FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 16 avg 2019, 23:57

AngelDiMaria je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Hajde iskreno ko je od vas vjerovao da će Nešo Gavrić biti ovako moćan? Pogotovo nakon one pripremne tekme gdje pasa nije mogao sastaviti.

Zna Hadžija majstor.
Ja :kafa:
'ta si ti znao 'ta :kafa:

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 16 avg 2019, 23:59

AlfredNobel je napisao/la:
AngelDiMaria je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Hajde iskreno ko je od vas vjerovao da će Nešo Gavrić biti ovako moćan? Pogotovo nakon one pripremne tekme gdje pasa nije mogao sastaviti.

Zna Hadžija majstor.
Ja :kafa:
'ta si ti znao 'ta :kafa:

Kad sam ja branio Gavrica ti ttansfere sredjivao polovnjacima....
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 17 avg 2019, 00:07

fera je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Pošteno je reći da su Đokanović i Mustafić slabo odigrali. To je činjenica. Ne vidim da im neko psuje il da piše "nije ovo za vas", kao što se dešavalo Kovačeviću na početku, Šabanoviću, Mujakiću poslije Gabele (bilo je par psovki). Momci će se vratit jači iz ovog, naše piskaranje po forumu ne igra ulogu, al nećemo se lagat sad i reć da su prekucali utakmicu kad nisu.
Razocarao si me kako mozes to reci :mrgreen:
Kolega samozdravlje kad vidi nece mu biti dobro jos si zaboravio reci da je krste najgori.
Bez ljutnje postujem ja vas :-)

Ne moze covjek reci kako je objektivno vidio utakmicu da se neko ne nakaci, realno jedino gavric moze dobiti prolaznu ocjenu u veznom redu ta djeca ce nauciti nesto iz tih gresaka sigurno. Samo mislim da je kontraproduktivno pisati neke hvalospjeve o njima kad lose odigraju pa cemo ponovo imati malog suareza i slicne njemu.
Za ligu imamo dobar tim i bez ovih povrijeđenih jedino napad bez merse škripi al šta je tu je.
@fera jesi li igrao ili igras lopte ? Nema ljutis . Mustafic je sem prvih 10 min. odigrao odlicnu utakmicu . Pogledaj 42 min. 25" , pa onda u drugom kad se baci i sprijeci gotovo siguran gol. Vecina nas se slaze da smo odigrali odlicnu utakmicu sa renomiranim protivnikom(nazalost , tako ih dozivljavamo , a nisu vala nesto ili smo mi beton). Razvalit ce ih Astana,ako ne onda smo mi TOP .
Ako smo odigrali odlicnu utakmicu , a Kapiten malo podbacio(opravdano-inekcija) , zatim Gavric izasao u 73 min. Ko je onda stisnuo Bate B. Neko je morao dati doprinos na sredini terena a na terenu nisu bili Tatar,Gavric,Djokanovic . Logika . Odgovor je MUSTAFIC . Nema ko drugi . Ili mozda Handzic,Ahmetovic,Milanovic,Velkoski ,Letic ... Neko je morao to uz Hebiba,Serbecica(?),Sisica . Dakle logican odgovor Mustafic je odigrao dobru utakmicu i bit ce igrac , ako Bog da . Samo zdravlja i profesionalnog pristupa . Nije Husref levat .
BEZ LJUTNJE POSTUJEM JA VAS @fera :tokralju: :tokralju: :tokralju: :urnebes:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 17 avg 2019, 00:09

Hoce li biti kakvih para za nas, ako Kadušić potpiše za Hajduk ?

Farah0709
Kontakt:

Post Postao/la Farah0709 » 17 avg 2019, 00:10

Jel moze mi ko reci sta je sa Crnickim,misli li ikad zaigrati il se izlezava u klubu a plata ide hladno
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 17 avg 2019, 00:11

Farah0709 je napisao/la:Jel moze mi ko reci sta je sa Crnickim,misli li ikad zaigrati il se izlezava u klubu a plata ide hladno
On je u MDK :lol:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 17 avg 2019, 00:11

Farah0709 je napisao/la:Jel moze mi ko reci sta je sa Crnickim,misli li ikad zaigrati il se izlezava u klubu a plata ide hladno
To ti ozbiljno pitas?!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 avg 2019, 00:14

@AngelDiMaria
Dobro oko, znači tako ćemo. :kafa:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

hordasDoboj
Kontakt:

Post Postao/la hordasDoboj » 17 avg 2019, 00:38

Kako mi lako zaboravljamo neke stvari. Poslije sezone svi rekli da bi bili zadovoljni 3. pretkolom EL i da nam se ne proda jedno 5-6 igraca iz prve postave. Zasad jedan otisao (ne racunam Mujakica).

Jest nas zrijeb malo sjebao da lagano prođemo u play-off. Po meni odlicno izdanje u Evropi, sa pola tima ovako se nositi sa ekipama koje igraju redovno Evropu po meni moze biti samo pozitivno.

Husref položio momački, od jedne taktike prošle sezone gdje smo svi čupali kosu na proljeće, do ovog da od utakmice do utakmice od protivnika do protivnika se postavljamo drugačije, po meni je odlično. Pogriješili bi da smo doveli nekog novog.

Velkoski jest podbacio ovu utakmicu, i istina je imao i prosle sezone ovakvih utakmica, ali vidjeti njega kako trči i bori se svaku utakmicu od početka sezone vjerujem daje i saigračima veću motivaciju da se bore i grizu. Definitivno ga treba imati u ekipi, veliko iskustvo, rješavanje utakmica jednim potezom, ali ne mora ni svaku počinjati.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 17 avg 2019, 00:53

AlfredNobel je napisao/la:@AngelDiMaria
Dobro oko, znači tako ćemo. :kafa:
Sta si ti mislio, ispresavijat me, i da ja sutim jel... E moj Nobele dodji u Hadzice ako smijes
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 17 avg 2019, 01:19

I ovakav "los" Velkoski koji je napadac I silom prilika mora igrati zadnjeg veznog je trenutno dosta bolji od nasih akademaca koje kujemo u zvijezde.Nazalost tako je
Samo Sarajevo

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 17 avg 2019, 01:32

Brate kako ce igrat pored Benke??
1946~

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 17 avg 2019, 02:13

belosevic28 je napisao/la::lol: Kovacevic
Hebibovic Serbecic Lazic Letic
Stanojevic Gavric
Oremus Rahmanovic Tatar
Ahmetovic

Markovic
Hodzic Dupovac Kurdic Pidro
Djokanovic Mustafic
Sisic Velkoski Milanovic
Guzina

Dizdarevic
Sabanovic
Cruz
Handzic

Mozda sam koga i zaboravio...

I neko prica o lose odradjenom prelaznom roku? Druga stvar sto je pola tima povrijedjeno...
Pa realno Taj drugi sastav Koji si napisao je Jaci od svih timova u PLBIH sem svinjskog,samo se bojim za guzinu i letica da su promasaji,daj boze da me demantuju
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 17 avg 2019, 02:19

Stroj1946 je napisao/la:Cuj treba Djokanovica i Mustafica kritikovat :shock: Zbog cega? Sto im je 18 i 20 godina? Sto je Andreju prva ozbiljna utakmica, bacen u vatru odma. Ili Mustafic koji od prosle sezone zaigro ozbiljnije. Momcima svaka cast. Akademcima se ne moze nista lose reci, jer momci ginu i bore se za razliku od nekih bolikuracca koji se vuku ko prebijene macke po terenu i jos ih pokrivaju ovdje neki da su igrali pod inekcijama, kad se zna da je Velkoski i proslu polusezonu uzasan bio, nego se nije toliko primjetilo zato sto ga je pokrivo, Stanoje, Crepulja ili Kapic. Sad kad njih nema vidi se koliko je pao.

Nek bude Ahmetovic najbolji primjer profesionalca tzv. kapitenu, koji je stariji 4 godine, sa svojih 34, 35 godina se baca na glavu, trci, razigrava, on treba da bude kapiten. Nek se ugleda malo na njega, i one njegove mrtve izjave "idemo da uzivamo protiv Celtica"...
Katastrofalna sezona u kojoj je dao 11 golova i 10 asistencija,svaka cast vidi se da se razumijes u fudbal,mozda je trebao dati 5374747 gola i 4738383 asistencija pa bi vam valjao onda,sreca pa se vi ne pitate, vama da Ronaldinho iz najboljih dana dodje opet vam ne bi valjalo,Al bitno je da se popljuje sve sto je nase

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 17 avg 2019, 02:31

16022019 je napisao/la:Krste Velkoski u pohodu na duplu krunu je upisao 11 golova i 10 asistencija( mozda grijesim). Amin da ponovi i ove sezone kapiten i ljudina. Prevaga kad zagusti kao u kupu protiv Veleza, u Tuzli protiv Slobode kad nam je prije toga Atalanta napunila trenera... Krste izdrzi isti ovi si ti zvizdali kad si otisao prvi put, pa su kasnije pojeli sve i radovali se povratku.
Svaka cast kralju,zvizde i pljuju i lijece frustracije jer ih vjerovatno zene kuci maltretiraju pa ne smiju pa onda dodju na forum ili na istok I izlijece sve frustracije,Al drago mi je sto im se svi kojima psuju i zvizde ispisaju u usta kao npr krste,Husref,mujakic,hebib,kovacevic itd i oni se nazivaju navijacima FKS,da bogdom za selju navijaju,cuj za igraca Koji je u sezoni dao 11 golova i 10 asistencija kazu da je imao katastrofalnu sezonu,pa to sve govori o njihovom fudbalskom znanju,strucnjaci ala ferguson

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 17 avg 2019, 02:41

Eo naše dvojice Dokoljenka :D
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 17 avg 2019, 02:53

Ja I Jos kod Sam vidio kolika je mrznja ovdje prema vlastitim navijacima tj. Hordama Zla,radi hebenih baklji I to ne samo sada,nego u nazad 2-3 godine to traje,neka hajka ovdje protiv sjevera I hordi,pa nama ne trebaju veci neprijatelji kad vec imamo ovakve ,,simpatizere",svako od nas je trenutno ili je bio nekad tog sjevera,pa Taj sjever je bio tribina na koju su drkali svi na balkanu jedan period,puno novih stvari je Taj sjever I unio u navijacki svjet na balkanu,I svi smo znali uzivati u Tim bakljadama na sjeveru,bez obzira sta god vi rekli,ko god je bio ikad na sjeveru bio je I dio tih bakljada,I nemojte samo reci ne pali se nigdje drugo nego samo kod nas,najsvjeziji primjer su navijaci Copenhagena protiv zvezde,jeste li vidili koliko su oni palili,I kaze nisu sigurni na sjeveru ni ne mogu djecu na sjever dovest,pa na sjeveru nikad Niko nastradao nije od nekog drugog sve povrede navijaca koje su bile su bile od samih sebi,znaci te osobe su same sebi nanijele povrede,a djeci je puno bolje na sjeveru,jer tamo nece cuti psovke igracima i ss,nego ce tamo cuti samo pjesme podrske i ljubavi prema klubu.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 17 avg 2019, 07:24

ta tribina nije palila baklje u Evropi odavno, godinama

naravno da će biti negativna reakcija, kada tim sranjem oštete klub za ogromnu cifru i ponište igranje u evropi skroz...da ne spominjem da nam mogu ujebat i sljedeću godinu u evropi zabranom publike, e to bi tek bio teferič
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 avg 2019, 07:27

Čovjek je posuđen, igra za Mladost DK.
U 3 utakmice je dao 2 gola.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 avg 2019, 07:29

16022019 je napisao/la:Mortem sta mislis koliko mozemo privuci ljudi u ponedeljak na utakmicu ? Moze li preko 3 hiljade. Laziceva objava je vrh :tokralju:. Kosevski zid !
Teško plus u ponedjeljak igramo..
3.000 mi je neki maximum.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], MaroonBjelave, OzmoodPinglewood, SHZ82, tajsamja i 42 gosta.