Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

firefirefirely
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la firefirefirely » 26 feb 2014, 01:36

Sad samo molim Boga da Chicago ne dobije Atlantu, jer cu samo na ovoj stuhi pasti za 150KM :evil: :roll:

Fearless
Kontakt:

Post Postao/la Fearless » 26 feb 2014, 01:39

Bravo Velez, rutinski odrađeno.
You'll Never Walk Alone!!!

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 26 feb 2014, 02:14

Irving il Boozer..ko li ce syebat :oops:

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 26 feb 2014, 02:24

BABADZO je napisao/la: Bog snukera !
nasmija me druže! Ali hvala u svakom slučaju, ako je nekome pomoglo, nitko sretniji od mene.

Iskoristit ću priliku da se pohvalim i 5. prijelazom u nepunih mjesec dana.. Kakav ulog, takav i dobitak.. No nije bitno, samo nek se zeleni 8-)

slika
U desetom selu živi Antuntun!

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 26 feb 2014, 02:59

Ajmo De Rozan jos 4 poena pa da se ide na spavanje :D

EDIT: ma bravo momcino..laganica :D

j00k3r
Kontakt:

Post Postao/la j00k3r » 26 feb 2014, 10:38

franklampard8 je napisao/la:
j00k3r je napisao/la:eo me nazad u igri, ohladio sam glavu i idem jako vcrs i JAKO rizicno, podjelit cu s vama al ne virujem da cete me pratit jer idem jako i nije mi zao ako okinem! :mrgreen:

znaci, prvi single Man Utd 2!

zasto?

Man Utd me ove sezone ljuti, poderao sam par listica zbog njih ali u proslom kolu su i donili neku sicu, pokazali su mi i igru, kao da je nest puklo u svlacionici medu njima, da su se posteno izgalamili, rjesili probleme i polako mi pocinju djelovat kao momcad napokon!

Velika je razlika u kvaliteti momcadi ovdje, individue tipa Persie, Rooney, Mata, Carrick, Smalling, Welbeck, Young, Nani, Januzaj, u obrani De Gea, Ferdinand, Vidic, Grcka i Engleska liga su nebo i zemlja, i bez obzira sta su bili u kurcu ova ekipa Uniteda, ova ekipa sta je odigrala zadnju tekmu protiv Palaca, ono odigrala, kao ekipa, ovdje moze i treba doci do pobjede bez problema, al ne samo iz ovih kvazi iako kvalitetnih razloga vec jer je i Olympiakos prodao svog najboljeg napadaca, a vcrs nece biti spremni niti Saviola (koji je trenutni najbolji napadac i igrac ekipe) te Scepovic, odlican igrac i jos par igraca koji su poprilicno bitni ekipi.

Upravo posrana i promjenjiva forma u Engleskoj dala je sansu vcrs nama (meni) da udarim jedan ovako po svemu isplativ, mocan single po odlicnoj kvoti na veliki Manchester United!!!

No.2

Persie DAJE gol!

napokon u igri svih 90min, nakon svih onih promasaja protiv Arsenala i Palaca, nevjerovatnih promasaja u pm, po kvotini 2,4, pa dat ce 2 covik vrs a ne jedan!!! 8-)

udaram na ovo dvoje jako, tko se slaze, slaze, tko ne, udri kontru!!! ;)

i sta je najlude, uopce me ni briga hoce li proc, znam da igram value, znas zasto igram i boli me qrac!!! :o :shock: 8-)

sretno vam svima, odoh sada i od vas sta prepisat i sastavit jos tiket... :lol: ;)
E nek' si se ohladio, trebao si mi sinoc. Uzeo sam pare na ovu sugestiju. Hvala majstore !!!!!!!
1. :lol:

2. da znas da mi je cast i da sam presretan sta sam Vam pomogao, obozavam kada padobranci kao sta ste Vi mladi gospon izgube kucu, zenu, dicu, traktor i dio njive sta im je buraz poklonio da imaju gdje krumpire sadit na moje prijedloge!

3. zaboravio si mi zahvalit za 2 tiketa od 10-20 kvote koja su prosla i koja si prepisao, za 3-4 singla kvote iznad 3, 2 prolazna super live para, onih par parova u temi za najsigurnije, to si sve zaboravio, joooooj sta mi je muka od ovakvih ka sta si ti, poslat cu ti broj moba i adresu na pp pa dodi da mi zahvalis u lice!?!

jedini uvjet: ponesi tikete da vidim koliko si uplatio, inkasirat cu ti jos toliko i poslati te gdje zasluzujes da ides, stvarno se ne isplati nista ni stavljat niti pokusat analizirat, ka nije mi dovoljno sta sam SAM otisa na glavu nego mi trebaju padobranci koji su znali rezultate i strijelce NAKON utakmice!

4. kako te covice nije stid, ja sam postavio u najboljoj namjeri, iznio sam razloge ZASTO ovo mislim, sam to odigrao, gdje su tvoji prijedlozi, obrazlozenje za nesto a ne samo POKLON DANA, TRPAAAAAAAAAJ, gdje su ti zahvale kada si prepisao nesto od nekoga tko se potrudio i gle cuda, prosao?!?

// btw, prati forum danas, IMAM ZICER (samo za tebe)! ;)

ccc

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 26 feb 2014, 11:27

Bavarien je napisao/la:
mrsd je napisao/la:U subotu ima info match kvote 6.50
slika

Dogadjaj ne zelis da podjelis sa nama jeli ?
Metalist - Zorya 2 ;)

Neko ce da pogine na ovom susretu (kladionica ili narod), jer su uplate vec uveliko krenule.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 26 feb 2014, 11:35

Kurbla je napisao/la:
Bavarien je napisao/la:
mrsd je napisao/la:U subotu ima info match kvote 6.50
slika

Dogadjaj ne zelis da podjelis sa nama jeli ?
Metalist - Zorya 2 ;)

Neko ce da pogine na ovom susretu (kladionica ili narod), jer su uplate vec uveliko krenule.
Narod po obicaju. Ne vjerujem ja da se bas tek tako raspao Metalist ali dobro,vidjeti cemo.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

j00k3r
Kontakt:

Post Postao/la j00k3r » 26 feb 2014, 11:38

nego sta vi mislite za tekmu Galata vs Chelsea, prva tekma, fanaticni Turci, takticar Mou, emotivni Drogba, jel pametno u double vezat 1p1X ?!?

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 26 feb 2014, 12:07

j00k3r je napisao/la:nego sta vi mislite za tekmu Galata vs Chelsea, prva tekma, fanaticni Turci, takticar Mou, emotivni Drogba, jel pametno u double vezat 1p1X ?!?
Ma kako to, ugaziće ih Chelsea i to u hendikepu. Galata je totalno loša ekipa, igra bez ideje sa par dobrih pojedinaca i to je to. Gledao sam ih 10-ak puta ove sezone, muče se sa Birligijem :D Mourinhova mašinerija ce ih samljeti. Posjed lopte, 30-70% u korist gosta. Rezulatat 0:2, 0:3.

j00k3r
Kontakt:

Post Postao/la j00k3r » 26 feb 2014, 12:13

krmpotich je napisao/la:
j00k3r je napisao/la:nego sta vi mislite za tekmu Galata vs Chelsea, prva tekma, fanaticni Turci, takticar Mou, emotivni Drogba, jel pametno u double vezat 1p1X ?!?
Ma kako to, ugaziće ih Chelsea i to u hendikepu. Galata je totalno loša ekipa, igra bez ideje sa par dobrih pojedinaca i to je to. Gledao sam ih 10-ak puta ove sezone, muče se sa Birligijem :D Mourinhova mašinerija ce ih samljeti. Posjed lopte, 30-70% u korist gosta. Rezulatat 0:2, 0:3.
e onda cu raspalit sistem sa Chelsea 2 pa sta nam slavuju otpivaju, tako ce bit, inace bih preskocio tekmu jer eo dava ga lipi nosi ali 3 engleza nisu ni gola u lp zabili, stavise, protivnici ih pojeli, jedino me Mourinho drzi za Chelseau, on ce da spasi kraljci dupe :lol: Mou je Mou, svi ostali pokusavaji bit Mou! :mrgreen:

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 26 feb 2014, 12:25

Ma ljudino moja igraj ti sta mislis da je najbolje za tebe. Ovo je samo moje misljenje u koje sam strasno uvjeren i koje cu naravno igrati. Chelsea u hendiju+dodam Eta'a. Stvarno ne znam sta se moze dogoditi da veceras Galata napravi da dodje do makar jednog gola. Ne vidim kako onako bajat vezni red, moze probiti Chelse-ajev armirani beton. O veznom redu Engleza necu trositi rijeci, Matic im samo jos dodao dozu kreativnosti+čvrstinu prema nazad. Mislim da ce ih razbucati nesto poput Reala samo malo pametnije, kako to Mou zna i umije jer mu je oponent sa druge strane Manchini kojeg će u najmanju ruku popišati. Sretno tebi sta god odigras :D
Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 26 feb 2014, 12:30, ukupno mijenjano 1 put.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 26 feb 2014, 12:28

krmpotich je napisao/la:O veznom redu Engleza necu trositi rijeci, Matic im samo jos dodao dozu kreativnosti+čvrstinu prema nazad.
Taj ti nece visee zaigrat susret CL ove sezone ;)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 26 feb 2014, 12:31

dr.van nostrand je napisao/la:
krmpotich je napisao/la:O veznom redu Engleza necu trositi rijeci, Matic im samo jos dodao dozu kreativnosti+čvrstinu prema nazad.
Taj ti nece visee zaigrat susret CL ove sezone ;)
Bravo!!!! Zaboravio sam da je Vec to odradio u Benfici. No i bez njega, presmijesan vezni red kod Turaka, naspram plavaca+ofanzivni bekovi....

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 26 feb 2014, 15:20

MaHnitogorsk :o slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

reha87
Kontakt:

Post Postao/la reha87 » 26 feb 2014, 15:57

Osijedicu zbog ovog Robertsona

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 26 feb 2014, 17:34

Hajde bola Pella uzmi taj set !!!
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 26 feb 2014, 17:38

Krokodil je napisao/la:slika

Ako ovo ne dodje yebeš kladionicu - fatam se lopate. :lol:
Kako igra Dinamo, imate li kakvu dobru lopatu preporučiti? :?

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 26 feb 2014, 17:56

Dinamo presmijesan, Rijeka je mogla komotno da vodi 2-0 da se mladi Sharbini, cini mi se, nije prepao situacije kakav je poklon dobio loptu na nekih 20m i sam istrcao na golmana al' prejak for dao. Ipak mislim da moze Dinamo remi izvuc ali ovo ne djeluje uvjerljivo.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 26 feb 2014, 18:12

*ebeni dinamo

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.