FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dvojna drzavljanstva dosta ovih igraca ima.
Ne mogu ja brate potpisati ugovor, a da u njemu nema klauzule da mi moraju sve isplatiti. Sta cu volim Sarajevo...
U kamp FK Sarajevo stigli su novi automobili, saznajemo kako će svi igrači dobiti po jedan na korištenje
Svi prvotimci FK Sarajevo dobili nove automobile na korištenje
Na parkingu kampa FK Sarajevo u Butmiru u srijedu ujutro je osvanulo dvadesetak novih automobila.
**** portal saznaje kako će ih kroz sponzorski ugovor sa jednom autokućom na korištenje dobiti svi prvotimci FK Sarajevo.
Automobili će biti personalizirano brandirani, odnosno na sebi će imati odštampane potpise igrača koji ih budu koristili.

-
- Kontakt:
Jel iko primjetio komentar Rahmanovica na fb od zvanicne gdje ga neko spominje hahaha...
Volio bi da se iznesu prave informacije i da se klub oglasi da ovi huskatori vise ne palamude
Volio bi da se iznesu prave informacije i da se klub oglasi da ovi huskatori vise ne palamude
I onda dođe jedan Cluj koji je danas rane uz rame sa RM, MC, Bayernom, PSG i izbaci tog Celtica.......Laznjak je napisao/la:Kakva sreca i kakva prilila?
Crltic i Bate? Bas dobra prilika bili da se prodju.
Ma bježi molim te
-
- Kontakt:
Sva nesreca ovog svijeta, nas je zadesila u Evropi:
- Dva ždrijeba, dva najgora moguča protivnika
- Bruku povrijeđenih igrača
- Nismo mogli igrati na Koševu sa Bateom
- Narkomanska i klošarska ološ napravila nam belaj u Zenici
Obriši to zadnje i daj mi svoj fb profil da ti objasnim neke stvari!Historicar je napisao/la:Sva nesreca ovog svijeta, nas je zadesila u Evropi:

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ti kao historicar bi trebao znati da se pise "žrijeb" i "moguća". Pos.eru ti se klosari i narkomani u usta i onda jos naguraju nogama.Historicar je napisao/la:Sva nesreca ovog svijeta, nas je zadesila u Evropi:
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Nek ti kontaš. Ja se zalažem za to da uprava postavi ciljeve za naredni period:mensur55 je napisao/la:Najjaci su ovi sto sad pricaju da smo bez muda igrali, ocito ne kontaju fudbal. Sta smo trebali odma izac pa da naa ljudi osramote onda bi pljuvaci bili najzadovoljniji. Jos jednom kad neko kaze da trebaju igrat mladi bez iskustva ikakvog treba ih banovat. Nije katastrofa ispali smo od iskusnije ekipe ne bolje.
2020-2021, cilj je ne izgubit više od 5:0 u Evropi
2022-2023, cilj je ne izgubit više od 3:0
itd.
U 2030 probat dobit jednu utakmicu pa onda vidit šta dalje. Sa ovakom BEZMUDOM igrom i postavkom igre, igračima koji se saseru čim igraju protiv igrača tipa imena "Crashensko&Co" se čini mi se nemamo mi čemu nadati u Evropi. Okrenuti se ovoj našoj lizi i probati ostvariti nešto ove godine ali gurbeti će nam opasni konkurenti ove godine biti kako mi se čini i kako im je krenulo.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hahahahaha

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Daj ga postavi svega ti ne mogu da nađemjohntravolta123 je napisao/la:Jel iko primjetio komentar Rahmanovica na fb od zvanicne gdje ga neko spominje hahaha...
Sarajevo ljubavi moja!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sad se odmorit, okrenut ligi i povrijeđenim igračima.
Ostaje žal za evropom, uvijek je tako kod nas, al kad uzmemo sve u obzir, od protivnika do povreda, od igre i zalaganja, od stručnog štaba i taktike... ne možemo biti nezadovoljni i prigovarat na ove evropske utakmice. Veliko iskustvo za nas, prije svega zbog prošlogodišnjeg izadanja i sramote. Tvrd kamen za Celtic i odlična igra u obje utakmice, pa onda bolji od BATE-a bez pola ekipe. značit će ovo za sljedeće sezonu u evropi, i to dosta!
Ostaje žal za evropom, uvijek je tako kod nas, al kad uzmemo sve u obzir, od protivnika do povreda, od igre i zalaganja, od stručnog štaba i taktike... ne možemo biti nezadovoljni i prigovarat na ove evropske utakmice. Veliko iskustvo za nas, prije svega zbog prošlogodišnjeg izadanja i sramote. Tvrd kamen za Celtic i odlična igra u obje utakmice, pa onda bolji od BATE-a bez pola ekipe. značit će ovo za sljedeće sezonu u evropi, i to dosta!
FK Sarajevo
Ove godine sam ocekivao iskorak, koliko god to bilo ocekivano ili ne....
Ne zelim da ulazim sta su uzroci povreda, al neko mora da odgovara za to... Propustena je bas velik sansa.
Svi se slazemo da smo bili bolji, ali ispali... A sta imamo mi od toga ? Nista....
Ne zelim da se zadovoljavam sto sam dosao do vode, kad se ne mogu napiti iste.
U ovom dvomecu se moglo vise, i ostaje zal za tim...
Al kad skontamo kako smo poceli pripreme za Evropu, kako da imas uspjeh u istom kad kreces sa strajkom. Ne ides ma pripreme, gubis par dana istih... Ko je kriv a ko je upravu, to mene kao navijaca boli qurac.
Ja nemam sta lose reci za borbu, trku... Sve za 100... Al to nije dovoljno... Mozda je ovde problem biti ambiciozan, al smatrao sam da se moglo i moralo vise... Zasto nije, neka razgovaraju glavni ako ih boli neka stvar....
Svake godine u Augustu se okrecemo ligi... Ovaj put nismo u bodovnom minusu na pocetku, tako da ocekujem manje stresa aBd....
Ne zelim da ulazim sta su uzroci povreda, al neko mora da odgovara za to... Propustena je bas velik sansa.
Svi se slazemo da smo bili bolji, ali ispali... A sta imamo mi od toga ? Nista....
Ne zelim da se zadovoljavam sto sam dosao do vode, kad se ne mogu napiti iste.
U ovom dvomecu se moglo vise, i ostaje zal za tim...
Al kad skontamo kako smo poceli pripreme za Evropu, kako da imas uspjeh u istom kad kreces sa strajkom. Ne ides ma pripreme, gubis par dana istih... Ko je kriv a ko je upravu, to mene kao navijaca boli qurac.
Ja nemam sta lose reci za borbu, trku... Sve za 100... Al to nije dovoljno... Mozda je ovde problem biti ambiciozan, al smatrao sam da se moglo i moralo vise... Zasto nije, neka razgovaraju glavni ako ih boli neka stvar....
Svake godine u Augustu se okrecemo ligi... Ovaj put nismo u bodovnom minusu na pocetku, tako da ocekujem manje stresa aBd....
-
- Kontakt:
Ono sto mi se svidjalo bili smo borbeni i fizicki smo parirali to je ohrabrenj. Ono sto nam je danas falilo to je bila mirnoca kreativnija i brza rijesenja. To jest fali kvaliteta igrac tipa Marin u CZ.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kovačević - mačka, dvije odlične intercencije a ostalo sve rutinski. Ovakvih utakmica da ima što više. Danas je briljirao i pucao od samopouzdanja. Par i atraktivnih poteza.
Štoperi - jednom rječju FANTAZIJA. Aferim momčine!
Letić - daleko bolji od Bekića, nije sad ništa specijalno do sada ali i takav daleko bolja opcija od Bekića i ostalih koji su bili poslije Pidre. Iznenadila me njegova fizička sprema, i u 90 minuti šprinta nazad kao da je tek utakmica počela. Pohvalit ću mu frizuru takođe
Hebib - u napadu odličan, u odbrani propuh jer ga nikako i nema, ali morali smo tako igrati i rizikovati, po meni, visoka ocjena.
Velkoski i Đokanović podbacili, loši skroz. Ništa, glavu gore obojica i bit će bolje.
Mustafić kreno katastrofalno, u drugom se popravio pa je malo utisak popravio ali ništa spešl.
GAVRIĆ - IGRAČ UTAKMICE, raduje njegova igra. Nevjerovatnu dugu loptu ima, savršeno. U skoku takođe odličan. Bravo momče, samo nastavi tako!
Tatar je izgleda bio pod grčom jer je bio i on povrijeđen, a Šišić nevidljiv, loš.
Handžić, momak gine, nije loše a nije ni nešto posebno, bit će to odlično u ligi.
Štoperi - jednom rječju FANTAZIJA. Aferim momčine!
Letić - daleko bolji od Bekića, nije sad ništa specijalno do sada ali i takav daleko bolja opcija od Bekića i ostalih koji su bili poslije Pidre. Iznenadila me njegova fizička sprema, i u 90 minuti šprinta nazad kao da je tek utakmica počela. Pohvalit ću mu frizuru takođe

Hebib - u napadu odličan, u odbrani propuh jer ga nikako i nema, ali morali smo tako igrati i rizikovati, po meni, visoka ocjena.
Velkoski i Đokanović podbacili, loši skroz. Ništa, glavu gore obojica i bit će bolje.
Mustafić kreno katastrofalno, u drugom se popravio pa je malo utisak popravio ali ništa spešl.
GAVRIĆ - IGRAČ UTAKMICE, raduje njegova igra. Nevjerovatnu dugu loptu ima, savršeno. U skoku takođe odličan. Bravo momče, samo nastavi tako!
Tatar je izgleda bio pod grčom jer je bio i on povrijeđen, a Šišić nevidljiv, loš.
Handžić, momak gine, nije loše a nije ni nešto posebno, bit će to odlično u ligi.
FK Sarajevo
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ovako, o nekom iskoraku u Evropi mozemo pricati kad budemo manje ili nikako yebavali majke igracima u tekmama protiv Krupe, GOŠK-a i ostalih velikana fudbala u ovoj nasoj ligi. I kad nam svaki potpis pojacanja bude tipa Serbecic, Lazic, Benko. A ne Guzine Šišići i ostale pm.
-
- Kontakt:
Nisam historicar po zanimanju, vec nervoza zbog ispadanja me drži još, pa zato ove greške pri pisanju.A ko je bacio baklje na teren, neki arhitekta Ili neki mašinski inžinjer, pa ćemo zbog njih fasovati drakonsku kaznu.Naravno da su bacili neki narkomani, seljačine, klošari i zadnja ološ, ti si gori od njih sto puta, kad ih braniš, i ti i ovaj iznad.Napapijri je napisao/la:Ti kao historicar bi trebao znati da se pise "žrijeb" i "moguća". Pos.eru ti se klosari i narkomani u usta i onda jos naguraju nogama.Historicar je napisao/la:Sva nesreca ovog svijeta, nas je zadesila u Evropi:
- ElCartel11
- Kontakt:
Zarada od 820.000€ nije mala, da se taj novac ulozi u 2 vrhunska igraca mogli bi jih placati brez problema.
Neka pola tih para oduzmemo za razne troskove sto je klub imao, znaci ostaje nam 410.000€ da plate ta 2 igraca, koja bi bila vrhunska i pravila bi razliku u ovoj ligi.
Vrhunski vezista (CM ili AM) + vrhunski golgeter ili dva vrhunska vezista (CM I AM) i igre mogu poceti.
Imamo jaku ekipu ali nemojmo se zavaravati da smo nedodirljivi jer nismo i mogli bi imati muke u nastavku prvenstva.
Neka pola tih para oduzmemo za razne troskove sto je klub imao, znaci ostaje nam 410.000€ da plate ta 2 igraca, koja bi bila vrhunska i pravila bi razliku u ovoj ligi.
Vrhunski vezista (CM ili AM) + vrhunski golgeter ili dva vrhunska vezista (CM I AM) i igre mogu poceti.
Imamo jaku ekipu ali nemojmo se zavaravati da smo nedodirljivi jer nismo i mogli bi imati muke u nastavku prvenstva.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ma za iskorak u evropi se treba poklopiti bruku stvari. Imamo neki kurs koji moramo odrzati. Krecemo se u jednom finom smjeru, podrska ekipi i sefini. Idemo dalje, jako!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
iskorak u evropi ne ide preko noci jednostavno, tacnije jedino da ti se potrefi ko Dudelanzu ove godine (Valleta- od koje su cak ispali u LP, pa onda Shkendija, Nome Kalju i Ararat) ali budimo realni od toga nema nista, mora se napraviti dominacija u domacem prvenstvu, barem 3 titule zaredom uz jednu bitnu razliku u odnosu na Zrinjski i njihovu dominaciju a to je da barem za jednog igraca imas kvalitetniji tim svake nove sezone, i uz dizanje koeficijenta i status nosioca u LP, poprilicno dobre sanse imas da dodjes u play off EL, a tamo ipak ce nam opet trebati malo srece, neke ekipe se jednostavno ne mogu proci da igramo protiv njih 20 godina, no uz konstantno dobre rezultate doci ce i to malo srece jednom u evropi, mora i nama, ali opet ponavljam preko noci ne moze i ne trebamo se zavaravati, sad je bitno odbraniti titulu u PL i realno bez imalo pretjerivanja imamo najbolju ekipu
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.