Ma joj kladim se da Sefki nije procitao pa ga se mora edukovat.Nije imao vremena,od malih nogu su tu bili neki kladionicarski handbookovi

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ma joj kladim se da Sefki nije procitao pa ga se mora edukovat.Nije imao vremena,od malih nogu su tu bili neki kladionicarski handbookovi
Pomozi bratu deli da postavi video u pp pls treba mi nesto poslat
ne druzimo se za vrijeme turniraBosniaBoston je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:25Pomozi bratu deli da postavi video u pp pls treba mi nesto poslat![]()
Kasnije, dok ga prođe ushićenje.BosniaBoston je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:25Pomozi bratu deli da postavi video u pp pls treba mi nesto poslat![]()
Odgovor je pod e, vjeruj mi. Dokaz će doći narednog petka.
Ma joj sve i da dodje ne kontam sto ste ovoliko htjeli da lik zijani ako ste sigurni da ce ga Nolo dobit
Ja htio? Fakat je vrijeme da mi prestanete stavljati riječi u usta. Ne ide vam, sve dok dokazi stoje.
mislim da konkretno sila misljenja da je Federer nakon ove pobjede jos opasniji ...osim ako nije ironican ..
Sefki kad je citao "Starac i more", "Imati i nemati", "Zbogom oruzje", "Za kim zvono zvoni" itd, ti si se jos uvijek piskio u pelene.darker10 je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:23Ma joj kladim se da Sefki nije procitao pa ga se mora edukovat.Nije imao vremena,od malih nogu su tu bili neki kladionicarski handbookovi![]()
Pa ja ,davno bilo.Bit ce da nisi zapamtio krajbosanskazvijer je napisao/la: ↑24 jan 2020, 15:33Sefki kad je citao "Starac i more", "Imati i nemati", "Zbogom oruzje", "Za kim zvono zvoni" itd, ti si se jos uvijek piskio u pelene.![]()
![]()
Valjda se necija pismenost, obrazovanje i sl, najbolje vidi iz nacina pisanja, pravopisa itd.
Moj Darkeru moj, nikad neces nauciti neke osnovne stvari.
Nema veze, mlad si, oprosteno ti je sve.![]()
Ne gotivim ni Barcelonu, pa je gledam. Možda volimo sport?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.