Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Sta da ti kazem, nisam nikako siguran.j00k3r je napisao/la:moze jedna brza pomoc NBA strucnjaka, ulovih negdje danas al da me ubijes ne znam gdje oko Teaguea vcrs u OVER kao da je dobar tip pa ako moze doktore i ostali misljenja, -16,5+ je granica??
prije svega hvala lipa na odgovoru prijo!dr.van nostrand je napisao/la:Sta da ti kazem, nisam nikako siguran.j00k3r je napisao/la:moze jedna brza pomoc NBA strucnjaka, ulovih negdje danas al da me ubijes ne znam gdje oko Teaguea vcrs u OVER kao da je dobar tip pa ako moze doktore i ostali misljenja, -16,5+ je granica??
jednostavno Teague nije tricas, razigrava ekipu i tek kad nema nekih rjesenja sutira.
Hawksi imaju izostanaka, pogotovo zbog Millsapa, ali tu su Scott i Carroll, sa klupe Williams... svi bi oni mogli prebacit 10 poena, a i sama ut. cini s eda nece obilovat poenima, prethodne dvije su isle u under (185 i 175) poena. i obje dobili Bullsi.
Veceras ce Hawksi biti jako motivirani i sve mi je tu kod njih moguce... jos ako ne zaigra Butler za Bullse a bez njega kada igraju iamju mizeran omjer, mogli bi Hawksi slaviti![]()
ja se kontao izmedju toga i francuza kosarke jer mi trebao treci i reko necu man. stavim ovaj Limoges 1,3 koef. kad i ovi levati gube 13 razlikealan_kardec je napisao/la:Da bog sačuva, dokle je došlo, padam dvoznak na manču.![]()
![]()
I ti igraš na ove mrtvačke ekipe. Oni mogu samo uzeti ove Tanove propale klubove tipa Cardiff i Sarajevo, ovo ostalo ne igraj nikad ..alan_kardec je napisao/la:Da bog sačuva, dokle je došlo, padam dvoznak na manču.![]()
![]()
Grokok je napisao/la:I ti igraš na ove mrtvačke ekipe. Oni mogu samo uzeti ove Tanove propale klubove tipa Cardiff i Sarajevo, ovo ostalo ne igraj nikad ..alan_kardec je napisao/la:Da bog sačuva, dokle je došlo, padam dvoznak na manču.![]()
![]()
Eeeee znam kako ti je.firefirefirely je napisao/la:**** li ti sve usta, imas 1-0 u setovima, imas break prednosti u trecem setu, i ne mozes dobiti, **** ti dan mater u picku, najmanja kvota na listicu umrla sutra kurvo onda americka![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.