La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Shategabri
- Kontakt:
Re: La Liga
Odigrane 3 utakmice.
Dao 2 gola i 1 asistencija.
I on i Modrić na top nivou sigurno i ove sezone.
Maksimalno spremni. Veliki profesionalci i primjer mlađim igračima.
Kako je njemu mentor bio CR, tako je on sad Vinicijusu.
Ne u bukvalnom smislu nego kao putokaz i od koga treba da uči neke stvari, prije svega to o profesionalizmu.
Sjetimo se da je taj isti Vinicijus bio škartiran od Benzeme i prozivan da igra za protivničke ekipe, a to ga je očito motivisalo da još više i bolje radi.
Danas su strašan tandem naprijed.
Dao 2 gola i 1 asistencija.
I on i Modrić na top nivou sigurno i ove sezone.
Maksimalno spremni. Veliki profesionalci i primjer mlađim igračima.
Kako je njemu mentor bio CR, tako je on sad Vinicijusu.
Ne u bukvalnom smislu nego kao putokaz i od koga treba da uči neke stvari, prije svega to o profesionalizmu.
Sjetimo se da je taj isti Vinicijus bio škartiran od Benzeme i prozivan da igra za protivničke ekipe, a to ga je očito motivisalo da još više i bolje radi.
Danas su strašan tandem naprijed.
Koševo Zapad
- Madagaskar
Da nije dosao anceloti,tjerali bi vi i dalje viniciusa iz kluba
- Shategabri
- Kontakt:
Vini je projekt kluba i Ancelotti ili neko drugi bi to morao gurati.
Pero je pozvao Ancelottija jer je znao kako stvari stoje s njim.
Nije mu trebao mačak u vreći.
Ne samo za Vinija nego uopšteno, Ancelotti je odradio izuzetan posao za Real u tranziciji ekipe.
Pero je pozvao Ancelottija jer je znao kako stvari stoje s njim.
Nije mu trebao mačak u vreći.
Ne samo za Vinija nego uopšteno, Ancelotti je odradio izuzetan posao za Real u tranziciji ekipe.
Koševo Zapad
- Madagaskar
Prije dolaska ancelotija,vinnicius nije znao dati gol sa 2 metra udaljenosti
Bio gori u zavrsnici od dembelea
Bio gori u zavrsnici od dembelea
- Shategabri
- Kontakt:
Pričaš o igraču koji tek sazrijeva.
Bio gori, sad je bolji.
Dembele je dokazana krava koja prolije kantu s mlijekom.
Bio gori, sad je bolji.
Dembele je dokazana krava koja prolije kantu s mlijekom.
Koševo Zapad
Dobro su mu odradili transplantaciju kose, dobro mu stoji.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dobar trpač Majncova
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Gledam ovaj roster Barcelone. Toliko je sirok da ce puci. Igraci na klupi i tribinama. Ekipa mi ne odise dominacijom, igrom i sistemom. Predvidjam lose rezultate i otkaz Xavi-u do kraja godine. Novo dno i ono sto je trebalo uraditi prije novog serijala skupih pojacanja bez pokrica: pocetak od nule, sa mladim i novim igracima. Ovako samo rade ono sto su i prije dvije godine uradili, skupe zvjezdice za instant uspjeh. Nema od toga nista.
4-IN-A-ROW
Kud ces dalje kad je Dembele najbolji igrac na terenu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Prosjek godina večerašnje postave je 25 godina.emir_ je napisao/la: ↑28 avg 2022, 20:19Gledam ovaj roster Barcelone. Toliko je sirok da ce puci. Igraci na klupi i tribinama. Ekipa mi ne odise dominacijom, igrom i sistemom. Predvidjam lose rezultate i otkaz Xavi-u do kraja godine. Novo dno i ono sto je trebalo uraditi prije novog serijala skupih pojacanja bez pokrica: pocetak od nule, sa mladim i novim igracima. Ovako samo rade ono sto su i prije dvije godine uradili, skupe zvjezdice za instant uspjeh. Nema od toga nista.
Koja je zvijezda osim Lewe došla

Koliko je Vini smiren u situacijama 1v1, fascinira me kad se sjetim njegovih zavrsnica iz ranijih sezona
Don Carlo je prosle sezone radio s njim dodatno i individualno u cilju da se poboljsa njegova realizacija, odabir rjesenja i slicno.
Moze se reci da je u potpunosti uspio u svom naumu

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Šta kažu stručnjaci, Djani panj u kreaciji 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Isto sam maloprije pomislio vidi se njegov rad u tome ali mi je drago sto Vini nije qrcobolj ko ostali Brazilci nego ima zelju za učenjem i usavršavanjem
Mislio sam da oni sa teme engleske lige pretjeruju ali bas si panj.emir_ je napisao/la: ↑28 avg 2022, 20:19Gledam ovaj roster Barcelone. Toliko je sirok da ce puci. Igraci na klupi i tribinama. Ekipa mi ne odise dominacijom, igrom i sistemom. Predvidjam lose rezultate i otkaz Xavi-u do kraja godine. Novo dno i ono sto je trebalo uraditi prije novog serijala skupih pojacanja bez pokrica: pocetak od nule, sa mladim i novim igracima. Ovako samo rade ono sto su i prije dvije godine uradili, skupe zvjezdice za instant uspjeh. Nema od toga nista.
Alaba veceras igra sve sem lijevog beka
Šta je Tibo kriv ovdje, pogodila lopta klauna Militaoa u leđa nakon što je odbranio još jednu 100% šansu.
Pa nisam ni rekao da je Kur.tonja kriv, samo sam komentarisao frizuru, tj. boje.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: DinGospo21, Google Adsense [Bot] i 4 gosta.