ne bi ni ja volio,ali mislim da ce o njegovoj sudbini odlucivati Pep ako ga zeli zadrzati Arjen ostaje,ako ne valja mu spakovat kofere.GAL je napisao/la:nego momci mene nesto brine citam navodno je juBe poslao ponudu za robena niakako ne bih volio da do toga dodje .
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- anelbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Da ja nesto kazem ovdje povodom lige prvaka, al nemojte me razapeti odmah...
Meni iskreno ne bi ni sekunde palo tesko ponovo izgubljeno finale lige prvaka. Palo mi je proslo pretesko jer je bilo na domacem terenu i to me i dan danas boli, al ovo i ne bi bilo toliko strasno, pod uslovom da izgubimo od BvB!!!
Zato sto sam ja ubijedjen, prvo da ce Bayern uzet pehar lige prvaka, a kad ga uzme da ce uzet i narednih nekoliko sezona...
Klempo je ljudi nas, dal ove sezone ili slijedece nebitno je. Ovaj sistem rada koji je Uli napravio jednostavno ce pokupiti svu mogucu slavu!!!
Meni iskreno ne bi ni sekunde palo tesko ponovo izgubljeno finale lige prvaka. Palo mi je proslo pretesko jer je bilo na domacem terenu i to me i dan danas boli, al ovo i ne bi bilo toliko strasno, pod uslovom da izgubimo od BvB!!!
Zato sto sam ja ubijedjen, prvo da ce Bayern uzet pehar lige prvaka, a kad ga uzme da ce uzet i narednih nekoliko sezona...
Klempo je ljudi nas, dal ove sezone ili slijedece nebitno je. Ovaj sistem rada koji je Uli napravio jednostavno ce pokupiti svu mogucu slavu!!!
Stern des Südens
Joooooj nemoj samo Robbena prodavati. Nakon sto je potvrdjen transfer Götzea, bio sam spreman odreci se Robbena i pustiti ga ako neko posalje ponudu, ali nakon utakmice sa Barcom,jednostavno to ne mogu.
Opet mi se uvukao pod kozu i niko m i ne moze reci da u zadnjih nekoliko mjeseci od kako je standardan nije ovo nekih 85% Robbena iz sezone 2010. kada je bio najjaci!!!
Opet mi se uvukao pod kozu i niko m i ne moze reci da u zadnjih nekoliko mjeseci od kako je standardan nije ovo nekih 85% Robbena iz sezone 2010. kada je bio najjaci!!!
Stern des Südens
Da te odmah razapnem i prikucam na stub srama.proFCB je napisao/la:Da ja nesto kazem ovdje povodom lige prvaka, al nemojte me razapeti odmah...
Svaki navijač ovog kluba želi tu heBenu titulu CL i to ove sezone, pogotovo kad se pogleda koga smo sve nanizali do finala Arsenal,Juventus i Barcelona.
Gubitak ovog finala ti ne bi pao teško čitam i ne vjerujem

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- brzitesanj
- Kontakt:
Nemoš to izjavit kao navijač Bayerna, jes da se u drugo nismo još ni plasirali, vrlo vrlo smo blizu ali nismo još, dva finala CL zaredom jedan veliki klub poput Bayerna nesmije izgubiti.proFCB je napisao/la:Da ja nesto kazem ovdje povodom lige prvaka, al nemojte me razapeti odmah...
Bilo kako bilo, nakon objave o dolasku Götzea, smatram da Robben već pakuje polako kofere i traži novu destinaciju. Prodati Robbena i 10-icu dati Götzeu.

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
@Saurman
ma naravno da mi je FCB u srcu i te kako!!! Ali kazem ti, toliko sam ubijedjen da ce klempu u narednih nekoliko godina biti cest stanovnik AA da mogu reci da mi je skoro pa nebitno da li je to sad ove sezone ili slijedece, kontas me???
Samo ne mogu prezaliti proslu sezonu to kao da je neko uzeo noz i rasporio me!!!
Sto se tice Robbena, mislim da mu Pep mora pruziti priliku jer to bi bilo krajnje bezobrazno da ga ispali bez prilike!
ma naravno da mi je FCB u srcu i te kako!!! Ali kazem ti, toliko sam ubijedjen da ce klempu u narednih nekoliko godina biti cest stanovnik AA da mogu reci da mi je skoro pa nebitno da li je to sad ove sezone ili slijedece, kontas me???
Samo ne mogu prezaliti proslu sezonu to kao da je neko uzeo noz i rasporio me!!!
Sto se tice Robbena, mislim da mu Pep mora pruziti priliku jer to bi bilo krajnje bezobrazno da ga ispali bez prilike!
Stern des Südens
- anelbavarac
- Kontakt:
proFCB je napisao/la:Da ja nesto kazem ovdje povodom lige prvaka, al nemojte me razapeti odmah...
sta ti bi covjece

ispade boli te racku hoce li Bayern napokon uzeti klempu

nigdje veze
Ma naravno da nije da me zaboli racku... samo sam ubijedjen da ce pehar doci i ostati kod nas, recimo da gledam malo vise unaprijed....
Opet to sto sam rekao to se odnosi samo u slucaju da igramo protiv BvB-a, ak bude protiv Reala naravno da zelim da mi osvojimo, a ne oni!!!
Opet to sto sam rekao to se odnosi samo u slucaju da igramo protiv BvB-a, ak bude protiv Reala naravno da zelim da mi osvojimo, a ne oni!!!
Stern des Südens
@proFCB je mislim htio reći da ne bi bio kraj svijeta kad se ne bi uzelo. Donekle je u pravu, ali naravno da bi i meni najduže palo što moramo još čekat godinu, dvije i zato želim ovaj put da uzmemo. A šteta je ne uzet s ovakvim izdanjima ove sezone.
A Bayern kao klub nije navikao puno ključnih utakmica gubit, iako nam se ko prošlost dešavalo da izgubimo dva-tri finala dok ne osvojimo.
I naravno da treba imat vjeru i nadat se najboljem ove sezone, jer ono realno mi skoro pa nemamo slabe tačke u ekipi i treba to tako izdržat do kraja i držat maksimalnu koncentraciju.
A Bayern kao klub nije navikao puno ključnih utakmica gubit, iako nam se ko prošlost dešavalo da izgubimo dva-tri finala dok ne osvojimo.

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Mora' da mu se javila griznja savjest radi skorasnji'h akcija Bayerna,te je tol'ka dobricina da bih zazmiro na ovu titulu iako navija za ovaj klub otimaca.
"You'll Never Walk Alone"
Malo sam unio nervoze i nesigurnosti na temu, al ljudi mi definitivno nemamo slabe tačke..pa ja ne pamtim kad sam se zadnji put iznervirao na igru bayerna. Pa čak i protiv Arsenala u AA se nisam nešto posebno nervirao, a prije toga i ne pamtim kad smo boda izgubili. Posle onog finala sa Celsijem sam mislio da nećemo dugo uopšte doć do finala, al vidi nas...satrali smo SVAKOG protivnika koji nam se našao na putu, ponizili smo ih, oborili mnogo rekorde i kao šlag na tortu nam ide klempo. 

- brzitesanj
- Kontakt:
@effe_sa
Ma naravno da ne bi bio kraj svjeta kada bi kiksnuli ove godine u CL, ali Bayern kao jedan od najvećih i najboljih timova na svijetu treba da radi i igra u svim takmičenjima do kraja do titule. Ove godine imamo priliku da osvoimo sve tri titule(ustvari dvije jer, smo već ligu spakovali u đep) i odlično nam ide i osvijit ćemo ako Bog da.
Ma naravno da ne bi bio kraj svjeta kada bi kiksnuli ove godine u CL, ali Bayern kao jedan od najvećih i najboljih timova na svijetu treba da radi i igra u svim takmičenjima do kraja do titule. Ove godine imamo priliku da osvoimo sve tri titule(ustvari dvije jer, smo već ligu spakovali u đep) i odlično nam ide i osvijit ćemo ako Bog da.

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Shvatio si me u potpunosti!!!effe_sa je napisao/la:@proFCB je mislim htio reći da ne bi bio kraj svijeta kad se ne bi uzelo. Donekle je u pravu, ali naravno da bi i meni najduže palo što moramo još čekat godinu, dvije i zato želim ovaj put da uzmemo. A šteta je ne uzet s ovakvim izdanjima ove sezone.
A Bayern kao klub nije navikao puno ključnih utakmica gubit, iako nam se ko prošlost dešavalo da izgubimo dva-tri finala dok ne osvojimo.I naravno da treba imat vjeru i nadat se najboljem ove sezone, jer ono realno mi skoro pa nemamo slabe tačke u ekipi i treba to tako izdržat do kraja i držat maksimalnu koncentraciju.
Posto je Suarez?RtoX je napisao/la:Mora' da mu se javila griznja savjest radi skorasnji'h akcija Bayerna,te je tol'ka dobricina da bih zazmiro na ovu titulu iako navija za ovaj klub otimaca.
Stern des Südens
- anelbavarac
- Kontakt:
Dosta cekamo klempu,od onog Finala na AA i nesretnog poraza bio sam ubijedjen da je crna magija imala posla
Moramo ga uzeti ove sezone,ovo je jednostavno nasa godina jednostavno smo nepobijedivi,ako sad ne osvojimo stvarno ne znam ne smijem ni pomisljati na to

Moramo ga uzeti ove sezone,ovo je jednostavno nasa godina jednostavno smo nepobijedivi,ako sad ne osvojimo stvarno ne znam ne smijem ni pomisljati na to

http://www.bild.de/sport/fussball/nachg ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Čovjek sve objasnio, jedan od glavnih novinara Bild-a govori kako je glupost da je Bayernova uprava plasirala informaciju o transferu Goetzea, te o tome kako je Bayern najvećih 5 transfera u Bundesligi napravio u prošlosti a tu se navode i imena Riberyja, Robbena, Martineza, a naravno nisu ti igrači pokupljeni u BuLi.

Dalje navodi kako je legitimno da Bayern novcem kupuje igrače i od konkurenata, te isto tako navodi kako bi se prije kritike trebale usmjerit na igrače i njihove menadžere.
Čovjek sve objasnio i s ovim se slažem. Nekako se činilo ovih dana da sa svojim parama ne smiješ kupovat, jer ispadne i kad dobro platiš da si ukrao.....

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- brzitesanj
- Kontakt:
Crna magija je 100% imala svoje prste u proslogodišnjem finalu.anelbavarac je napisao/la:Dosta cekamo klempu,od onog Finala na AA i nesretnog poraza bio sam ubijedjen da je crna magija imala posla![]()

I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- anelbavarac
- Kontakt:
Navodno smo zainteresovani za defanzivca Barce,ne vidim potrebu za ovim transferom naravno ako je istina cijena prava sica 2,5mil
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 72487.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 72487.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo malo statistike:
Bundesliga: 26 pobjeda, 3 neriješena, 1 poraza, gol razlika = 89:14
LP : 8 pobjeda, 2 neriješena, 2 poraza, gol razlika = 26:10
DFB pokal : 5 pobjeda, 0 neriješena, 0 poraza, gol razlika = 17: 1
Supercup : 1 pobjeda, 0 neriješena, 0 poraza, gol razlika = 2: 1
Ukupno : 40 pobjeda, 5 neriješena, 3 poraza, gol razlika = 134:26
Statistički gledano šanse da ne osvojimo LP su jedno 5%.
Bundesliga: 26 pobjeda, 3 neriješena, 1 poraza, gol razlika = 89:14
LP : 8 pobjeda, 2 neriješena, 2 poraza, gol razlika = 26:10
DFB pokal : 5 pobjeda, 0 neriješena, 0 poraza, gol razlika = 17: 1
Supercup : 1 pobjeda, 0 neriješena, 0 poraza, gol razlika = 2: 1
Ukupno : 40 pobjeda, 5 neriješena, 3 poraza, gol razlika = 134:26
Statistički gledano šanse da ne osvojimo LP su jedno 5%.

JJeebo ga vise i transfer i gluposti!!! Sad od kako se objavilo da je Götze presao kod nas svaki igrac je izgleda pred potpisom... koji kurrac vise i to? Rode, pa ovaj pa Levat, dokle??? Na kraju cemo imat 30+ igraca koji ce igrati u prvoj postavi...
Sad sve vise imam osjecaj da je i ovo patka za levata i za ostale!!
Stern des Südens
- anelbavarac
- Kontakt:
proFCB je napisao/la:JJeebo ga vise i transfer i gluposti!!! Sad od kako se objavilo da je Götze presao kod nas svaki igrac je izgleda pred potpisom... koji kurrac vise i to? Rode, pa ovaj pa Levat, dokle??? Na kraju cemo imat 30+ igraca koji ce igrati u prvoj postavi...

Ako je Pep naredio da se dovede ovaj malac,tako ce i biti vidimo da se svi njegovi zahtjevi ispunjavaju

Naravno ne mora znaciti da je ovo istinita informacija,samo jasno je da nam stoperi ne trebaju ali izgleda Pep ne misli tako

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.