Prva utakmica i prva stanica, stadion Kosevo! Srijeda, 04.08. u 20:30!
Ja sam zadovoljan i bodom na prvom gostovanju.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Hvala na upozorenju huseine, vidimo se kad bude vrijeme za to. Bujrum na kafu prije utakmice, samo se javi kad dodjes ..husein veličanstveni je napisao/la:Hajdi štrumfovi šta kakite ZV IJEZDA če vas marnuti 2:0
helmans odmorihusein veličanstveni je napisao/la:Hajdi štrumfovi šta kakite ZV IJEZDA če vas marnuti 2:0
mogao si barem odgovoriti na molbu na vasoj temiherbion je napisao/la:ma propali smo ti ko zetonsta dalje brate da radimo i koliko je to bitno za vas i vasu temu.
zahvaljujem unaprijedherbion je napisao/la:bice postavljeno izvini.
Jooj HAJDI, ne zajebaji... jelde da ČE? E nek si nam rekao Huso nas, samo da te upozorim, ako budes dolazio na tekmu, na ulazu ce ispitivat gramatiku i pravopis, pa... samo da znas...husein veličanstveni je napisao/la:Hajdi štrumfovi šta kakite ZV IJEZDA če vas marnuti 2:0
Mojne tako. Doveli su Argentince, Brazilce, potrošiti 200 hiljada tisuća i to EURA na pojačanja, ovo ono.forza je napisao/la:Gledao sam danas naseg sljedeceg protivnika Olimpika na treningu ...... nisu vala nesto posebno ... cak im dvojica igraca kasnila 20 minuta na trening- neozbiljnost ..... i sto je glavno ... trenirali su na Butmiru .... na terenima na kojima se i pjetlici zale kako ne valja teren ..... kaze covjek koji je blizak klubu da su skroz u zadnje vrijeme propali .... e na sta je mislio prosudite sami ...
Ma kako nije tragedija izgubit prvo kolo?!nick je napisao/la:ma i izgubit nije tragedija prvo kolo,ali kontam da bi trebali uzet ako nista ova ekipa nam igra vec desetak utakmica zajedno ne bi trebali kiksat
Jesi li ti navijac olimpikaherbion je napisao/la:ma propali smo ti ko zetonsta dalje brate da radimo i koliko je to bitno za vas i vasu temu.
DOBAR!!!elSaik je napisao/la:Glavni od njih četvorice.
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, Orvel i 56 gostiju.