv zvezde,jeste li vidili koliko su oni palili,I kaze nisu sigurni na sjeveru ni ne mogu djecu na sjever dovest,pa na sjeveru nikad Niko nastradao nije od nekog drugog sve povrede navijaca koje su bile su bile od samih sebi,znaci te osobe su same sebi nanijele povrede,a djeci je puno bolje na sjeveru,jer tamo nece cuti psovke igracima i ss,nego ce tamo cuti samo pjesme podrske i ljubavi prema klubu.
Svi koji govore protiv baklji, govore protiv ubacivanja istih u teren. Šta misliš koliko će nas UEFA rebnuti za Zenicu? Jeli to činjenje dobra klubu?

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 avg 2019, 09:44

Sjeverjecudo je napisao/la:Ja I Jos kod Sam vidio kolika je mrznja ovdje prema vlastitim navijacima tj. Hordama Zla,radi hebenih baklji I to ne samo sada,nego u nazad 2-3 godine to traje,neka hajka ovdje protiv sjevera I hordi,pa nama ne trebaju veci neprijatelji kad vec imamo ovakve ,,simpatizere",svako od nas je trenutno ili je bio nekad tog sjevera,pa Taj sjever je bio tribina na koju su drkali svi na balkanu jedan period,puno novih stvari je Taj sjever I unio u navijacki svjet na balkanu,I svi smo znali uzivati u Tim bakljadama na sjeveru,bez obzira sta god vi rekli,ko god je bio ikad na sjeveru bio je I dio tih bakljada,I nemojte samo reci ne pali se nigdje drugo nego samo kod nas,najsvjeziji primjer su navijaci Copenhagena protiv zvezde,jeste li vidili koliko su oni palili,I kaze nisu sigurni na sjeveru ni ne mogu djecu na sjever dovest,pa na sjeveru nikad Niko nastradao nije od nekog drugog sve povrede navijaca koje su bile su bile od samih sebi,znaci te osobe su same sebi nanijele povrede,a djeci je puno bolje na sjeveru,jer tamo nece cuti psovke igracima i ss,nego ce tamo cuti samo pjesme podrske i ljubavi prema klubu.
Nije isto zapaliti baklju i pustit je da se ugasi na tribini i baciti je na teren.
A otopovskim da ne pricam. Nakraju krajeva, vi imate jako frisko pamcenje sta se desilo momku sa sjevera od istog.
Al ajd i to, nego sto mozete nekog drugog tim povrijediti, pogotovo u Zenici, nije to Hase.

I evo fa smo prosli kojim slucajem Bate, i UEFA nam suspenduje stadion, bez gledalaca.
Zasto ja da podrzsvam nekog u tome kad mi moze uskratiti da gledam uzivo FKS ?

ABd ako budemo opet prvi, pa budemo opet izvukli neki Celtic, a nas UEFA pocasti prsznim stadionom. Ko ce biti kriv za to?

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 17 avg 2019, 09:45

- FK Sarajevo se kažnjava sa 6.000 KM zbog upotrebe pirotehnike na utakmici protiv Zrinjskog
- FK Borac se kažnjava sa 2.000 KM zbog dešavanja na utakmici protiv Radnik, kada je susret prekinut zbog nacionalističkih skandiranja
veca kazna za baklje nego za nacionalisticko skandiranje :puke: :puke:
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 17 avg 2019, 09:48

benko21 je napisao/la:- FK Sarajevo se kažnjava sa 6.000 KM zbog upotrebe pirotehnike na utakmici protiv Zrinjskog
- FK Borac se kažnjava sa 2.000 KM zbog dešavanja na utakmici protiv Radnik, kada je susret prekinut zbog nacionalističkih skandiranja
veca kazna za baklje nego za nacionalisticko skandiranje :puke: :puke:
Dabogda im za hemoterapiju trebalo

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 17 avg 2019, 09:49

Okrenimo se cilju, vakat je!

Titula!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 17 avg 2019, 10:00

ledesma je napisao/la:Okrenimo se cilju, vakat je!

Titula!
Dupla!
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 17 avg 2019, 10:04

Crnički je ogroman potencijal

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 avg 2019, 10:37

Toliko je djeci bolje na sjeveru nego na ostalim tribinama da je klub juče izašao sa saopštenjem da junior ulaznice od sad vrijede samo za istok i zapad. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 17 avg 2019, 10:39

Cestitam bratu koji se ozenio. Nek bude hairli aBd.
Prepoznat ce se :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 17 avg 2019, 10:47

Šta mislite može li danas ova Sloboda do boda? Bilo bi dobro da se kone malo vrate u realnost.
ISTINA ZA VEDRANA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 avg 2019, 10:58

Lecler je napisao/la:Šta mislite može li danas ova Sloboda do boda? Bilo bi dobro da se kone malo vrate u realnost.
Mile već traži razloge za poraz.. sve osim pobjede za gurbete je katastrofa, ogromni su favoriti bla bla
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

16022019
Kontakt:

Post Postao/la 16022019 » 17 avg 2019, 11:03

skoroalen je napisao/la:Toliko je djeci bolje na sjeveru nego na ostalim tribinama da je klub juče izašao sa saopštenjem da junior ulaznice od sad vrijede samo za istok i zapad. :lol:
To moze da znaci i nesto drugo... A to je da ce sad biti rigoroznije kontrole na ulazu i suzbijanje paljenja na utakmicama...
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 17 avg 2019, 11:07

MortemHz je napisao/la:
Lecler je napisao/la:Šta mislite može li danas ova Sloboda do boda? Bilo bi dobro da se kone malo vrate u realnost.
Mile već traži razloge za poraz.. sve osim pobjede za gurbete je katastrofa, ogromni su favoriti bla bla
Lani su tri puta igrali 0:0 očigledno Sloboda ima recept za njih,nadam se da mogu uzeti bod.
ISTINA ZA VEDRANA!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 avg 2019, 11:09

belosevic28 je napisao/la:Cestitam bratu koji se ozenio. Nek bude hairli aBd.
Prepoznat ce se :D
:salut: :salut:
I od mene čestitke. :thumbup:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 avg 2019, 11:10

Napravio sam anketu o najrealnijim lokacijama za naš stadion i ostat će malo duže, na ovaj problem se konstantno treba vršiti pritisak preko svega pa i preko najposjećenijeg foruma/portala.
Nisam htio stavljati potencijalne lokacije u općini Novo Sarajevo kao i pojedine lokacije u općini Stari Grad jer je to manje-više nemoguće.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 avg 2019, 11:17

Lecler je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Lani su tri puta igrali 0:0 očigledno Sloboda ima recept za njih,nadam se da mogu uzeti bod.
Istina ali gurbeti su ove sezone jači, u odličnoj su formi a ekipa Slobode je promijenila kompletan tim iako nisu toliko loše počeli sezonu.
Za mene bi iskreno i neriješen rezultat bio iznenađujuć ali i ne nemoguć, samo nisu velike šanse.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 17 avg 2019, 11:18

Uprava mora da reaguje na ove kazne i da uputi zalbu UEFA-i kako usrani savez stiti fasizam. Prosto je nemoguce da se klub kaznjava vise za baklje nego nacizam i fasizam. Reakcija mora da bude na ovo.
Yebem li ti Begicu mamu prodanu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.