Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
nasmija me druže! Ali hvala u svakom slučaju, ako je nekome pomoglo, nitko sretniji od mene.BABADZO je napisao/la: Bog snukera !
1.franklampard8 je napisao/la:E nek' si se ohladio, trebao si mi sinoc. Uzeo sam pare na ovu sugestiju. Hvala majstore !!!!!!!j00k3r je napisao/la:eo me nazad u igri, ohladio sam glavu i idem jako vcrs i JAKO rizicno, podjelit cu s vama al ne virujem da cete me pratit jer idem jako i nije mi zao ako okinem!![]()
znaci, prvi single Man Utd 2!
zasto?
Man Utd me ove sezone ljuti, poderao sam par listica zbog njih ali u proslom kolu su i donili neku sicu, pokazali su mi i igru, kao da je nest puklo u svlacionici medu njima, da su se posteno izgalamili, rjesili probleme i polako mi pocinju djelovat kao momcad napokon!
Velika je razlika u kvaliteti momcadi ovdje, individue tipa Persie, Rooney, Mata, Carrick, Smalling, Welbeck, Young, Nani, Januzaj, u obrani De Gea, Ferdinand, Vidic, Grcka i Engleska liga su nebo i zemlja, i bez obzira sta su bili u kurcu ova ekipa Uniteda, ova ekipa sta je odigrala zadnju tekmu protiv Palaca, ono odigrala, kao ekipa, ovdje moze i treba doci do pobjede bez problema, al ne samo iz ovih kvazi iako kvalitetnih razloga vec jer je i Olympiakos prodao svog najboljeg napadaca, a vcrs nece biti spremni niti Saviola (koji je trenutni najbolji napadac i igrac ekipe) te Scepovic, odlican igrac i jos par igraca koji su poprilicno bitni ekipi.
Upravo posrana i promjenjiva forma u Engleskoj dala je sansu vcrs nama (meni) da udarim jedan ovako po svemu isplativ, mocan single po odlicnoj kvoti na veliki Manchester United!!!
No.2
Persie DAJE gol!
napokon u igri svih 90min, nakon svih onih promasaja protiv Arsenala i Palaca, nevjerovatnih promasaja u pm, po kvotini 2,4, pa dat ce 2 covik vrs a ne jedan!!!![]()
udaram na ovo dvoje jako, tko se slaze, slaze, tko ne, udri kontru!!!![]()
i sta je najlude, uopce me ni briga hoce li proc, znam da igram value, znas zasto igram i boli me qrac!!!![]()
![]()
![]()
sretno vam svima, odoh sada i od vas sta prepisat i sastavit jos tiket...![]()
Metalist - Zorya 2Bavarien je napisao/la:mrsd je napisao/la:U subotu ima info match kvote 6.50
Dogadjaj ne zelis da podjelis sa nama jeli ?
Narod po obicaju. Ne vjerujem ja da se bas tek tako raspao Metalist ali dobro,vidjeti cemo.Kurbla je napisao/la:Metalist - Zorya 2Bavarien je napisao/la:mrsd je napisao/la:U subotu ima info match kvote 6.50
Dogadjaj ne zelis da podjelis sa nama jeli ?![]()
Neko ce da pogine na ovom susretu (kladionica ili narod), jer su uplate vec uveliko krenule.
Ma kako to, ugaziće ih Chelsea i to u hendikepu. Galata je totalno loša ekipa, igra bez ideje sa par dobrih pojedinaca i to je to. Gledao sam ih 10-ak puta ove sezone, muče se sa Birligijemj00k3r je napisao/la:nego sta vi mislite za tekmu Galata vs Chelsea, prva tekma, fanaticni Turci, takticar Mou, emotivni Drogba, jel pametno u double vezat 1p1X ?!?
e onda cu raspalit sistem sa Chelsea 2 pa sta nam slavuju otpivaju, tako ce bit, inace bih preskocio tekmu jer eo dava ga lipi nosi ali 3 engleza nisu ni gola u lp zabili, stavise, protivnici ih pojeli, jedino me Mourinho drzi za Chelseau, on ce da spasi kraljci dupekrmpotich je napisao/la:Ma kako to, ugaziće ih Chelsea i to u hendikepu. Galata je totalno loša ekipa, igra bez ideje sa par dobrih pojedinaca i to je to. Gledao sam ih 10-ak puta ove sezone, muče se sa Birligijemj00k3r je napisao/la:nego sta vi mislite za tekmu Galata vs Chelsea, prva tekma, fanaticni Turci, takticar Mou, emotivni Drogba, jel pametno u double vezat 1p1X ?!?Mourinhova mašinerija ce ih samljeti. Posjed lopte, 30-70% u korist gosta. Rezulatat 0:2, 0:3.
Taj ti nece visee zaigrat susret CL ove sezonekrmpotich je napisao/la:O veznom redu Engleza necu trositi rijeci, Matic im samo jos dodao dozu kreativnosti+čvrstinu prema nazad.
Bravo!!!! Zaboravio sam da je Vec to odradio u Benfici. No i bez njega, presmijesan vezni red kod Turaka, naspram plavaca+ofanzivni bekovi....dr.van nostrand je napisao/la:Taj ti nece visee zaigrat susret CL ove sezonekrmpotich je napisao/la:O veznom redu Engleza necu trositi rijeci, Matic im samo jos dodao dozu kreativnosti+čvrstinu prema nazad.
Kako igra Dinamo, imate li kakvu dobru lopatu preporučiti?Krokodil je napisao/la:
Ako ovo ne dodje yebeš kladionicu - fatam se lopate.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.