Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

ackeey
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la ackeey » 29 jun 2011, 19:31

AllGunsBlazing je napisao/la:
ackeey je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la:Znaci u zadnjih 20 godina Liverpool je u Engleskoj jedan potpuno nebitan klub.
Nepotrebno, uopsteno, i omalovazavajuce...
Za o vrijeme smo osvajali UEFA kup, Ligu prvaka, FA Cup, Superkup Europe...
Ali to nije ni bitno, ja zaista gotivim Arsenal, i neki Scouseri mi i nisu bas jasni, otkud tolika mrznja prema Arsenalu?
I otkud nama pravo da se nadamo tituli poslije ovakve sezone i ovakvih igara koje smo prikazivali?
Ja bih bio vise nego zadovoljan i cetvrtim mjestom, jer nas to vraca u LP.
A opet, da neko tvrdi da mu je zagarantovano mjesto u top 4? I to je malo pretenciozno...
Druze nije mrznja, nego jednostavno zakljucivanje iz Rizahovog posta, ja to niakd nisam rekao, i vala ne mrzim Liverpool, cak su mi i dragi(nekoliko puta sam igrao i FM sa njima :lol: :lol: ) Svi su EPL veoma bitni, cak su ove manje ekipe bitnije za Manchester,Arsenal,Cska,Liverpool, jer se tako osvajaju titule..
Citaj post, napisao sam da neki kao da mrze Arsenal - tj. "nije mi jasno otkud tolika mrznja prema Arsenalu"
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 jun 2011, 19:33

ackeey je napisao/la: Citaj post, napisao sam da neki kao da mrze Arsenal - tj. "nije mi jasno otkud tolika mrznja prema Arsenalu"
Ma svjedno, eto neka se zna :lol: :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 29 jun 2011, 19:49

Ja zbog Bosca, Megamona i Faraona iz Visokog ne provociram Arsenal ni na vašoj temi ni ovdje, kao ni vi. Vrlo smo slični po neuspjesima, tako da ispada da se tješimo.
Navijam od 2001 za Liverpool, jer sam 1987. godište, i navijaću uvijek. Baš evo Liverpool sada je 4 godine bez trofeja, 21 bez titule, dvije i po godine bez LP pa opet navijam za Liverpool.
Ali, jedino što je bitno su trofeji. A nemoj da pričamo o Benitezu, alergičan sam na njega.
Liverpool je prelomio povratak na stare staze slave sa Comollijem ( provjeri koga je sve doveo u Arsenal i Tottenham ), Clarkom ( provjeri gdje je Chelsea bio sa njim i bez njega ), sa Kingom ( znaš gdje je završio Liverpool bez njega ), sa NEVSOM ili ti ga sada FSG ( provjeri ko su bili Boston red soxi prije njih i ko su sada ) ...
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 jun 2011, 19:59

Rizah je napisao/la:Ja zbog Bosca, Megamona i Faraona iz Visokog ne provociram Arsenal ni na vašoj temi ni ovdje, kao ni vi. Vrlo smo slični po neuspjesima, tako da ispada da se tješimo.
Navijam od 2001 za Liverpool, jer sam 1987. godište, i navijaću uvijek. Baš evo Liverpool sada je 4 godine bez trofeja, 21 bez titule, dvije i po godine bez LP pa opet navijam za Liverpool.
Ali, jedino što je bitno su trofeji. A nemoj da pričamo o Benitezu, alergičan sam na njega.
Liverpool je prelomio povratak na stare staze slave sa Comollijem ( provjeri koga je sve doveo u Arsenal i Tottenham ), Clarkom ( provjeri gdje je Chelsea bio sa njim i bez njega ), sa Kingom ( znaš gdje je završio Liverpool bez njega ), sa NEVSOM ili ti ga sada FSG ( provjeri ko su bili Boston red soxi prije njih i ko su sada ) ...
Pa da, trofeji jesu bitni, al' ne radi toga da kažeš "bolji smo od" već da kažeš " najbolji smo". ;)
Znam za svakog od ovih nabrojanih imena, pratim NBA, pratim i vijesti o L'poolu (nekad više nekad manje),no sl. sezona će tek potvrditi ili opovrgnuti tvoje teze.Do tada ,nema namjeru da razbijam glavu jesi li u pravu ili ne. :D
Ono u šta sam ubjedjen je da bez zdrave podrške ekipi (od navijača,preko uprave) nema ni dobre ekipe, bar na duže staze. ;)
Toliko, umorih se...neću više na ovu temu, ako ko ima šta dodat, slobodno, al' men' je stvarno mrsko više pisati iole duži post. Odoh gledat Monty Python's life of Brian. :D Dobar film, preporučujem(bar što sam vidio na klipovima), et' toliko, lijep pozdrav i YNWA ako sam se kome zamjerio. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 jun 2011, 20:04

Porediti Liverpool i Arsenal je presmijesno.L'pool je bio i ost'o institucija za ovog drugog.Poredjenje Vengera i Dalglisha u ovom momentu je nerelano ipak je Kenny frišak i tek treba da se dokaze na ovoj funkciji i na ovom nivou sto nece izostati ne sumnjam.I kakve je to zvijezde stvorio i afirmis'o Arsen.Konkretno oko tog Walcotta, koji nije skupio dvije ciste tekme od kad se igra fudbal,kojem je bolnica i klupa cesca destinacija nego teren i koji je cini mi se na posljednjem SP dole negdje u Africi jedini izostavljen iz repke.Toliko o talentovanom Theu .
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 29 jun 2011, 20:16

Yebo vas to ba, Charlie Adam jos na lijecnickom. :lol:

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 29 jun 2011, 20:34

Arnelinho je napisao/la:
Rizah je napisao/la:Ja zbog Bosca, Megamona i Faraona iz Visokog ne provociram Arsenal ni na vašoj temi ni ovdje, kao ni vi. Vrlo smo slični po neuspjesima, tako da ispada da se tješimo.
Pa da, trofeji jesu bitni, al' ne radi toga da kažeš "bolji smo od" već da kažeš " najbolji smo". ;)
Znam za svakog od ovih nabrojanih imena, pratim NBA, pratim i vijesti o L'poolu (nekad više nekad manje),no sl. sezona će tek potvrditi ili opovrgnuti tvoje teze.Do tada ,nema namjeru da razbijam glavu jesi li u pravu ili ne. :D
Ono u šta sam ubjedjen je da bez zdrave podrške ekipi (od navijača,preko uprave) nema ni dobre ekipe, bar na duže staze. ;)
Toliko, umorih se...neću više na ovu temu, ako ko ima šta dodat, slobodno, al' men' je stvarno mrsko više pisati iole duži post. Odoh gledat Monty Python's life of Brian. :D Dobar film, preporučujem(bar što sam vidio na klipovima), et' toliko, lijep pozdrav i YNWA ako sam se kome zamjerio. :mrgreen:
Boston Red Sox je bejzbol tim. :?
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 29 jun 2011, 20:59

Ocekuje sd da ce Adam sutra potpisati
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 29 jun 2011, 21:21

anfield je napisao/la:Ocekuje sd da ce Adam sutra potpisati
Zadnjih dvije sedmice se očekuje da će Adam "sutra" potpisati.Mozda im ne radi rendgen pa ne moze na medicinski...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

RamoLFC_93
Kontakt:

Post Postao/la RamoLFC_93 » 29 jun 2011, 21:25

anfield je napisao/la:Ocekuje sd da ce Adam sutra potpisati

bilo bi dobro da vise potpise...cekamo ga vec 2 sedmice.. :roll:
YNWA_______LIVERPOOL FC_________

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 29 jun 2011, 21:33

Sutsa potpisuje a ako ne potpise sutra onda ce u petak :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

RamoLFC_93
Kontakt:

Post Postao/la RamoLFC_93 » 29 jun 2011, 21:45

anfield je napisao/la:Sutsa potpisuje a ako ne potpise sutra onda ce u petak :D
dobro za Adama,imali ista za Downinga....

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 29 jun 2011, 21:47

Stewart dolazi dan nakon Adama... :D
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

RamoLFC_93
Kontakt:

Post Postao/la RamoLFC_93 » 29 jun 2011, 21:48

Samo da sto prije dodju nmg vise izdrzati... :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 29 jun 2011, 21:52

mighty_reds je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:
Boston Red Sox je bejzbol tim. :?
Sorry,nisam znao. Znam da je Boston od prije dvije godine, dolaskom Allena i co. taj tim (košarkaški) postao jedan od najboljih u NBA ligi.
My mistake :mrgreen:
Centre forward je napisao/la:Porediti Liverpool i Arsenal je presmijesno.L'pool je bio i ost'o institucija za ovog drugog.Poredjenje Vengera i Dalglisha u ovom momentu je nerelano ipak je Kenny frišak i tek treba da se dokaze na ovoj funkciji i na ovom nivou sto nece izostati ne sumnjam.I kakve je to zvijezde stvorio i afirmis'o Arsen.Konkretno oko tog Walcotta, koji nije skupio dvije ciste tekme od kad se igra fudbal,kojem je bolnica i klupa cesca destinacija nego teren i koji je cini mi se na posljednjem SP dole negdje u Africi jedini izostavljen iz repke.Toliko o talentovanom Theu .
Ili se praviš hm...neinformisan(najblaže rečeno) ili si počeo fudbal gledati 2010? :?
Oba kluba su institucije, to ti je valjda jasno. Ako ne znaš šta znači riječ institucija , jbg.
Niti jedan igrač,trener,selektor ili bilo koji pojedinac se ne može porediti ni sa kim, pa tako ni ta dva stručnjaka, jer su dio ekipe, a fudbal je timski sport, u kojem uspjevaš ili gubiš samo kao tim.
Walcott je (mislim da sad poslije Jacka) najmladji igrač koji je nastupio za Englesku, nemam taj podatak trenutno,al' ako griješim ispravite me.Al' eto, nema veze, nek' je propali igrač al' ovi koje ću pobrojat nisu zvjezde. :shock:
Wenger i zvijezde? Hm...Hanry,Viera,G.Silva,Vermaelen,Sagna,Clichy,Walcott,Willshire,Adebayor,Toure,Song,Fabregas,R.van Persie,Flamini,A.Cole,Ljunberg,pa ako hoćeš i Silvinjo itd, preduga je lista i nadam se da se šališ sa ovim.

Ne znam zašto sam uopće up'o u ovu priču, al' eto, tražili smo. :D

Btw. Da ne bude da samo o Arsenalu pričam, sinoć čitah jedan tekst (mada čini mi se da je malo stariji, no nisam siguran ) gdje je Daglish "navodno" rek'o da će dovesti (u ovom prelaznom roku) čim više Engleza (i Britanaca), tako da , ako je taj tekst istina, onda Adam je vaš igrač ...po toj logiki ,sl. je Downing. :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 29 jun 2011, 22:19

Arnele, King će dovoditi samo britance jer ne želi gubiti vrijeme na prilagođavanju igrača na EPL. On je sam izjavio da je prioritet povratak u top 4, upravo zbog toga je Liverpool i odustao od EL u zadnja dva kola. Mi u Liverpoolu smo imali francusku revoluciju ( nije išlo ), Špansku revoluciju ( nije išlo ), malo holandske, Češke ali sve to nije išlo. Kada kažem nije išlo, misli se na titulu EPL, jer su svi drugi trofeji za scousere trenutno beznačajni.
Prilikom adaptacije uvijek zakasnimo 5 do 10 bodova pa onda kuku meni. Ovako, daj mi otočane pa da se igramo.

Čudi me da niko nije objavio Henryjeve riječi, on je striktno rekao da će se dovoditi mladi igrači ( pretpostavlja se do 25 godina ), jer se gradi tim za budućnost a ne tim samo za danas.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 29 jun 2011, 22:21

Rizah je napisao/la: Čudi me da niko nije objavio Henryjeve riječi, on je striktno rekao da će se dovoditi mladi igrači ( pretpostavlja se do 25 godina ), jer se gradi tim za budućnost a ne tim samo za danas.
Bertrand je napisao/la:
John_W_Henry John W. Henry
Speculation on players shouldn't include those of a certain age. We are not going to be successful by merely filling short-term needs at LFC.
Eto, vlasnik nam je poručio da se ne obaziremo na medijske priče kako smo zainteresovani za igrače kojima je ostalo još 3-4 godine aktivnog igranja. ;)
Ne brini se ti ništa. ;) :mrgreen:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 jun 2011, 23:12

asylum je napisao/la:Yebo vas to ba, Charlie Adam jos na lijecnickom. :lol:
Evo i ja ga čekam mjesec dana da potpiše, a kako je krenulo potpisaće negdje krajem avgusta :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 jun 2011, 23:14

Darby-Shelvey + 8-9 mill za Adama.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 jun 2011, 23:25

asylum je napisao/la:Yebo vas to ba, Charlie Adam jos na lijecnickom. :lol:
pregledaju mu cijelu porodicu provjeravaju kakve gene ima i jel postoji opasnost od neke ozbiljne nasljedne bolesti itd...
poslije ovoga slijedi 15 dana pazljivog i detaljnog posmatranja igraca da se vidi kako zivi, kakve su mu navike... i na kraju slijedi jedan laksi test psihofizickih sposobnosti.
nasi su inace uvijek jako pazljivi i detaljni kada su ovi pregledi u pitanju i cak su i super spremni igraci kao joe cole i aquilani imali manje poteskoce da prođu.
You are someone else I am still right here

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.