'ta si ti znao 'taAngelDiMaria je napisao/la:JaAlfredNobel je napisao/la:Hajde iskreno ko je od vas vjerovao da će Nešo Gavrić biti ovako moćan? Pogotovo nakon one pripremne tekme gdje pasa nije mogao sastaviti.
Zna Hadžija majstor.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
'ta si ti znao 'taAngelDiMaria je napisao/la:JaAlfredNobel je napisao/la:Hajde iskreno ko je od vas vjerovao da će Nešo Gavrić biti ovako moćan? Pogotovo nakon one pripremne tekme gdje pasa nije mogao sastaviti.
Zna Hadžija majstor.
Kad sam ja branio Gavrica ti ttansfere sredjivao polovnjacima....AlfredNobel je napisao/la:'ta si ti znao 'taAngelDiMaria je napisao/la:JaAlfredNobel je napisao/la:Hajde iskreno ko je od vas vjerovao da će Nešo Gavrić biti ovako moćan? Pogotovo nakon one pripremne tekme gdje pasa nije mogao sastaviti.
Zna Hadžija majstor.
@fera jesi li igrao ili igras lopte ? Nema ljutis . Mustafic je sem prvih 10 min. odigrao odlicnu utakmicu . Pogledaj 42 min. 25" , pa onda u drugom kad se baci i sprijeci gotovo siguran gol. Vecina nas se slaze da smo odigrali odlicnu utakmicu sa renomiranim protivnikom(nazalost , tako ih dozivljavamo , a nisu vala nesto ili smo mi beton). Razvalit ce ih Astana,ako ne onda smo mi TOP .fera je napisao/la:Razocarao si me kako mozes to reciskoroalen je napisao/la:Pošteno je reći da su Đokanović i Mustafić slabo odigrali. To je činjenica. Ne vidim da im neko psuje il da piše "nije ovo za vas", kao što se dešavalo Kovačeviću na početku, Šabanoviću, Mujakiću poslije Gabele (bilo je par psovki). Momci će se vratit jači iz ovog, naše piskaranje po forumu ne igra ulogu, al nećemo se lagat sad i reć da su prekucali utakmicu kad nisu.![]()
Kolega samozdravlje kad vidi nece mu biti dobro jos si zaboravio reci da je krste najgori.
Bez ljutnje postujem ja vas
Ne moze covjek reci kako je objektivno vidio utakmicu da se neko ne nakaci, realno jedino gavric moze dobiti prolaznu ocjenu u veznom redu ta djeca ce nauciti nesto iz tih gresaka sigurno. Samo mislim da je kontraproduktivno pisati neke hvalospjeve o njima kad lose odigraju pa cemo ponovo imati malog suareza i slicne njemu.
Za ligu imamo dobar tim i bez ovih povrijeđenih jedino napad bez merse škripi al šta je tu je.
On je u MDKFarah0709 je napisao/la:Jel moze mi ko reci sta je sa Crnickim,misli li ikad zaigrati il se izlezava u klubu a plata ide hladno
To ti ozbiljno pitas?!Farah0709 je napisao/la:Jel moze mi ko reci sta je sa Crnickim,misli li ikad zaigrati il se izlezava u klubu a plata ide hladno
Sta si ti mislio, ispresavijat me, i da ja sutim jel... E moj Nobele dodji u Hadzice ako smijesAlfredNobel je napisao/la:@AngelDiMaria
Dobro oko, znači tako ćemo.
Brate kako ce igrat pored Benke??Farah0709 je napisao/la:Jel moze mi ko reci sta je sa Crnickim,misli li ikad zaigrati il se izlezava u klubu a plata ide hladno
Pa realno Taj drugi sastav Koji si napisao je Jaci od svih timova u PLBIH sem svinjskog,samo se bojim za guzinu i letica da su promasaji,daj boze da me demantujubelosevic28 je napisao/la:Kovacevic
Hebibovic Serbecic Lazic Letic
Stanojevic Gavric
Oremus Rahmanovic Tatar
Ahmetovic
Markovic
Hodzic Dupovac Kurdic Pidro
Djokanovic Mustafic
Sisic Velkoski Milanovic
Guzina
Dizdarevic
Sabanovic
Cruz
Handzic
Mozda sam koga i zaboravio...
I neko prica o lose odradjenom prelaznom roku? Druga stvar sto je pola tima povrijedjeno...
Katastrofalna sezona u kojoj je dao 11 golova i 10 asistencija,svaka cast vidi se da se razumijes u fudbal,mozda je trebao dati 5374747 gola i 4738383 asistencija pa bi vam valjao onda,sreca pa se vi ne pitate, vama da Ronaldinho iz najboljih dana dodje opet vam ne bi valjalo,Al bitno je da se popljuje sve sto je naseStroj1946 je napisao/la:Cuj treba Djokanovica i Mustafica kritikovatZbog cega? Sto im je 18 i 20 godina? Sto je Andreju prva ozbiljna utakmica, bacen u vatru odma. Ili Mustafic koji od prosle sezone zaigro ozbiljnije. Momcima svaka cast. Akademcima se ne moze nista lose reci, jer momci ginu i bore se za razliku od nekih bolikuracca koji se vuku ko prebijene macke po terenu i jos ih pokrivaju ovdje neki da su igrali pod inekcijama, kad se zna da je Velkoski i proslu polusezonu uzasan bio, nego se nije toliko primjetilo zato sto ga je pokrivo, Stanoje, Crepulja ili Kapic. Sad kad njih nema vidi se koliko je pao.
Nek bude Ahmetovic najbolji primjer profesionalca tzv. kapitenu, koji je stariji 4 godine, sa svojih 34, 35 godina se baca na glavu, trci, razigrava, on treba da bude kapiten. Nek se ugleda malo na njega, i one njegove mrtve izjave "idemo da uzivamo protiv Celtica"...
Svaka cast kralju,zvizde i pljuju i lijece frustracije jer ih vjerovatno zene kuci maltretiraju pa ne smiju pa onda dodju na forum ili na istok I izlijece sve frustracije,Al drago mi je sto im se svi kojima psuju i zvizde ispisaju u usta kao npr krste,Husref,mujakic,hebib,kovacevic itd i oni se nazivaju navijacima FKS,da bogdom za selju navijaju,cuj za igraca Koji je u sezoni dao 11 golova i 10 asistencija kazu da je imao katastrofalnu sezonu,pa to sve govori o njihovom fudbalskom znanju,strucnjaci ala ferguson16022019 je napisao/la:Krste Velkoski u pohodu na duplu krunu je upisao 11 golova i 10 asistencija( mozda grijesim). Amin da ponovi i ove sezone kapiten i ljudina. Prevaga kad zagusti kao u kupu protiv Veleza, u Tuzli protiv Slobode kad nam je prije toga Atalanta napunila trenera... Krste izdrzi isti ovi si ti zvizdali kad si otisao prvi put, pa su kasnije pojeli sve i radovali se povratku.
Čovjek je posuđen, igra za Mladost DK.Farah0709 je napisao/la:Jel moze mi ko reci sta je sa Crnickim,misli li ikad zaigrati il se izlezava u klubu a plata ide hladno
Teško plus u ponedjeljak igramo..16022019 je napisao/la:Mortem sta mislis koliko mozemo privuci ljudi u ponedeljak na utakmicu ? Moze li preko 3 hiljade. Laziceva objava je vrh. Kosevski zid !
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], MaroonBjelave, OzmoodPinglewood, SHZ82, tajsamja i 42 gosta.