Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 jan 2016, 13:37

FaraonTM je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la: to zepce nas je pobjedilo kad su ispali iz lige sa svega dvije pobjede na kraju... :D
Mislim da se sjećam toga, čini mi se bio neki belaj između policije i Manijaka, da li je neko u teren uletio ili nešto slično... Znam da su se mlavili sa drotovima :mrgreen:

@Signore

Pa u tim godina ko protiv Želje nije imao pozitivan omjer kući bi trebao odmah da se rasformira :P
Sjecatel se kad ste izbacili Borca iz lige?

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 jan 2016, 13:37

Signore je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la: to zepce nas je pobjedilo kad su ispali iz lige sa svega dvije pobjede na kraju... :D
Mislim da se sjećam toga, čini mi se bio neki belaj između policije i Manijaka, da li je neko u teren uletio ili nešto slično... Znam da su se mlavili sa drotovima :mrgreen:

@Signore

Pa u tim godina ko protiv Želje nije imao pozitivan omjer kući bi trebao odmah da se rasformira :P
Usao vas navijac u teren, poletio na naseg golmana i tu su razmjenili par udaraca. Bilo neke guzve, nasi dobili 1-0, a registrovano 3-0.

Ja ti kazem da imamo opcenito bolji omjer, dobijali smo i na Grbavici. Ne bih sad o tome na koji nacin, jer zbog istog nacina s mnogim drugim imamo negativan omjer :lol:
Dobro me znači sjećanje služi iako sam bio dobro mlad :mrgreen:

@Tuzlak

Sjećam, dobili ih 3-1 na Grbavici. Ne znam tačno al' mislim da je tad Puzigaća pokazivao tri prsta kada je dao onaj gol a možda to i nije bila ta tekma.
Zadnja izmjena: FaraonTM, dana/u 18 jan 2016, 13:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 18 jan 2016, 13:38

Cocaine je napisao/la:@fagotstino o našem Vahi pišeš neke nebuloze. Daj brato imaš na 22:40
pusti price ;)

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 18 jan 2016, 13:40

FaustinoAsprilla je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:@fagotstino o našem Vahi pišeš neke nebuloze. Daj brato imaš na 22:40
pusti price ;)
Pusti price slazem se. Suze iz srca pred mostarskim auditorijumom na prezentaciji knjige Rodjeni za vjecnost sve govore

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 18 jan 2016, 13:42

tuzlak1987 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:

@Signore

Sjecatel se kad ste izbacili Borca iz lige?
Naravno ;)
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 jan 2016, 13:42

FaraonTM je napisao/la:
@Tuzlak

Sjećam, dobili ih 3-1 na Grbavici. Ne znam tačno al' mislim da je tad Puzigaća pokazivao tri prsta kada je dao onaj gol a možda to i nije bila ta tekma.
Meno se cini da je bilo neke prodaje u zadnjem kolu ipak :rol:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 jan 2016, 13:44

FaraonTM je napisao/la:
@Tuzlak

Kakve?

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 18 jan 2016, 13:47

Signore je napisao/la:
Gator je napisao/la:
On je imao 2 sedmice modru cizu preko ledja
Pa udario ga je nas golman kad je poceo bjezat i onda ga je uhvatila policija i par puta je dobio preko ledja. To se jasno vidi na nekoj snimci, bas sam nedavno opet gledao.
Znam. Taj period mi je nekako bio draži od ovog sada 2010+. Veći naboj

Tuzlake sjećamo se, sjećas se ti Leotara ?

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 jan 2016, 13:49

FaraonTM je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
@Tuzlak

Kakve?
28.maj 2005
Grbavica, Zeljo-Zepce 1:2

Ivo Istuk:"Odigtati cemo posteno" :)

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 18 jan 2016, 13:49

Cocaine je napisao/la:
FaustinoAsprilla je napisao/la:
pusti price ;)
Pusti price slazem se. Suze iz srca pred mostarskim auditorijumom na prezentaciji knjige Rodjeni za vjecnost sve govore
Govorio je i posjet medjugorju 1992.

Kad vam opet dodje suplju udarat reci nek naleti opet u Pax slobodno. parking je dzabe.

slika

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 18 jan 2016, 13:52

Tada je Zrinjski osvojio titulu, a nama nisu trebali bodovi nikako. Ionako smo bili u šah mat poziciji. Ni Evropa, ni titula, ni ispadanje. Barem neka satisfakcija i kud bolja nego velikana iz Platonove izbaciti.
Zadnja izmjena: Gator, dana/u 18 jan 2016, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 jan 2016, 13:53

28.maj 2005
Grbavica, Zeljo-Zepce 1:2

Ivo Istuk:"Odigtati cemo posteno" :)
Nismo se razumjeli, ja sam mislio par sezona poslije gdje smo ih u međusobnom duelu gurnuli u federalnu.

Žepče je za nas uvijek bilo neugodan protivnik, baš smo o tome pričali maloprije :kafa:

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 18 jan 2016, 14:04

to je bilo pustanje zepcetu, da ostane u ligi... nikakva kupovina ili prodaja :D sjecam se toga... uostalom da nismo to uradili ko bi isao u evropu tada? zamisli da je zepce moralo da igra kup uefa umjesto nas i sarajeva :D ovako smo barem nesto uradili da imamo sva 4 predstavnika u evrokupovima
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 jan 2016, 14:08

Pustanje= namjestanje

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 18 jan 2016, 14:12

tuzlak1987 je napisao/la:Pustanje= namjestanje
nije ako igras preko qrca :D
FOR PAUL

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 18 jan 2016, 14:29

jovanmaksimovic je napisao/la:to je bilo pustanje zepcetu, da ostane u ligi... nikakva kupovina ili prodaja :D sjecam se toga... uostalom da nismo to uradili ko bi isao u evropu tada? zamisli da je zepce moralo da igra kup uefa umjesto nas i sarajeva :D ovako smo barem nesto uradili da imamo sva 4 predstavnika u evrokupovima
Ta utakmica jeste bila pustena i placena. U prilog nam je islo to sto je u slucaju naseg opstanka ispadao Borac, a istini za volju mi smo Zelji nebitni dok je Borac rival pa im je neki merak da Borac putuje u nizi rang tako da nije bilo tesko ugovoriti kupovinu te utakmice.

I zamisli, Zepce je igralo Kup UEFA jednom, a licence niste dobili ni vi, ni Sarajevo. Zepce, Siroki i Zrinjski izasli, u ITK nitko nije isao jer su samo tri kluba dobili licence :lol:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 18 jan 2016, 14:34

Fagotstino Vaha nije bio u medjugorju i Vaha je prvenstveno covjek. To sto se slikao sa dresom Zrinjskog je iz nekog ljudskog cina i pokusaja pomirenja. Ova slika je nastala kad ste igrali neku evropsku tekmu gdje je bio pozvan od strane Dzidica mislim i svi znaju za nju odavno. Ne kontam koji ti je pokusaj ali da Vaha gotivi zrinjski daaaaj bola. Ne moze vas smislit

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 18 jan 2016, 14:42

Signore je napisao/la:
jovanmaksimovic je napisao/la:to je bilo pustanje zepcetu, da ostane u ligi... nikakva kupovina ili prodaja :D sjecam se toga... uostalom da nismo to uradili ko bi isao u evropu tada? zamisli da je zepce moralo da igra kup uefa umjesto nas i sarajeva :D ovako smo barem nesto uradili da imamo sva 4 predstavnika u evrokupovima
Ta utakmica jeste bila pustena i placena. U prilog nam je islo to sto je u slucaju naseg opstanka ispadao Borac, a istini za volju mi smo Zelji nebitni dok je Borac rival pa im je neki merak da Borac putuje u nizi rang tako da nije bilo tesko ugovoriti kupovinu te utakmice.

I zamisli, Zepce je igralo Kup UEFA jednom, a licence niste dobili ni vi, ni Sarajevo. Zepce, Siroki i Zrinjski izasli, u ITK nitko nije isao jer su samo tri kluba dobili licence :lol:
jos gore po bh fudbal bi bilo da nismo pustili zepcetu :D zamisli samo dva kluba bi igrali evropu... da nije ovo tragicno bilo bi smijesno... imali smo najdomacinskiju ligu u svijetu tada... pa gostucujca pobjeda odjekuje kao zemljotres... :D
FOR PAUL

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 18 jan 2016, 14:45

jovanmaksimovic je napisao/la:
Signore je napisao/la:

jos gore po bh fudbal bi bilo da nismo pustili zepcetu :D zamisli samo dva kluba bi igrali evropu... da nije ovo tragicno bilo bi smijesno... imali smo najdomacinskiju ligu u svijetu tada... pa gostucujca pobjeda odjekuje kao zemljotres... :D
Igrali bi mi svakako i da smo ispali. Tad je Brotnjo bio cist i dobio bi licencu. Tek nakon ove bruke premijerligasa ispalo je da su oni trebali predati papire i kao drugoligas bi igrali ITK.

Vama u svakom slucaju hvala :mrgreen: Puno nas tog veze za vas. Otvorili smo stadion prije 30-35 godina protiv Zelje, prva utakmica u PL protiv Zelje, Zeljo nas spasavao ispadanja, Zelju dobili kad nismo skoro nikog. I kako da vas onda ne gotivim :mrgreen:

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 18 jan 2016, 16:11

tuzlak1987 je napisao/la:Pustanje= namjestanje
ukoliko je za potrebe ispadanja slobode iz lige onda je to i opravdano
goveđigulašmajka

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.