Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Rigoletto
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la Rigoletto » 11 avg 2023, 17:59

Sindikat12 je napisao/la:
11 avg 2023, 14:49
Shategabri je napisao/la:
11 avg 2023, 14:34
Sindikat12 je napisao/la:
11 avg 2023, 14:29
Allah ce mu presudit, koji psihopata.

Gdje mogu video da vidim? Instagram obriso.
A koji qrc će ti video?
Šta hoćeš da vidiš?

Da i tebi Allah presudi?

Sta tebe boli briga sta ce meni video, neces mi ti odlucivat sta da radim. Bavi se samim sobom.

Svakom ce sudit svakako.
Ti si osuđen po rođenju ako ideš gledat to.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 11 avg 2023, 18:00

Bundesliga je napisao/la:
11 avg 2023, 17:58
samoposmatram je napisao/la:
11 avg 2023, 17:52
RollMan je napisao/la:
11 avg 2023, 17:48

I ja se pitam , nije mi jasno kako ga je ubio ako je vec krenula frtutma i raširila se vijest pa krenuli u potjeru za njim. Ili je dok sve nije buknulo slucajno naisao na njega
Nikako, policajac ranjen valjda.
Podlegao je, zato pitam kako ubi covjeka. Je li naisao na njega ili planski.
A crnjaka sve gori i gori...

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 11 avg 2023, 18:01

India:— 15 yrs old girl gets gang-raped, gives birth after rape, gets gang-raped again at hospital by doctors & staff.

...
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 avg 2023, 18:01

Asteriks je napisao/la:
11 avg 2023, 17:50
alemsa je napisao/la:
11 avg 2023, 17:39

Izaso je iz Islama kad je pobio nevine ljude,"ako ubijes jednog covjeka kao da si pobio citav svijet". Otiso je s dunjaluka kao gov.no i tako se treba i ophoditi prema njemu, ostavit da smrdi.
Koliko sam informisan, prema islamskom ucenju ubistvo neduznog izvodi iz islama, al' naravno ako se ta osoba pokaje, iz temelja promjeni zivot, e onda moze cinit dobro te nadat se da ce bit oprosteno. Takvom se moze klanjati dzenaza.

Medjutim ovdje je specifican slucaj jer je ubica pocinio samoubistvo, jedan drugi veliki grijeh, koji se nastavlja na gore pomenuti. Znaci izasao je iz vjere, nema vremena za pokajanje i postavlja se pitanje da li bi se trebao ukopat kao nevjernik bez prisustva ljudi.

Inace zdrav razum nalaze da se pokopa ko zivina daleko od naseljenog mjesta, samo eto da divljac ne bi razbucala lesinu.
Za ubijanje neduznog covjeka namjerno nek je Bog svakom na pomoci. Nemas pravo ni u ratu ubiti covjeka koji je digao ruke, to je Islam definiso prije Zenovske konvencije. Ali da ne idemo dublje u vjeru zbog ostalih. Nema mi logike da se klanja dzenaza ovakvim osobama, nekom silovatelju djece, ubojici djece, ljudi itd. Ti su ljudi zivotinje i slazem se sa zadnjom, ophoditi se kao prema zivini.

BenWhite
Kontakt:

Post Postao/la BenWhite » 11 avg 2023, 18:03

nerkolfc je napisao/la:
11 avg 2023, 17:41
alemsa je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:
11 avg 2023, 17:20
Najveci grijeh po Islamu nakon otvorenog nevjerovanja I pripisivanja Allahu dž š druga je ostavljanje namaza. Klanja li se takvim? Samoubistvo ne izvodi iz Islama po vjerovanju IZ I muslimana u BiH.

Nisam ja prvi poceo o ovom caglupane
Izaso je iz Islama kad je pobio nevine ljude,"ako ubijes jednog covjeka kao da si pobio citav svijet". Otiso je s dunjaluka kao gov.no i tako se treba i ophoditi prema njemu, ostavit da smrdi.
Brate razumijem ja tebe, emocije su visoke I sve se prema tome ocjenjiva, ali nije to tako. Ako te zanima sta opsirnije javi se u pm, necu da zasipam temu više.
Samoubici se klanja dženaza. Nema smetnje.

Samoubica, koji prije samoubijanja ubije tri osobe, je po islamskim propisima džahil i on se samo zakopa i to samo zato kako njegovo tijelo ne bi zaudaralo. U suri Furkan, ubistvo nevinog je izjednačeno sa širkom.
41:34

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 11 avg 2023, 18:05

tuzlak1987 je napisao/la:
11 avg 2023, 17:51
baboedindzeko09 je napisao/la:
11 avg 2023, 17:44
11 avg 2023, 17:42
O kojoj jakoj industriji je rijec u Gradaccu , kad 23 godisnjak vozi onakav Volvo? Da nema mozda posla i za mene?
Zar je bitno to u pm kad je momku od 23 godine život oduzet zbog ove debilcine?
Jeste bitno, treba ispitati i sta su svi radili.
Ma nema se šta puno ispitati kada policija zna za sve cim se bavio on i ekipa okolo ali ostat ce na ovome.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 11 avg 2023, 18:08

11 avg 2023, 17:55
tuzlak1987 je napisao/la:
11 avg 2023, 17:51
11 avg 2023, 17:44

Zar je bitno to u pm kad je momku od 23 godine život oduzet zbog ove debilcine?
Jeste bitno, treba ispitati i sta su svi radili.
Vi mene stvarno zabrinjavate, momku od 23 godine je ugašen život, njegovom ocu također, majci se bore za život. Znači čitava jedna porodica zavijena u crno, a vi se brinete o tome kako dijete od 23 godine vozi Volvo džip, isto ko da živimo u Somaliji
Mozda zbog toga sto smo mozda na svojoj kozi probali i gore od ovoga. Razmisli o tome.

Lako je drzati visoku moralnu vertikalu kad je ziva rana na kurcu od drkanja jedino sto si osjetio na svojoj kozi.

Dok ovo pisem neko rovi po kontejneru. Hah

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 11 avg 2023, 18:10

BenWhite je napisao/la:
11 avg 2023, 18:03
nerkolfc je napisao/la:
alemsa je napisao/la:

Brate razumijem ja tebe, emocije su visoke I sve se prema tome ocjenjiva, ali nije to tako. Ako te zanima sta opsirnije javi se u pm, necu da zasipam temu više.

Samoubica, koji prije samoubijanja ubije tri osobe, je po islamskim propisima džahil i on se samo zakopa i to samo zato kako njegovo tijelo ne bi zaudaralo. U suri Furkan, ubistvo nevinog je izjednačeno sa širkom.
Nijedan musliman koji počini bilo koji grijeh, makar i veliki, ne proglašava se nevjernikom, sve dok ga ne smatra dozvoljenim.

Ovo je stav Ebu Hanife I Imama Maturidija. To se gleda u IZ.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 11 avg 2023, 18:13

11 avg 2023, 18:08
Mozda zbog toga sto smo mozda na svojoj kozi probali i gore od ovoga. Razmisli o tome.

Lako je drzati visoku moralnu vertikalu kad je ziva rana na kurcu od drkanja jedino sto si osjetio na svojoj kozi.

Kakve ti gluposti pišeš, nevjerovatno. Šta ako je otac uspješni privrednik, biznismen, inovator, nebitno, kupio svom djetetu automobil ili mu dao svoj na korištenje? Čovječe ubijeni su apsolutno nedužni ljudi jer je ovaj ganjao neku "osvetu" zbog propalog zajedničkog biznisa (dvije teretane).

Isto ko da će dijete i otac Volvo ponijeti sa sobom u mezar, Bože me sačuvaj
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Grk1234
Kontakt:

Post Postao/la Grk1234 » 11 avg 2023, 18:23

Ovog lika sto je komentarisao treba osuditi na 10 godina robije,da bude primjer.Mislim da je idealan nakon one objave na instagramu gdje jos proziva ljude i kaze svi znaju gdje.Poslati ga 10 godina da znamo svi a onda ce sledeci sigurno razmisliti.

Dovoljan
Kontakt:

Post Postao/la Dovoljan » 11 avg 2023, 18:25

Sto se tice ove tragedije nadam se da ce makar dijete poslat na usvajanje u neku zemlju tipa Belgija, Norveška kako nikad ne bi ni saznalo odakle je i ko su mu biološki roditelji i sta se desilo.

Bože sacuvaj.
Odin, I await thee
Your true son am I

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 11 avg 2023, 18:35

Vidim i na forumu prepuno ljudi sličnog mentalnog sklopa kao ubica, to i ne iznenađuje jer mirno hodaju i smatraju se cak elitom i uzorima.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 11 avg 2023, 18:38

11 avg 2023, 18:13
11 avg 2023, 18:08

Kakve ti gluposti pišeš, nevjerovatno. Šta ako je otac uspješni privrednik, biznismen, inovator, nebitno, kupio svom djetetu automobil ili mu dao svoj na korištenje? Čovječe ubijeni su apsolutno nedužni ljudi jer je ovaj ganjao neku "osvetu" zbog propalog zajedničkog biznisa (dvije teretane).

Isto ko da će dijete i otac Volvo ponijeti sa sobom u mezar, Bože me sačuvaj
Da da teretane su bile u pitanju. Koji posten ulazi u biznis sa poznatim narkodilerom?

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 11 avg 2023, 18:43

Pogba je napisao/la:
11 avg 2023, 18:35
Vidim i na forumu prepuno ljudi sličnog mentalnog sklopa kao ubica, to i ne iznenađuje jer mirno hodaju i smatraju se cak elitom i uzorima.
Slican slucaj nedavno sa policajcima u Kaknju i podrskom za uhapsene. Svaku stanicu u Bosni cijeloj treba onako pretrest i privest, jer nema yebenog grada da krimos i murjak ne piju kafe. :bih:
Tako blizu, a tako daleko.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 avg 2023, 18:44

nerkolfc je napisao/la:
11 avg 2023, 18:10
BenWhite je napisao/la:
11 avg 2023, 18:03
nerkolfc je napisao/la:

Nijedan musliman koji počini bilo koji grijeh, makar i veliki, ne proglašava se nevjernikom, sve dok ga ne smatra dozvoljenim.

Ovo je stav Ebu Hanife I Imama Maturidija. To se gleda u IZ.
U pravu si, moze se klanjati ko hoce, ali imas pravo da ne ides i da se uopste ne klanja. Imas pravo i da odbijes gasoliti i sve sto ide uz to kao sto je Islamska zajednica uradila u Francuskoj

Muslims have refused to bury one of the terrorists who murdered a Catholic priest as he celebrated Mass. Niti su mu odrzali dzenazu niti ista sto je po propisima.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 11 avg 2023, 18:55

Po Gradačcu neki pričaju da su ga ipak ubili policajci. Ne žele da se to u javnosti tako predstavlja.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 11 avg 2023, 19:01

Pogba je napisao/la:
Sumnjam da iko na ovom forumu moze na bilo koji nacin opravdavati postupak psihopate. No, da neko ubije zenu, ili zena covjeka, ili svalera/svalerku zbog preljube se u ljudskom rodu desava od pamtivijeka, ovdje izvidjenja sam poznavao naseg covjeka sto je ubio zenu i svalera, ZP napisali pjesmu Zenica Blues o tome kako je lik ubio svalera od zene "kreco Hakija presudila mu cakija". Ne opravda se apsolutno ni taj cin, razvedi se jarane i cao. Ali niko od njih nije ubijao nevine ljude, rijesi sa zenom/covjekom, svalerom/svalerkom. A vidis sta je uradila ova budaletina, jos postavio na instagram.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 12 avg 2023, 04:55, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 11 avg 2023, 19:04

Treba pitati olose Dinu i Nermina jel sutra u Srbiji dan zalosti.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 11 avg 2023, 19:06

Aerials je napisao/la:
11 avg 2023, 18:55
Po Gradačcu neki pričaju da su ga ipak ubili policajci. Ne žele da se to u javnosti tako predstavlja.
Normalno, jer ce onda njegov kartel krenuti na policiju i samo ce se nastaviti sve ovo
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 11 avg 2023, 19:07

Civa je napisao/la:
11 avg 2023, 18:43
Pogba je napisao/la:
Slican slucaj nedavno sa policajcima u Kaknju i podrskom za uhapsene. Svaku stanicu u Bosni cijeloj treba onako pretrest i privest, jer nema yebenog grada da krimos i murjak ne piju kafe. :bih:
To da se desi, ne bi ostalo mozda 30 policajaca u cijeloj BiH. Svi su oni zajedno povezani. Cast onim pravim policajcima, kojih nazalost ima jako, jako malo
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: ASD, jasmin10, kraljttbvb i 7 gostiju.