adriano_leite je napisao/la:Sveti je napisao/la:Opet proklizavate. Šta drugo očekivati od vas, em se ne može normalno pisati s vama, em stavljate neke nepovezane gifove. pih
Gif je vrlo povezan sa tvojim postom, odnosno sa ovim idiotskim pitanjem. Ovu bebu je limun shebao, sta je tebe shebalo, pa si kaharan?
Ako ti ne odgovara taj gif, moze ovaj?
Mislim da je ovaj udure, posto si neko ko zeli da bude maskota.
jao jao, pa onda mene banuju jer kao nekog vrijeđam. Postavio sam vam konkretno pitanje svima, a to što po običaju izbjegavate odgovore zapravo odgovara umjesto vas. Nemam ništa protiv što vi volite blaugranu (

), samo me zanima da li vam je svejedno što vam voljeni klub reda trofeje koje su zaradili svime osim sobom.
Što se tiče i tog drugog gifa, ponovo mašaš poentu. Ne bih da sad diskutujemo o tvojim intelektualnim sposobnostima i sposobnostima uočavanja stvari, ali ovako na prepad mi se činiš jako spor dečko. Ajde stavi još koji gif da utvrdimo to gradivo

@petardaa, pa poprilično sve. Došao je u klub u vremenu kada je isti bio u jako lošem stanju, i preporodio ga. naravno svi znamo ko misli da je Madrid pomagan, a ko da je barselona. ( samo navijači katalunje-cijeli svijet )