napoleon72 je napisao/la: ↑22 apr 2022, 23:39
miky_hz je napisao/la: ↑22 apr 2022, 22:07
.- Nećemo se razbahatiti, zna se hijerarhija momčadi, zna se platežna moć, pare su u travi, izbori se na terenu, kroz bonuse se sve može napraviti, ja mislim da jedino to ovdje funkcioniše, završio je Jakirović.
Zato i grizu,hoces vece pare izbori se za njih,pametno.Otud i ovoliki motiv imaju da su i nasi pametni da se okrenu ovome,ovako orilo gorilo naši cifru cvaknu.
100% brate, fiksna plata ne veca od 3 hiljade KM, sve ostalo zaradi. Napadacu svaki gol 300 KM recimo, veznjaku 500 KM, golmanu i odbrani svaki clean sheet plati posebno itd. Dosta je javasluka i setkanja po terenu.
Ovaj nacin je najbolji za bh i drugog nema.
Jer su rosteri preveliki a vecina igraca su skart non stop moras dovodit tjerat, svako tjeranje na velikoj fiksnoj plati je skupo, a ovako kad mu je glavnica lupam 3 k km i kad ga istjeras nes mi morat dat bog zna kakvu paru za raskid..
Zrinjski je dokaz da trener dobar moze poslozit dobru ekipu sa malo para. Igras na premiju bonuse koje ce dobit igraci zrinjskog al su vec obezbjedili 1.2 m km minimum donijeli klubu titulu prodace 2-3 igraca za 2 m km isplatilo im se visestruko, e sad sledeci potez zrinjskog ce bit kljucan dali ce ovu ligu ostavit iza sebe i bit 20 x uzadtopno prvak a to je.
Dalice zadrzat Jakirovica ako ode u dinamo zrinja ce bit nivo norca sledece godine.
Dalice prodavat igrace gledajuci samo zaradu ili ce gledat da proda igraca za lovu za koju ce moci dovest 3 igraca za koje ce platit ostetu