Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

SamoZeljo
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la SamoZeljo » 06 sep 2012, 20:52

Narin je napisao/la:Al on se proslavio sa Barcom,velikim timom i zasto bi on sada isao u neki slabiji tim kada zna da vecina velikih klubova,kad im bude trebao manager,ce njega traziti.
To ti je ta sreca,kada dobijes da treniras neki veliki tim i dokažes se,tako da sumnjam da ces ga ikada vidjeti u nekom slabijem timu. :D
Mada ja sam i za nekog od nasih bivsih igraca,Ole Gunnar bi mogao,dosta dobro trenira svoju ekipu.
Moyes ne bi bio losa opcija takodjer.
Pa i Rijkaard se proslavio pa je opet poslije toga otisao u slabiji klub.
Nisu ni predsjednici klubova glupani, znaju oni da se sa onom Barcelonom lahko proslaviti.
Mislis da ce Pep godinama sjediti kuci i cekati? Nece.

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 06 sep 2012, 21:11

http://www.joe.ie/football/football-new ... -0028122-1" onclick="window.open(this.href);return false;
Man Utd splash out £13 million on latest signing, but it's not what you might think
13 mil.... na medicinski centar.... ima da se igraci oporave za 1 dan... :D
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 06 sep 2012, 22:23

Carlo je napisao/la:
MoR je napisao/la:

Kod: Označi sve

Michael Owen: "I have rejected Liverpool to sign for Stoke because I don't want Manchester United Fans to hate me."
:mrgreen:
zapravo rodgers nije nikada bio zainteresovan za njega, objavljeno u echu.
Zapravo je pravo pitanje ko tu šta oko transfera pita Rodgersa :mrgreen:

Anderson8
Kontakt:

Post Postao/la Anderson8 » 07 sep 2012, 02:09

Ja ne znam Gomezu jes ti malo mentalno zakrzljao kume ili sta? Ni ti ne kontas sta si napisao, sto je najzalosnije. A svasta, ko danas ima pristup internetu...
Ne moze to na dobro izac kad se navija za Bavarsku
Glory Glory Man United!

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 07 sep 2012, 09:41

MoR je napisao/la:

Kod: Označi sve

Michael Owen: "I have rejected Liverpool to sign for Stoke because I don't want Manchester United Fans to hate me."
michael owen ‏@themichaelowen
Some ridiculous quotes doing the rounds on Twitter. I've not said anything of the like.

michael owen ‏@themichaelowen
Prior to them ridiculous rumours, I'd been sent some great tweets from Liverpool and United fans. Proud to have played for both teams.

;)
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 07 sep 2012, 09:52

Dva slucaja su identicna i dvije situacije u kojima bi svaki igrac postupio isto pa i Gerard i Giggs i svaki drugi da su bili u situacijama dva Owena (Majkla i Hargreavesa), zar stvarno mislite da bi Gerrard odbio poziv u United u situaciji kad je on bez kluba, naravno da ne bi, isto tako ni Hargreaves u trenutku potpisivanja ugovora za City nije imao bolje solucije. I sam sam napadao Hargreavesa al kad se malo bolje razmisli svaki covjek na planeti bi ucinio isto
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 sep 2012, 09:57

motty je napisao/la:Dva slucaja su identicna i dvije situacije u kojima bi svaki igrac postupio isto pa i Gerard i Giggs i svaki drugi da su bili u situacijama dva Owena (Majkla i Hargreavesa), zar stvarno mislite da bi Gerrard odbio poziv u United u situaciji kad je on bez kluba, naravno da ne bi, isto tako ni Hargreaves u trenutku potpisivanja ugovora za City nije imao bolje solucije. I sam sam napadao Hargreavesa al kad se malo bolje razmisli svaki covjek na planeti bi ucinio isto
mozda je tebi tesko da to shvatis al ima u fudbalu nesto i osim para... ja cijenim vjerne igrace i one koji znaju postovati klub i navijace i siguran sam da gerrard ili giggs nikad ne bi radili ono sto owen radi.
You are someone else I am still right here

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 07 sep 2012, 10:18

fera je napisao/la:
motty je napisao/la:Dva slucaja su identicna i dvije situacije u kojima bi svaki igrac postupio isto pa i Gerard i Giggs i svaki drugi da su bili u situacijama dva Owena (Majkla i Hargreavesa), zar stvarno mislite da bi Gerrard odbio poziv u United u situaciji kad je on bez kluba, naravno da ne bi, isto tako ni Hargreaves u trenutku potpisivanja ugovora za City nije imao bolje solucije. I sam sam napadao Hargreavesa al kad se malo bolje razmisli svaki covjek na planeti bi ucinio isto
mozda je tebi tesko da to shvatis al ima u fudbalu nesto i osim para... ja cijenim vjerne igrace i one koji znaju postovati klub i navijace i siguran sam da gerrard ili giggs nikad ne bi radili ono sto owen radi.
Jok Gerrard bi prihvatio Stok i Norič a odbio bi United sa kojim ima sansu uzet sve titule, budimo realni nije ni Oven dobio aman neke pare od Uniteda al je dobio ovo drugo, toliko zeljenu titulu zar ne?
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 sep 2012, 10:31

motty je napisao/la:
fera je napisao/la:
Jok Gerrard bi prihvatio Stok i Norič a odbio bi United sa kojim ima sansu uzet sve titule, budimo realni nije ni Oven dobio aman neke pare od Uniteda al je dobio ovo drugo, toliko zeljenu titulu zar ne?
hajd ok necu se ja sa tobom ubjeđivati ovdje. gerrard da je htio mogao je birati klub u kojem ce igrati svojevremeno. nekome su bitne samo titule i novci a neko je covjek.

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 07 sep 2012, 10:40

Jesam rekao da nije mogao birat klub, nisam al ocigledno ni ti nisi procitao ono sto sam napisao, da je bio u situaciji OWEN-a dakle bez ugovora u situaciji kad imas ponude Stoka Norwica i nekih drugoligasa i Uniteda zaista se pitam koliko bi njih izabralo ove druge a ne United. Ista stvar je sa svakim drugim igracem na planeti ne samo Gerrardom Giggsom ili sta ja znam. To je realnost svidjalo se to nekom ili ne i oni su ljudi profesionalci i idu tamo gdje mogu nesto napravit, pa i Andy Cole je svojevremeno presao u City, Saviola u Real jer u takvim situacijama se ne odbijaju takve ponude.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 sep 2012, 11:04

ja bi rekao da ti nisi bas u potpunosti upucen u ono o cemu pricas.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 07 sep 2012, 11:10

EPL je napisao/la:http://www.joe.ie/football/football-new ... -0028122-1
Man Utd splash out £13 million on latest signing, but it's not what you might think
13 mil.... na medicinski centar.... ima da se igraci oporave za 1 dan... :D
da samo znaš kolko je arsenal dao na medicinski centar :mrgreen:
Vođa zna.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 07 sep 2012, 12:57

Anderson8 je napisao/la:Ja ne znam Gomezu jes ti malo mentalno zakrzljao kume ili sta? Ni ti ne kontas sta si napisao, sto je najzalosnije. A svasta, ko danas ima pristup internetu...
Ne moze to na dobro izac kad se navija za Bavarsku
Kad osoba(i to u predpubertetu) u odnosu na svoje vrsnjake ima IQ manji od broja svojih cipela nista drugo nije ni za ocekivat' :?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 sep 2012, 13:21

Zao mi je hateri, ali ostaje Nani. 8-)
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 07 sep 2012, 13:33

slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 07 sep 2012, 16:21

Cartman je napisao/la:Zao mi je hateri, ali ostaje Nani. 8-)
Novi ugovor ili...?
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 sep 2012, 16:21

Thunderstruck je napisao/la:
Novi ugovor ili...?
Ne, ali je zavrsio transferski rok i u Rusiji, a nema transfera.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 07 sep 2012, 16:22

Novi ugovor ili...?
Gotov prijelazni rok u Rusiji
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 07 sep 2012, 16:28

Semir bvb je napisao/la:slika
holly shit!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 07 sep 2012, 16:32

Novi ugovor ili...?
Nani je odbio Zenit, tj Zenit nije htio da prihvati njegov zahtjev za velikom placom, koja bi bila veca i od hulkove!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.