FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
S kakvom loptom se igra liga evrope? Naši navikli na onu bombu od selectove, sad se ne mogu priviknut' na lakšu. :kaHva:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AngelDiMaria
- Kontakt:

Kako se odbija od njih ko od panj ocmskoroalen je napisao/la:S kakvom loptom se igra liga evrope? Naši navikli na onu bombu od selectove, sad se ne mogu priviknut' na lakšu. :kaHva:
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hoćel' ko od povrijeđenih konkurisat za Radnika? 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Kamuflazn je napisao/la:Meni je krle i sinoc bio solidan, pretrco drama puno, al ga nije lopta slusala u trenutcima kada je trebalo. Nisu bili na nivou on i tatar, zbog laksih povreda, zato je i protiv slobode poceo sa klupe. Na stranu sad ljubav za krleta, simpatije, mislim da jos moze dosta toga za pruziti ali se mora odmoriti. Kapiten nas, pogine svaku tekmu. Mi moramo poceti biti zahvalni igracima koji daju, krv, suze, znoj za dres i klub.

Ali ova utakmica je mozda i najveca lekcija do sada koju smo naucili. Nikada vise u Evropi se ne treba povlaciti i braniti, pogotovo na svom terenu. Zato smo i izgubili ovo...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
"Apetiti veliki, a prazni su tanjiri! "fks74 je napisao/la:Svi nahvalise igru nasih momaka, samo nasi navijaci nisu zadovoljni.![]()
Loš sin
Zip je napisao/la:Kamuflazn je napisao/la:Meni je krle i sinoc bio solidan, pretrco drama puno, al ga nije lopta slusala u trenutcima kada je trebalo. Nisu bili na nivou on i tatar, zbog laksih povreda, zato je i protiv slobode poceo sa klupe. Na stranu sad ljubav za krleta, simpatije, mislim da jos moze dosta toga za pruziti ali se mora odmoriti. Kapiten nas, pogine svaku tekmu. Mi moramo poceti biti zahvalni igracima koji daju, krv, suze, znoj za dres i klub.

Sto se tice ispadanja od betea krivac je lazic, ako nevjerujete pogledajte prvu utakmicu..znaci ne krste lazic al ovde niko nema muda da kaze to.
Drugo, klub je odlucio da nece dovodit kapitalca (dobrog igraca kojeg bi isto tako skupo placali) na stanojevicovo mjesto, jer imaju dzokanovica i mustafica kojim moraju davat prostor za minutama, znali su da ova dva juniora nemogu odigratevro utakmice na nivou i stavili su krstea da im bude na ispomoci.
Da se odma razumijemo meni krste nikad nije bio neki igrac i nije mi nesto ni gotivan, al za bhligu on je dobar, covjek jos ima 2.5 godine ugovor i bilo bi suludo ne koristit njegov kvalitet kojeg on ima da bude u a prvi 11 u ovoj sezoni i medu prvih 15 sledece sezone, nego da ga placamo za sjedenje po zapadu
Prema tome, da me neko nebude pogresno shvatio fudbal je timski sport i nemoguce je da bude samo jedan igrac kriv (kao sto sam naveo za lazica) tim gubi tim dibija, al sam napisao ovo jer ako se gleda pojedinacno to je tako bilo
Sisic handzic fulili 3x vece sanse od velkoskog
Drugo, klub je odlucio da nece dovodit kapitalca (dobrog igraca kojeg bi isto tako skupo placali) na stanojevicovo mjesto, jer imaju dzokanovica i mustafica kojim moraju davat prostor za minutama, znali su da ova dva juniora nemogu odigratevro utakmice na nivou i stavili su krstea da im bude na ispomoci.
Da se odma razumijemo meni krste nikad nije bio neki igrac i nije mi nesto ni gotivan, al za bhligu on je dobar, covjek jos ima 2.5 godine ugovor i bilo bi suludo ne koristit njegov kvalitet kojeg on ima da bude u a prvi 11 u ovoj sezoni i medu prvih 15 sledece sezone, nego da ga placamo za sjedenje po zapadu
Prema tome, da me neko nebude pogresno shvatio fudbal je timski sport i nemoguce je da bude samo jedan igrac kriv (kao sto sam naveo za lazica) tim gubi tim dibija, al sam napisao ovo jer ako se gleda pojedinacno to je tako bilo
Sisic handzic fulili 3x vece sanse od velkoskog
Kakvu posjetu ocekujete u ponedeljak ... Moze li preko 3 hiljade ?
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
-
- Kontakt:
Šišić i Handžić nisu nikakav parametar, jer kvalitetom nisu ni blizu Velkoskog, ni prve postave FK Sarajeva. Slažem se da Krste treba igrati i za našu ligu je još uvijek dobar igrač, ali je činjenica da kvalitet njegove igre pada. Više je krivaca za ispadanje, ali nije ni strašno ispasti od ekipe kao BATE. Dobro iskustvo za naredne nastupe. Ako će Đokanović i Mustafić uspješno iznijeti sezonu, to nam je veće pojačanje nego ijedan kapitalac na toj poziciji.
koliko volim te zna samo ludo srce moje, proći će godine, ja neću izdati bordo boje!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Radnik kući
Velež kući
Široki gostujemo
željezničar gostujemo
Cilj treba biti 10 bodova, fokus na to. Ako se već ima para, a mislim da ima, masne premije obezbjedit za tih 10 bodova i nakon toga, na odmor sa punim džepovima.
Drugo, mislim da treba rizikovati. Brine me Lazić i njegova dva kartona. Ja da sam na Husrefovom mjestu, rekao bi Laziću da protiv Radnika dobije žuti i odmori protiv Veleža. Nije Velež loša ekipa, ali bi ih mogli dobiti na Koševu i bez njeg. Lazić nam treba za dva gostovanja poslije Veleža, za lišticu i kone. Tu nam treba i Šerbečić i Lazić, sa njima uvijek možemo dati više nego što ćemo primit.
Velež kući
Široki gostujemo
željezničar gostujemo
Cilj treba biti 10 bodova, fokus na to. Ako se već ima para, a mislim da ima, masne premije obezbjedit za tih 10 bodova i nakon toga, na odmor sa punim džepovima.
Drugo, mislim da treba rizikovati. Brine me Lazić i njegova dva kartona. Ja da sam na Husrefovom mjestu, rekao bi Laziću da protiv Radnika dobije žuti i odmori protiv Veleža. Nije Velež loša ekipa, ali bi ih mogli dobiti na Koševu i bez njeg. Lazić nam treba za dva gostovanja poslije Veleža, za lišticu i kone. Tu nam treba i Šerbečić i Lazić, sa njima uvijek možemo dati više nego što ćemo primit.
FK Sarajevo
Kamuflazn je napisao/la:Meni je krle i sinoc bio solidan, pretrco drama puno, al ga nije lopta slusala u trenutcima kada je trebalo. Nisu bili na nivou on i tatar, zbog laksih povreda, zato je i protiv slobode poceo sa klupe. Na stranu sad ljubav za krleta, simpatije, mislim da jos moze dosta toga za pruziti ali se mora odmoriti. Kapiten nas, pogine svaku tekmu. Mi moramo poceti biti zahvalni igracima koji daju, krv, suze, znoj za dres i klub.

Zahvalnost je zaj*bana nauka u danasnje vrijeme.
Ako su se ljudi borili ko lavovi nije ni fino ni pametno pljunut na tu borbu...
Ovde sigurno ne mozes cut nesto poput "ajmo Sisicu, mozes ti bolje, fali ti to i to, trebo bi probat ovo, ajmo braca poderi ih".. jok, ovde cim vide da je na spisku odma idu do treceg koljena, preventivno..
Kritke idu kad je lose kritike idu kad je dobro u cemu je razlika ? Nema razlike, ovdje je sve jedno.. crnjak pravi..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
I zato nemoj da te začudi kad naletiš na nekog, od onih par hiljada koji će uvijek doći na utakmicu Sarajeva, pa ti kaže „Stvarno ne mogu, danas igra Sarajevo“
Ja sam ponosan na nase momke...
Sa pola tima nabiti jedan Bate u njihov sesnesterac, ekipu koja je prosle godine na ovom istom stadionu zavalila Arsenal...Ma svaka vama cast...
Ispali ste samo zbog tog manjka iskustva igranja ovakvih meceva...

Sa pola tima nabiti jedan Bate u njihov sesnesterac, ekipu koja je prosle godine na ovom istom stadionu zavalila Arsenal...Ma svaka vama cast...
Ispali ste samo zbog tog manjka iskustva igranja ovakvih meceva...

Razocarao si me kako mozes to reciskoroalen je napisao/la:Pošteno je reći da su Đokanović i Mustafić slabo odigrali. To je činjenica. Ne vidim da im neko psuje il da piše "nije ovo za vas", kao što se dešavalo Kovačeviću na početku, Šabanoviću, Mujakiću poslije Gabele (bilo je par psovki). Momci će se vratit jači iz ovog, naše piskaranje po forumu ne igra ulogu, al nećemo se lagat sad i reć da su prekucali utakmicu kad nisu.

Kolega samozdravlje kad vidi nece mu biti dobro jos si zaboravio reci da je krste najgori.
Bez ljutnje postujem ja vas

Ne moze covjek reci kako je objektivno vidio utakmicu da se neko ne nakaci, realno jedino gavric moze dobiti prolaznu ocjenu u veznom redu ta djeca ce nauciti nesto iz tih gresaka sigurno. Samo mislim da je kontraproduktivno pisati neke hvalospjeve o njima kad lose odigraju pa cemo ponovo imati malog suareza i slicne njemu.
Za ligu imamo dobar tim i bez ovih povrijeđenih jedino napad bez merse škripi al šta je tu je.
You are someone else I am still right here
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hajde iskreno ko je od vas vjerovao da će Nešo Gavrić biti ovako moćan? Pogotovo nakon one pripremne tekme gdje pasa nije mogao sastaviti.
Zna Hadžija majstor.
Zna Hadžija majstor.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
AlfredNobel je napisao/la:Hajde iskreno ko je od vas vjerovao da će Nešo Gavrić biti ovako moćan? Pogotovo nakon one pripremne tekme gdje pasa nije mogao sastaviti.
Zna Hadžija majstor.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mortem sta mislis koliko mozemo privuci ljudi u ponedeljak na utakmicu ? Moze li preko 3 hiljade. Laziceva objava je vrh
. Kosevski zid !

Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
- AngelDiMaria
- Kontakt:
JaAlfredNobel je napisao/la:Hajde iskreno ko je od vas vjerovao da će Nešo Gavrić biti ovako moćan? Pogotovo nakon one pripremne tekme gdje pasa nije mogao sastaviti.
Zna Hadžija majstor.

"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
- Do neki dan sam mislio da sam prve pare zaradio u kuglani "Zeljo" 1973 g. sa 15 g. , medjutim nije istina , prve pare sam zaradio (kvarno) sa 10-tak godina , kao kapiten ekipe u osnovnoj skoli.Bio korunpiran od strane dobrostojecih djecaka , koji su imali 2 lijeve noge. Yebigafera je napisao/la:Razocarao si me kako mozes to reciskoroalen je napisao/la:Pošteno je reći da su Đokanović i Mustafić slabo odigrali. To je činjenica. Ne vidim da im neko psuje il da piše "nije ovo za vas", kao što se dešavalo Kovačeviću na početku, Šabanoviću, Mujakiću poslije Gabele (bilo je par psovki). Momci će se vratit jači iz ovog, naše piskaranje po forumu ne igra ulogu, al nećemo se lagat sad i reć da su prekucali utakmicu kad nisu.![]()
Kolega samozdravlje kad vidi nece mu biti dobro jos si zaboravio reci da je krste najgori.
Bez ljutnje postujem ja vas
Ne moze covjek reci kako je objektivno vidio utakmicu da se neko ne nakaci, realno jedino gavric moze dobiti prolaznu ocjenu u veznom redu ta djeca ce nauciti nesto iz tih gresaka sigurno. Samo mislim da je kontraproduktivno pisati neke hvalospjeve o njima kad lose odigraju pa cemo ponovo imati malog suareza i slicne njemu.
Za ligu imamo dobar tim i bez ovih povrijeđenih jedino napad bez merse škripi al šta je tu je.

- Kasnije sam postao castan i sad bi za sebe mogao reci da sam ok starac , koji je casno zivio. No ostala mi je ljubav prema lopti kroz cijelu mladost i igrao sam sa rajom po cijeli dan . Na male . Raja protiv raje . Ovi stariji (50+)forumasi znaju kako je to bilo .

- Nas je 5-10 iz Svrakina navijalo za FKS , a ja od 1968g. sam isao na Kosevo . Prodavao "novine za sjedenje"(opet zaradjivao), pa pun ko brod na utkmicu gledati . Sad evo godinama ne vidim djecu da igraju lopte . Zalosno. I onda ovdje neki mladici koji ne mogu "napimplati" 50 x , ono s koljena na koljeno ili ono sto je Cala radio u FK Vratnik , na pomocnom , s koljena na koljeno i onda je spusti na potiljak i prebaci preko protivnika.
- Sve ovo napisah jer sam svjestan da 50% momaka na forumu ima 2 lijeve , kad im se slucajno dokotrlja lopta oni je SPICEM vracaju djeci.

- Izvinjavam se svima , citam sve (zatvoren u kucu-ne bih inace), ali samo @Panteliju i @AlfredaNobela s posebnom paznjom .
- Postujem sve navijace sa Sjevera i Istoka , a klanjam se onima koji idu po BiH , oni sto idu po Evropi ili su paralije ili .... Dok sam ziv necu zaboraviti ono "ljuljanje" u B. Luci kad se yebavala "Ljuta Krajina (grupa navijacka)" . A slijedi odgovor na post , gdje si me spomenuo .

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.