Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
To što si ti gledao je samo broj golova(sama pobjeda Sarajeva je 7.70), ako si na internetu spusti niže na UTAKMICA I ZBROJ GOLOVABordoSarajevo je napisao/la:Bježi budalo, zamal da odem da uplatim, kvota 3,05Jadnimi je napisao/la:U Premijeru BATE "BATE Borisov-Sarajevo [1.ut.2:1](-3,5+)", tip "2-v" kvota 51ShofaII je napisao/la:A moze i peticija da ilidza bude dio grada i rijesen problem
Veceras stavit cenera na nas
Hebibe povedi nas u play off
dje ce on 3 penala zaredom pogoditInijesta je napisao/la:1-3 aBd, Krle het trik ( sva 3 iz penala)
Nismo mi AjaxInijesta je napisao/la:1-3 aBd, Krle het trik ( sva 3 iz penala)
Neka brate nek svako piše šta hoće sve dok je u okviru zdravog razuma. Normalno da sam u mislima okrenut tekmi. A ako hoćeš eksplicitno samo o tekmi da se piše otvoriš temu "Utakmica Bate Borisov-Sarajevo" i neće raja o stadionu pisat.Samozdravlje je napisao/la:Izvinite igramo Evropu , za 2 sata . Bas smo cudni . Sve mi se cini da ste nas prezalili , ali ne mozete izustiti . Okrugla je , jos uvijek je okrugla .Vratnik10 je napisao/la:Baš tako16022019 je napisao/la:Juventus svakako moze imati stadion van Torina, razlog je vrlo poznat. Kod nas je drugacija situacija mi smo mnogo brojniji u centru grada tako da ti odlasci po Butmiru nisu bas prihvatljivi.Opet mislim da se sadasnji stadion moze srediti i to je jeftinija investicija od novog stadiona.
Dobit cemo , ako nista necemo izgubiti .![]()
![]()
Već je otvorena tema FK Sarajevo - Novi stadionVratnik10 je napisao/la:Neka brate nek svako piše šta hoće sve dok je u okviru zdravog razuma. Normalno da sam u mislima okrenut tekmi. A ako hoćeš eksplicitno samo o tekmi da se piše otvoriš temu "Utakmica Bate Borisov-Sarajevo" i neće raja o stadionu pisat.Samozdravlje je napisao/la:Izvinite igramo Evropu , za 2 sata . Bas smo cudni . Sve mi se cini da ste nas prezalili , ali ne mozete izustiti . Okrugla je , jos uvijek je okrugla .Vratnik10 je napisao/la:Juventus svakako moze imati stadion van Torina, razlog je vrlo poznat. Kod nas je drugacija situacija mi smo mnogo brojniji u centru grada tako da ti odlasci po Butmiru nisu bas prihvatljivi.Opet mislim da se sadasnji stadion moze srediti i to je jeftinija investicija od novog stadiona.
Baš tako
![]()
Ma ne srkleti mene ni najmanje , dapace simpaticnoVratnik10 je napisao/la:Neka brate nek svako piše šta hoće sve dok je u okviru zdravog razuma. Normalno da sam u mislima okrenut tekmi. A ako hoćeš eksplicitno samo o tekmi da se piše otvoriš temu "Utakmica Bate Borisov-Sarajevo" i neće raja o stadionu pisat.Samozdravlje je napisao/la:
Izvinite igramo Evropu , za 2 sata . Bas smo cudni . Sve mi se cini da ste nas prezalili , ali ne mozete izustiti . Okrugla je , jos uvijek je okrugla .
![]()
Trenutno korisnika/ca: miguelramos i 12 gostiju.