FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma nekako smo preopusteno usli u pripreme za evropu, onda se desio kiks sa platama i kasnjenjem saa pripremama a nakon toga peh za pehom sa povredama nazalost
Mislim da bi ekipa koja je igrala protiv Celtika uspjela a izbaci Bate( koji je po meni qarina obicna uz 2-3 dobra individualca)
Ova ekipa koja je veceras igrala i u zenici mislim da he dala svoj maksimum, borili su se , ginuli al za besto vise he ipak trebala sira klupa i bolja sredina terena, ove dvije tekme su tako reci bez sredind izvukli
Okrenut se ligi, tekmu po tekmu, idemo po titulu aBd, bit ce krvava borba sa ustasama i gurbetima plavim
Mislim da bi ekipa koja je igrala protiv Celtika uspjela a izbaci Bate( koji je po meni qarina obicna uz 2-3 dobra individualca)
Ova ekipa koja je veceras igrala i u zenici mislim da he dala svoj maksimum, borili su se , ginuli al za besto vise he ipak trebala sira klupa i bolja sredina terena, ove dvije tekme su tako reci bez sredind izvukli
Okrenut se ligi, tekmu po tekmu, idemo po titulu aBd, bit ce krvava borba sa ustasama i gurbetima plavim
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Ma svaka cast,Drago mi je vidit da ima normalnih ljudi ovdjeBordoSarajevo je napisao/la:Kako smo licemjeri, NEVJEROVATNO!!
Igrali bez muda u evropi? Krenimo redom, nakon Atalante dobijemo Celtic. Prvo mi navijači smo se us.rali novog debakla i sramote, svi pisali da bi bili zadovoljni časnim ispadanjem itd, sve se to pisalo na ovom forumu i sve se može provjeriti. Kako je tek igračima bilo?
Prođe dvomeč sa Celticom, igrači MUDA pokazali u obje utakmice i nema im se šta prigovorit.
Oni koji su se bojali debakla poslije utakmice krive trenera i igrače jer smo igrali BEZ MUDA, LICEMJERNO!!
Sljedeći proivnik BATE Borisov, prva utakmica, taktički igrali sigurnije nazad jer nam je bio cilj da ne primimo gol, kad smo primili gol onda smo promjenili odma taktiku i dominirali do kraja utakmice, bez pardona i respekta prema stalnom učesniku grupnih faza. Na kraju utakmice igrači syebani jer su dosta više očekivali.
Opet spominjemo MUDA, a baš suprotno tome, neka nam je na obraz.
Evo i ova utakmica, momci dominirali drugo poluvrijeme, bili bolji, od prve minute krenuli haman pa na sve ili ništa, bekovi nam bili krila. Puno rizikovali jer smo došli u Borisov da pobjedimo BEZ POLA EKIPE. Opet neki imaju obraza da kažu da nemamo muda.
Neki nezadovljni što smo ispali, kao ovaj BATE je qrčina????
Ovaj BATE dominira u dosta jačoj ligi nego što je naša. Igraju svake godine grupe. Ne igraju ofanzivno, tvrdi su... a ljudi svake sedmice uvale nekom 4 komada a nekom i 8 komada i to sa kombinovanom ekipom. Ljudi izbaciše prvaka Poljske i namučiše Roseborga, odnosno pobjediše ih. Neko napisa da 8 igrača ovih je igralo prošle godine protiv Arsenala.
Hajmo dalje, FIZIČKA SPREMA. Ser.emo zbog odlaska Jeleškovića, ismijavamo stručni štab u vezi tog, šprdamo se a ne gledamo stvari na terenu.
U svim ovim utakmicama u evropi i ligi smo DOMINIRALI DRUGO POL. i igrali u drugom pol. bolje.
Ovim iz Celtica koji lete smo parirali. BATEa nadtrčali u drugom poluvremenu u obje utakmice.
Pogledajte šprinteve u ovoj utakmici iza 75 minute!!!
Uz sve to, bez pola ekipe igramo, bez najboljih igrača, bez Rahmanovića, Stanojevića, Oremuša, Ahmetovića, Hodžića, Pidre..... a ponašamo se kao da su svi tu pa zbog grešaka igrača koji krpe tu poziciju psujemo istim sve redom.
Na dušu nam.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Da nema povrijeđenih:
Vladan
Sabanovic- Serbecic- Lazic- Pidro
Stanojevic- Gavric- Rahmanovic
Oremus- Ahmetovic- Tatar
Vladan
Sabanovic- Serbecic- Lazic- Pidro
Stanojevic- Gavric- Rahmanovic
Oremus- Ahmetovic- Tatar
-
- Kontakt:
Najvažnije je dovesti KAPITALNA POJAČANJA poput Jajala, Benke, Delača, Lazića.......THEC je napisao/la:iskorak u evropi ne ide preko noci jednostavno, tacnije jedino da ti se potrefi ko Dudelanzu ove godine (Valleta- od koje su cak ispali u LP, pa onda Shkendija, Nome Kalju i Ararat) ali budimo realni od toga nema nista, mora se napraviti dominacija u domacem prvenstvu, barem 3 titule zaredom uz jednu bitnu razliku u odnosu na Zrinjski i njihovu dominaciju a to je da barem za jednog igraca imas kvalitetniji tim svake nove sezone, i uz dizanje koeficijenta i status nosioca u LP, poprilicno dobre sanse imas da dodjes u play off EL, a tamo ipak ce nam opet trebati malo srece, neke ekipe se jednostavno ne mogu proci da igramo protiv njih 20 godina, no uz konstantno dobre rezultate doci ce i to malo srece jednom u evropi, mora i nama, ali opet ponavljam preko noci ne moze i ne trebamo se zavaravati, sad je bitno odbraniti titulu u PL i realno bez imalo pretjerivanja imamo najbolju ekipu
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Bravo majstoreMaroonBjelave je napisao/la:Ovako, o nekom iskoraku u Evropi mozemo pricati kad budemo manje ili nikako yebavali majke igracima u tekmama protiv Krupe, GOŠK-a i ostalih velikana fudbala u ovoj nasoj ligi. I kad nam svaki potpis pojacanja bude tipa Serbecic, Lazic, Benko. A ne Guzine Šišići i ostale pm.
Bas si potrefio sa ovim veznim isto bih napisao, jedini gavric koji je ponudio nesto u oba smijera.BordoSarajevo je napisao/la:Kovačević - mačka, dvije odlične intercencije a ostalo sve rutinski. Ovakvih utakmica da ima što više. Danas je briljirao i pucao od samopouzdanja. Par i atraktivnih poteza.
Štoperi - jednom rječju FANTAZIJA. Aferim momčine!
Letić - daleko bolji od Bekića, nije sad ništa specijalno do sada ali i takav daleko bolja opcija od Bekića i ostalih koji su bili poslije Pidre. Iznenadila me njegova fizička sprema, i u 90 minuti šprinta nazad kao da je tek utakmica počela. Pohvalit ću mu frizuru takođe
Hebib - u napadu odličan, u odbrani propuh jer ga nikako i nema, ali morali smo tako igrati i rizikovati, po meni, visoka ocjena.
Velkoski i Đokanović podbacili, loši skroz. Ništa, glavu gore obojica i bit će bolje.
Mustafić kreno katastrofalno, u drugom se popravio pa je malo utisak popravio ali ništa spešl.
GAVRIĆ - IGRAČ UTAKMICE, raduje njegova igra. Nevjerovatnu dugu loptu ima, savršeno. U skoku takođe odličan. Bravo momče, samo nastavi tako!
Tatar je izgleda bio pod grčom jer je bio i on povrijeđen, a Šišić nevidljiv, loš.
Handžić, momak gine, nije loše a nije ni nešto posebno, bit će to odlično u ligi.
Šišić je imao par solidnih poteza u prvom dijelu al nista posebno ne vjerujem da bi i milanovic nesto vise napravio.
You are someone else I am still right here
@16022019 počeo i privatne poruke slati, koje su na čekanju hahahah
Kakav kralj
Kakav kralj
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Bravo momci na trud,želju,borbu, htijenje itd.Nikad nije problem ispasti ako se ostave damu kao protiv Batea danas bez dosta prvotimaca i rovitih također(Velkoski,Tatar).Prenesite ovo sve na ligu i nikad vam niko neće a reći
SVI U PONEDJELJAK

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Ma u ponedeljak svi na kosevo,svi na sjever,svi ko jedan i smanjite psovke strucnom stabu i igracima sa istoka
Toliko te strah da ne smijes ni otvoriti, znao sam da su ona dva samara nedavno dovoljna za zeca poput tebe.Benkara21 je napisao/la:@16022019 počeo i privatne poruke slati, koje su na čekanju hahahah
Kakav kralj
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
Ne može se poruka otvoriti, kakva bolan dva šamara16022019 je napisao/la:Toliko te strah da ne smijes ni otvoriti, znao sam da su ona dva samara nedavno dovoljna za zeca poput tebe.Benkara21 je napisao/la:@16022019 počeo i privatne poruke slati, koje su na čekanju hahahah
Kakav kralj

18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Igra Div k'o Botafogo!
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Hajde prodji me se bolan, kako sam se registrovao samo mene citiras i prozivas.Benkara21 je napisao/la:Ne može se poruka otvoriti, kakva bolan dva šamara16022019 je napisao/la:Toliko te strah da ne smijes ni otvoriti, znao sam da su ona dva samara nedavno dovoljna za zeca poput tebe.Benkara21 je napisao/la:@16022019 počeo i privatne poruke slati, koje su na čekanju hahahah
Kakav kralj![]()
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Gdje ba nadje njih dvojicu spominjati , 18 i 20 god. Da nisu povrijedjeni odsutni ,ovi momci opravdano ne bi dobili sansu . Istrpiti ih u PL , zar si od njih ocekivao da se nose sa reprezentacijom BRusije . Ono sto postom hoces da sakrijes Kapitena , koji bi igrao krilo da su svi spremni ili bi branio umjesto Kovacevica . No evo ti forumasa koji misle da je kapiten trbao dati vise od ove djece :BordoSarajevo je napisao/la:Zamislite vezu Đokanović Mustafić kako su neki priželjkivali................
@stroj1946 , @scudettt089 ,@BernadBarnjak,@drinagold ,@mm_hz @Pantelija,@paulus,@joker90,@HeraklitMracni,@MortemHz,@ajdohordas,@Fudo.
@AlfredNobel(Velkoski prelos), @belosevic28,@holyman,@HzHercegovac,@bordobijeli,@Tele033,@Benjolos,@Mig_Mig ,@bod123,@tmolhzne, @Historicar,@Poligon10, . Valjda ovi nabrojani vole FKS .
Na kraju i sam Ti @BordoSarajevo. Ova djeca i nisu spremna za ovaj nivo , Husref primoran da igraju i mislim da su mu bar povremeno vratili.
Kad ja kazem da se covjek treba prebaciti u Upravu ili trenere ja se napadoh .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Vidiš da te niko ne može ne forumu kralju, a imaš viber i u privatnoj mi daj broj pa da mi opališ ta dva šamara.16022019 je napisao/la:Hajde prodji me se bolan, kako sam se registrovao samo mene citiras i prozivas.Benkara21 je napisao/la:@16022019 počeo i privatne poruke slati, koje su na čekanju hahahah
Kakav kralj
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Što se tiče igračkog kadra, naravno, kad se vrate svi povrijeđeni igrači što se tiče naše lige ima da yebemo majku kroz majku, rod i porod, od predaka do potomka, kako onim futavcima sa sergijice, tako i svim ostalim.
Sta ces otvarat.. laje tobe iz daljine i samo po onom sto "voli". Proganjace te po portalima i drustvenim mrezama, nemoj se kacit sa njim..16022019 je napisao/la:Toliko te strah da ne smijes ni otvoriti, znao sam da su ona dva samara nedavno dovoljna za zeca poput tebe.Benkara21 je napisao/la:@16022019 počeo i privatne poruke slati, koje su na čekanju hahahah
Kakav kralj
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Bitno mi je da me na forumu gotive to mi je najbitnije od svega. Nemoj da pricam raji da su ta dva samara zbog 20 maraka koje si posudio od mene pa se usutio... Slabo sam te tad nasutao ali proci ces mahalom sutra.Benkara21 je napisao/la:Vidiš da te niko ne može ne forumu kralju, a imaš viber i u privatnoj mi daj broj pa da mi opališ ta dva šamara.16022019 je napisao/la:Hajde prodji me se bolan, kako sam se registrovao samo mene citiras i prozivas.Benkara21 je napisao/la:@16022019 počeo i privatne poruke slati, koje su na čekanju hahahah
Kakav kralj
16022019 je napisao/la:Bitno mi je da me na forumu gotive to mi je najbitnije od svega. Nemoj da pricam raji da su ta dva samara zbog 20 maraka koje si posudio od mene pa se usutio... Slabo sam te tad nasutao ali proci ces mahalom sutra.Benkara21 je napisao/la: Vidiš da te niko ne može ne forumu kralju, a imaš viber i u privatnoj mi daj broj pa da mi opališ ta dva šamara.

18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆