Arnelinho je napisao/la:@crvenocrni: Koliko put je Barcelona oštećena, čak i za gore stvari od toga. To je mala maca. Samo u Ligi prvaka se da naći kakvih 5-6 regularnih i nepriznatih golova, a da ne brojimo nepostojeće ofsajde, krvničke startove, udaranja i ostale sudijske greške.
Realno Barcelona nabija komplekse mnogim. A ja sam počeo uživat i vičem bravo Messi, bravo Barca.
@ripper: Da, da, tako isto nije valjao ni Song, ni Fabregas, ni mnogi drugi. Vermaelen je jedini igrač Arsenala, kome bi svaka ekipa našla mjesta. Ako ga ne bi imao, našli bi mu ga.

Da se razumijemo odmah

nemam ja ništa protiv Vermalena, najnoviji kapiten Arsenala, stoper tamo, sve super, sve za 5. Samo mislim da bi u Barci bio novi "Čiginski".
Nije isto igrati u Barci stopera ili u Arsenalu, ovdje stoperi mahom (vecinu utakmica) igraju na centru i ako nisu brzi ili ako se ne znaju pozicionirati i biti maximalno koncentrisan tj. pratiti igru 100%, to je haman gol jer ce protivnik izletiti sam pred Valdesa u slucaju kontre (pogledati onoj gol Ramireza u LP i još masu takvih golova iz Primere).
A Vermalen nije nešto brz, plus staklen, konstantno ozljeđen.
Logicno se postavlja pitanje Šta ce takav Barci
Song sinoc krivac za drugi gol Seville, uvali mu se Negrede i protrca pored njega ko da ga i nema

ali dobro , to su Barcine furke da DM-ovi igraju stopere

to je posebna tema za obrade...on krivac prije svega ,a i Bus koji je pogriješio u predaji.