Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Druže džaba si pisao toliki post, iskreno. Ljudi vole tenis pa pogledaju i nebitnije mečeve, kamoli nešto ovakvo. To što vi umislite da svijet stane kad Roger igra, to je do vas Bogme. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Pa normalno da uživam i spajam ugodno s korisnim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kad je noklica igrao u dnevnom terminu 5 ljudi nije gledalo silo bahati
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
To mi ne ide u glavu. Rafu smo oprali protiv Delbonisa, svašta nešto ispisali, kritike nikad dosta, i sve zasluzeno, a lik je dobio 3-0 meč.NadalRafa je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:32Mene je malo sramota bilo kad Rafa onomad dobi nekog u 5 setova, nisam siguran al mozda je i tad Millman bio u pitanju al nmvz. Kontam ono jbt pa ko njeg dovede u peti set. Stoga ne znam cemu toliko radovanje lik je odron realno. Al opet ako su braca Fedovci sretni i ja sam **** ga![]()
A sad ne vidim uopšte dovoljno kritike na igru Feda koja je bila sve osim dobre, većinom slava i veličanje njegove ličnosti, još iskočiše neki random likovi iz čista mira, smiješno baš za čitat.
Niko da napiše o problemima, počevši od forhenda pa preko servisa i sve do loše selekcije udaraca, i srljanja na mrezu kako samo Fed zna.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ah pa, nije se imalo šta vidjeti, jelte.BosniaBoston je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:41Kad je noklica igrao u dnevnom terminu 5 ljudi nije gledalo silo bahati

41.21.1.
Biti će vremena i za to. Ima njih i znaju rasporediti kako treba, nije tvoje da se brineš.bodi123 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:42To mi ne ide u glavu. Rafu smo oprali protiv Delbonisa, svašta nešto ispisali, kritike nikad dosta, i sve zasluzeno, a lik je dobio 3-0 meč.NadalRafa je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:32Mene je malo sramota bilo kad Rafa onomad dobi nekog u 5 setova, nisam siguran al mozda je i tad Millman bio u pitanju al nmvz. Kontam ono jbt pa ko njeg dovede u peti set. Stoga ne znam cemu toliko radovanje lik je odron realno. Al opet ako su braca Fedovci sretni i ja sam **** ga![]()
A sad ne vidim uopšte dovoljno kritike na igru Feda koja je bila sve osim dobre, većinom slava i veličanje njegove ličnosti, još iskočiše neki random likovi iz čista mira, smiješno baš za čitat.
Niko da napiše o problemima, počevši od forhenda pa preko servisa i sve do loše selekcije udaraca, i srljanja na mrezu kako samo Fed zna.

41.21.1.
eno sno smeta im i sto navijamo hahahahaha...nevjerovatni su ..mi se izvinjavamo sto nam je drago zbog pobjede !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Meni se Rafina igra uopste nije svidjela i pisao sam stalno o tome, ti takodjer. Meni svaki izgubljen set daje mnogo na znacaju kad je u pitanju sam turnir i igra, jer sto vise gubi setove znaj da nije konstantan i stabilan.bodi123 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:42To mi ne ide u glavu. Rafu smo oprali protiv Delbonisa, svašta nešto ispisali, kritike nikad dosta, i sve zasluzeno, a lik je dobio 3-0 meč.NadalRafa je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:32Mene je malo sramota bilo kad Rafa onomad dobi nekog u 5 setova, nisam siguran al mozda je i tad Millman bio u pitanju al nmvz. Kontam ono jbt pa ko njeg dovede u peti set. Stoga ne znam cemu toliko radovanje lik je odron realno. Al opet ako su braca Fedovci sretni i ja sam **** ga![]()
Ja ti kazem, vec sam napisao stotinu puta, da je sad takav trend, tj situacija da se Rogerovci jednostavno moraju radovat ovakvim pobjedama i manjim turnirima jer im nista drugo ne preostaje. I necu to spomenuti kao prozivku neku vec cu se sjetiti 2015 godine kad smo mi Rafanovci bili u istoj situaciji.
Malo je reci da je los bio, totalno nezasluzena pobjeda realno. Mislim da je Millman jedan od 10 tenisera koja ne bi pretvorila 8-4 u TB u pobjedu. Sto je najgore oni misle da je nama krivo zbog te pobjede kao eto nama Roger stvara problem. Zar nije bilo bolje da sad leti nego da se Nolo izivljava

Pa razlika je jasna. Rafa se bori za titulu, dok je Roger na oprostajnoj turneji. Pitanje koliko ce jos dugo igrati.bodi123 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:42To mi ne ide u glavu. Rafu smo oprali protiv Delbonisa, svašta nešto ispisali, kritike nikad dosta, i sve zasluzeno, a lik je dobio 3-0 meč.NadalRafa je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:32Mene je malo sramota bilo kad Rafa onomad dobi nekog u 5 setova, nisam siguran al mozda je i tad Millman bio u pitanju al nmvz. Kontam ono jbt pa ko njeg dovede u peti set. Stoga ne znam cemu toliko radovanje lik je odron realno. Al opet ako su braca Fedovci sretni i ja sam **** ga![]()
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Izvinite, jel smijemo napisati neki post radovanja sljedeći meč ako pobijedi?
Ako ne smijemo banujte nas odmah, šta ćemo koji qrac onda.
I meni neko kaže ja licemjeran
Ako ne smijemo banujte nas odmah, šta ćemo koji qrac onda.
I meni neko kaže ja licemjeran

molimo forumase da nam spreme neko upustvoi kako se ponasamo kada nam miljenik pobjedi ....vjeroatno ima pravilo !
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Joj frajera.Pa citav mec smo pricali da lik igra lose ,a i poslije istog,sta i sad trebam nabadat da je bio los .
Greška opet. Biti će da vama smeta šta god ko napiše što nije usko povezano sa veličanjem maestralnog i elegantnog Rogera. Bez zajebancije, slobodno se vratite i pročitajte sve kad vas popuste frustracije.

Izludili ste danas i sad tražite neprijatelje a jedini ste koji se zapravo naslađujete nakon pobjede u TB protiv Millmana. Samo se zamislite malo.

41.21.1.
pa prelistaj postove Sila....koliko smo kritika napisali da je uzasan i odron bio...kao i sto jeste....igra je bila za postidtii se ...ja ga **** ko to ne vidi i ko to nije napisao.,..ne zam sta trebamo sad jos ? ...ali vama smeta sto nam je drago zbog pobjede u mecu u kojem smo svi gotovo upisali poraz jer je bio nemocan ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nisi, ti si samo malo zaostao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Smijete napisat, al to se ovako napiše
Radovanje
...
...
ali....
pa udariš po kritici
ne valja ovo
ne valja ovo
...
U vas je radovanje pa onda ide veličanje "babuka", "najveći svih vremena" i slične fraze, i onda kraj posta, niko ni riječi o igri i problemima.
Ako vam je to neka vrsta lične satisfakcije onda shvatam, al treba se vratit u realnost, lik je visio protiv J. Millmana. I ne pričam o svima, čast ovim izuzecima što su tu svakodnevno i što su iznijeli odredjene kritike, pričam o onim padobrancima što uleću na temu ko s neba, baš degutantno za čitat.
Radovanje
...
...
ali....
pa udariš po kritici
ne valja ovo
ne valja ovo
...
U vas je radovanje pa onda ide veličanje "babuka", "najveći svih vremena" i slične fraze, i onda kraj posta, niko ni riječi o igri i problemima.
Ako vam je to neka vrsta lične satisfakcije onda shvatam, al treba se vratit u realnost, lik je visio protiv J. Millmana. I ne pričam o svima, čast ovim izuzecima što su tu svakodnevno i što su iznijeli odredjene kritike, pričam o onim padobrancima što uleću na temu ko s neba, baš degutantno za čitat.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kao da nije bila ocekivana pobjeda protiv Millmana pa ono sad svima krivo sto se izdrkavate
Ako pobjedi goata Australije slobodno derite citav dan ovdje ja cu vam se prvi prikljucit
al da ovoliko smarate o pobjedi nad nekom buranijom je malo odvratno 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Ako ga dobije postat ce GOAT australije.Imat ce isti broj pobjeda i 1 vise finale
#Punoljetstvo
Ima brate, nije im uljepšao dan Milkman, ybg više sreće drugi put
Kažem ja, paćenici hljeba mi mog, boli ih radovanje ljudi na forumu
Mi svi dobro znamo da Federer nema šta tražiti na Slemovima, ali isto tako znamo da su ovo posljednji momenti njegove karijere, ako vi botovi ne možete to da cijenite i poštujete, onda forum nije za vas.
Ne treba vam čovjek nikada realan post napisati, samo vas treba prcati kad god se iskaže prilika, ne zaslužujete ništa realno sa naše strane.
Opet kažem, nije na vama šta ćemo mi da slavimo, problem je što vas boli svaka pobjeda Federera, pogotovo u ovakvom trileru, što frajer piše stranice teniske historije sa 38 godina, 100ta pobjeda na AO otkako igra, jedini teniser sa dva centuriona u pobjedama na Slemovima (AO, W).
Liječite se ba fakat, izyeba vas Federer pošteno.
@Virtual
Bar nisam forumski bot poput tebe, kome je jedini trofej u životu Kanta Godine
Kažem ja, paćenici hljeba mi mog, boli ih radovanje ljudi na forumu

Mi svi dobro znamo da Federer nema šta tražiti na Slemovima, ali isto tako znamo da su ovo posljednji momenti njegove karijere, ako vi botovi ne možete to da cijenite i poštujete, onda forum nije za vas.
Ne treba vam čovjek nikada realan post napisati, samo vas treba prcati kad god se iskaže prilika, ne zaslužujete ništa realno sa naše strane.
Opet kažem, nije na vama šta ćemo mi da slavimo, problem je što vas boli svaka pobjeda Federera, pogotovo u ovakvom trileru, što frajer piše stranice teniske historije sa 38 godina, 100ta pobjeda na AO otkako igra, jedini teniser sa dva centuriona u pobjedama na Slemovima (AO, W).
Liječite se ba fakat, izyeba vas Federer pošteno.
@Virtual
Bar nisam forumski bot poput tebe, kome je jedini trofej u životu Kanta Godine

O tome se i radi. Ne smeta nikome, samo je malčice licemjerno pljuvati ga satima a onda na kraju pisati postove u fazonu "AAAAA, u inat hejterima!!!.....Najveći ikad!!!.........Šta možete??!!" Pogotovo nakon što tokom cijelog meča podcijenjujete Johna i pravite od njega statistu. A svi vam drugi krivi.delinjo je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:52pa prelistaj postove Sila....koliko smo kritika napisali da je uzasan i odron bio...kao i sto jeste....igra je bila za postidtii se ...ja ga **** ko to ne vidi i ko to nije napisao.,..ne zam sta trebamo sad jos ? ...ali vama smeta sto nam je drago zbog pobjede u mecu u kojem smo svi gotovo upisali poraz jer je bio nemocan ...
Ja ti realno kažem, a vi kako hoćete.

41.21.1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.