Nije se 100% iskoristio, jer je prednost sad 4, umjesto 3 boda.
Ni orvi ni zadnji kiks ove sezone. Idemo dalje.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Nije se 100% iskoristio, jer je prednost sad 4, umjesto 3 boda.
Ja to gledam ovako: kiks je kad tad trebao doći, jer nije realno da sa ovako kratkom klupom igraš utakmice svaka 2-3 dana i dobiješ sve do kraja. Ako je već morao doći, onda bolje i danas X sa Betisom kada je i Real ujedno izgubio nego nekad poslije kada će imati mogućnost da ti se približe. Da li bi bilo bolje da su pobijedili? Apsolutno, ali nije ni ovako kraj svijeta. Čak si i dobio bod prednosti.
I onda možeš ovjde pročitati komentare prepali se titule, hoće li ikad odigrati dobro kada je najpotrebnije.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑05 apr 2025, 23:27Ja to gledam ovako: kiks je kad tad trebao doći, jer nije realno da sa ovako kratkom klupom igraš utakmice svaka 2-3 dana i dobiješ sve do kraja. Ako je već morao doći, onda bolje i danas X sa Betisom kada je i Real ujedno izgubio nego nekad poslije kada će imati mogućnost da ti se približe. Da li bi bilo bolje da su pobijedili? Apsolutno, ali nije ni ovako kraj svijeta. Čak si i dobio bod prednosti.
Strašan tempo realno igraju zadnjih par mjeseci, čudi me da se nije i ranije kiksalo. Zadnji poraz u decembru protiv Atletica a zadnja utakmica u ligi koja nije bila pobjeda u januaru protiv Getafea. Znači skoro tri mjeseca samo pobjede redaju.
Bilo bi dobro da ostane na ovom kiksu.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑05 apr 2025, 23:27Ja to gledam ovako: kiks je kad tad trebao doći, jer nije realno da sa ovako kratkom klupom igraš utakmice svaka 2-3 dana i dobiješ sve do kraja. Ako je već morao doći, onda bolje i danas X sa Betisom kada je i Real ujedno izgubio nego nekad poslije kada će imati mogućnost da ti se približe. Da li bi bilo bolje da su pobijedili? Apsolutno, ali nije ni ovako kraj svijeta. Čak si i dobio bod prednosti.
Strašan tempo realno igraju zadnjih par mjeseci, čudi me da se nije i ranije kiksalo. Zadnji poraz u decembru protiv Atletica a zadnja utakmica u ligi koja nije bila pobjeda u januaru protiv Getafea. Znači skoro tri mjeseca samo pobjede redaju.
Pošto Fermin, vidim navodno se nešto premišljaRajaz je napisao/la: ↑05 apr 2025, 22:59Tačno sam znao da slijedi kiks nakon što je Real izgubio
Previše nošalancije i neforsiranih grešaka u zadnjoj trećini plus Yamal usrao svaku koju je dobio i evo ti rezultata. Naravno ne treba ništa oduzeti od Betisa, nisu bez razloga tu gdje jesu. Bartra pokidao.
Šteta, ali možda i bolje pred Dortmund da se malo spuste na zemlju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.